Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Näppis | Onko Lahdessa mitään lämmintä paikkaa asunnottomille päivällä olla?

Onko Lahdessa mitään lämmintä paikkaa asunnottomille päivällä olla? Apilakadulle pääsee klo 20 ja aamulla ulos. Voiko olla totta? Tällaiset pakkaset!

Kiitos Mervi Pasanen mielipidekirjoituksestasi Esalainen-palstalla, kävelijöiden väheksyminen talviliikunnassa on niin totta!

Eipä näytä koronapelkoa olevan noilla tarjousten perässä juoksijoilla, itse keskitän ostokseni yhteen kauppaan, mikä on parempi tapa, kuin juosta muutaman sentin takia ympäri kaupunkia, että silleen.

Minä niin mieleni pahoitin, kun huomasin, että Salpausselän maaston liikuntapolkujen merkit lyöty nauloilla suoraan puiden kylkeen! Onko tämä ympäristöpääkaupungille sopivaa?

Käsittämätöntä vouhotusta pyöräilyteistä Lahdessa, pitää ottaa realiteetit huomioon, kun investoidaan älyttömiin pyöräteihin. Pyöräilijöiden määrä on mitätön verrattuna autoilijoihin Lahdessa. Järjetöntä vaikeuttaa koko ajan autoilua Lahdessa.

Kehätie ei kierrä kaupungin ympäri Helsingissäkään. Etelässä on Suomenlahti. Käykääpä katsomassa.

Mitä ihmeen suolamoskaa nykyään käytetään? Auton kylkeen se tekee kalvon, joka ei edes tehopesussa lähde pois. Ei auta edes pinnoitus.

Umpisurkeaa kadun hoitoa auto hajoaa polanteissa. Kuka on vastuussa näin huonosta kadun hoidosta?

Jos ei latukoneet ajaisi metsäreittejä, niin tuskin tekään lompsisitte koirienne ja keppienne kanssa umpihangessa.

Kyllä ulkoilureittejä on myös kaikenlaisille liikkujille, kannattaa ottaa selvää. Vaikka olisi kuinka hiihtovastainen.

Fimlab Aleksanteri, kävin myös torstaina. Oli aika varattu, ilmoittauduin ja heti pääsin ajallani näytteenottoon. Ei ruuhkia ja tilat riittää mainiosti. On vain opittava varaamaan aika ja toimittava sen mukaan, niin ei tarvitse mennä istuskelemaan.

Mervi Pasanen. Älä valita, metsiä riittää muuallakin ja 8 kk on aikaa vuodessa kävellä, kun ei ole lunta. On se kumma, kun kävelijöiden pitää änkeä juuri sinne missä on ladut. Ja ala hiihtämään.

Ainakin Vapaudenkadulla lunta oli kasattu inva-paikoille. Pikkusen pitäisi olla pelisilmää!

Pyöräilyä itsekin harrastavana en näe mitään järkeä, että pyöräteitä yritetään pitää sulana sulatusaineilla, kevyt hiekoitus riittää.

Hyky siirsi kaupungilta saamansa Kilpiäisten palvelutalon vuokrasopimuksen Attendolle, joka nosti vanhusten vuokria 47 prosenttia. Vastuullista toimintaa Hykyltä?

Koiran omistajat, teille on aurattu satoja tuhansia kilometrejä reittejä ulkoiluttaa kullannuppua. Hiihtäjillä on 2 kk latuja muutamia kilometrejä. Pysykää pois laduilta.

Jälleen kerran tarjotaan edullisia bussilippuja, olisi köyhällä varaa, ei silti mahdollista matkustaa. Käteinen käyttöön! Ei köyhillä ole älypuhelinta!

Ei pitäisi toimittajan hiihtäjiä halveksia. Ei hiihto edelle mene. Hiihtäjillä on 3 kk vuodesta aikaa nauttia hiihtäen luonnosta, kävelijöillä 9 kk. Kannattaa vähän miettiä. Osta sukset. Lahtihan on hiihtokaupunki.

Lenkkipolut hiihtäjien käytössä pari kolme kuukautta vuodessa, kävelijöiden käytössä niiden pitäisi olla ympäri vuoden. Mervi Pasanen toivoo laduille paljon roskia ja sitä rataa.

Kiitos Mervi Pasanen 15/1 Esalaisessa. Neljä läskipyörää takana vajaan metrin polulla Tapanilassa. Metsään hypättävä. Erottakaa heille eri polut.

Olipa hyvä et tiekarhut romutettiin, saatiin ura-ajot kaduille ja teille, hyvä se niin on?

Upeeta Lahti Greencityn avajaiset! Miten Lahden markkinointi onnistui?

Harvennan mieluummin itse peurakantaa metsässäni kaatolupien ja peurakannan mukaan. Taidankin laittaa peurapaistin uuniin. Ilveksiä olen kohdannut parin metrin etäisyydellä. Vuosikymmenien aikana olen nähnyt runsaasti hirviä ja peuroja teillä ja pientareilla sekä valomerkein niistä varoittanut. Jarrutus, väistäminen ja pysähtyminen ovat auttaneet.

Sisäilmaa, jos se kertoo osinkin totuutta te-toimiston tehottomasta työstä ja toiminnasta, niin eikö se ole päättäjien vika, että näin on? Vanhaan hyvään aikaa se olikin työnvälityststo, nyt vain työvoimatsto, pidetään kirjaa työttömien määristä!

Nyt kun on upea älypyörätie niin varmasti siihen saadaan laskuri kirjaamaan tietä käyttävät pyörät päivittäin nettipalveluna, jotta veronmaksajat voivat seurata investoinnin tehokkuutta on line.

Miksi valitat apteekin hinnoista, jos kaupasta saa halvemmalla. Mene kauppaan. Saat varmaan varastomieheltä yhtä hyvät neuvot kuin farmaseutilta, vai mitä?

Kaikkien hoitajien pitäisi vaan alkaa lakkoon! Jos vaikka palkat nousisi, kun johtajat joutuisivat itse hoitotyöhön, hoitajan palkalla ja suojavarusteet päällä!

Ei vaan kaksi vaan jopa ainakin seitsemän kertaa enemmän maksavat 3M:n nukkumiseen tarkoitetut oranssit korvatulpat apteekeissa...!

Nyt on jo selvä että tulevana kesänä ei vielä järjestetä suuria tapahtumia. Nyt on hyvä kuntoilla ja satsata hyvinvointiin.

Katsokaahan Yleltä, kun ympäristöpääkaupunki Lahti esittäytyy tv:ssä. 7 miljoonaa euroa tulevaan kapakkakierrokseen, sinisiä valoja ja eläinhahmoja alennuksesta joulun jälkeen. Lopuksi kielennäyttö! Miten meni niinku omasta mielestä?

Suomiko maailman saastuttaja? Milloin hallitus määrää bensa-auton kuljettajat sakotettaviksi? AA

Kuinkas se menikään. Suomen liikenteen päästöt n. 20 prosenttia päästöistä. Suomen päästöt maailman laajuisesti 2 promillea. Maailma pelastuu.

Lahdessakin toivoisi maskisuosituksen koskevan alakoulujen koko henkilökuntaa. Kiitos lapsemme opelle, kun käytät maskia työssä! Ihmettelen, kun kouluissa niin harva aikuinen käyttää, vaikka maskin tarkoitus on suojata toisia.

Kertokaa: tulee 50k rokotetta, rokotetaan 25k, loput 25k jemmaan pilautumaan vai meneekö 3 vkoa niin, ettei uusia tule, kun joku muu ne vie vai onko tyhmyys nro 1 jälleen?

Kummallista, kun kolmosella kerrotaan aina monena päivänä samat uutiset. Paras on kun kolmena päivänä näytettiin samaa kevennystä. Onko toimittavat laiskistuneet.

Hallitus antaa lahjoituksen rikkaille tukemalla sähköauton ostamista. Köyhällä ei ole koskaan varaa ostaa sähköautoa.