Näppis: Pelicans, älkää päästäkö Laschia pois

Pelicans, älkää päästäkö Laschia pois. Siitä alkaa pelikaanin kananlento.

Kävelen pyörätiellä vasemmalla kunnes kaikki takaa tulevat pyörälijät alkavat käyttää soittokelloaan tai kertovat muuten tulostaan.

Kukahan valopää syyttää päivävaloja siitä, kun toinen valopää ei osaa käyttää oman autonsa valoja lain vaatimalla tavalla.

Kyllä Mannerheiminkatua ajavilla on liikkumiseen jokin tarve. Ei se häviä katua kaventamalla.

Nyt on älypyörätie vastapainoksi viereen älyhiihtolatu koko kesäksi kunnossa pidettäväksi hiihtäjille ja ladulla kävelijöille!

On sanonta, että ne voitot revitään pienipalkkaisten selkänahasta. Voisiko nyt sanoa, että isoimman johtajan iso palkankorotus on ehkä ansaittu, mutta se revitään pienipalkkaisten hoitajien selkänahasta!

Kävelen vasenta laitaa kevyenliikenteenväylällä samasta syystä kuin ajoradan reunassakin. Näen vastaantulevat pyyhältävät pyörät ja tiedän varoa. Liikennesääntöjen mukaan se on mahdollista, ja niitä noudatan mieluummin kuin kaikkien kanssakulkijoiden toiveita.

Lahdella onkin varaa käyttää miljoonia jo tehtyjen väylien huononnukseen. Mukkulankatuunkin paloi 5 miljoonaa, tuli ahdas ja huono. Rahaa Lahdella on.

"Edunvalvoja ei tiennyt sukulaisten olemassaolosta....eikä siksi tarjonnut valvottavan omaisuutta heille ostettavaksi." 14.1.-21. Olisiko jotain kehitettävää edunvalvontahommissa?

Populisti on sellainen puolue, joka lupaa esim. katteettomia vappusatasia päästäkseen valtaan höynäyttämällä hyväuskoisia äänestäjiä. Populisti

Vapaudenkadun moottoripyöräparkki huoltoliikenteelle talven ajaksi. Auttaa liikenteen sujuvuutta Vaparilla.

Päätettäiskö ihan keskenämme, että Lahessa kävellään turvallisesti ja poukkoilematta jalkakäytävän oikeassa reunassa.

Kello 6.00 join aamukahvia ja nautin, tätähän ei vielä ole korona kieltänyt. Nimim. 85-v. mummo

Nyt on aika julkaista myös koronarokotuksen saaneiden määrä eikä vain tartuntojen määrä!!!

Hollolankatu (myös Paasikivenkatu). Tutustukaa liikennemerkkiin ja sen sisältöön: jalankulkija saa valita kaistan. Pyöräilijä väistää jalankulkijaa!

Kuntapoliitikot tarvitsevat toimintaohjeen osatakseen käyttäytyä ja puhua kunnioittavasti. Ei sitten valtuustossa sanota "nyt ollaan Hämeessä"! Eikä Hämäläisten laulun "jos" tai "kun" sanan kanssa vitsailla! Sehän on toimintaohjeiden rikkomista!

Autossa on valokatkaisija, siitä saa valot päälle, ei tarvitse ajaa takavalot pimeänä.

Vaikka kaikki kävelisivät oikealla puolella, on menijöitä molemmilla puolilla. Riippuu siitä kumpaan suuntaan on menossa. Näin ollen on aivan selvää, että pyöräilijä ajaa keskellä!

Nykyihminenkin voi uskoa satuihin: onhan Joulupukki monelle todellinen, samoin uskotaan Keisarin uusiin vaatteisiin sekä Tuhannen ja yhden yön satuja.

Medioiden ja koko maailman masinoimissa syytteissä Trumpia vastaan ei ole mitään järkeä. Se vahvistaa Trumpin aikaisemmat sanat, että vain yksi totuus sallitaan. Luokkataistelussa seisotaan joko oikealla tai väärällä puolella. Muut olisivat aina vihanpuhujia ja valehtelijoita. Kuitenkin tässä tulevassa maailman rauhassa ei ole totuutta. Samoin se tuo sotaa.

Suomalaiset kerkiävät sairastaa koronan ennen kuin hallitus saa rokotusohjelman valmiiksi.

Plussat ekaksi Fimlab: hoitaja aivan uskomattoman hyväntuulinen ja osaava palvelija. Nopsa on myös hieno oivallus ja vaikutti toimivan suht ok, vaikka asiakkaat eivät vielä olleetkaan tottuneet palveluun. Saavutettavuus liikkumisrajoitteiselle tosi hankala, lähellä ei juurikaan parkkipaikkoja, aikoja on myös annettu liian tiukalla jaolla, odotustila täyttyy ja korona tykkää.

Kun ei ole älypuhelinta eikä tietokonetta, niin miten saa lääkäripalveluja?

Pitäisköhän Orimattila, Nastola autoilijat laittaa autokouluun opettelemaan vihreillä ajoa, kun ei osata ajaa vihreillä liikennevaloilla. Jono seisoo. Töööt.

Kyllä näin kallis lehti saisi ilmestyä joka päivä. Hinnat vain nousee ja jo monen monta päivää, kun ei tule.

Onkohan noissa valiokunnissa jne. muita "osaajia" kuin poliitikot? Puhuvia päitä tuntuu riittävän kyllä!

Ilmastonmuutos on nyt totta. Nyt pitäisi olla lämpöasteita, eikä lunta ollenkaan.

Päijät-sote-tiedotteessa väärää tietoa. Ei ole nimellä digisovellusta ladattavissa, miksi?

Amerikassa ammutaan kovilla panoksilla poliittista ruumista Trumpia. Poliittinen ruumis ei nouse kuolleista ylös.

Elokapinan kirjoitus käsitteli poliisin toiminnan tutkimista. En tiedä, miten siitä saa Elokapinan puolustamista? Kaksi asiaa pitää erottaa toisistaan. Terveisin Sami Korkiakoski

Lahden radion aamua juontaa tosikot. Iltapäivän Hämeen radiota juontavat veitikat.

Älypyörätie 14.1. n. 20 jalankulkijaa, 1 pyöräilijä. Sekin talutti pyöräänsä. Ja EU:sta peräisin päiväajovalolaki.

Kiitos Antti Sillanpää 14.1. kommentista. Ei se ole persujen vika, jos vihervasemmiston ja kepun kannatus laskee. Syy löytyy tosiaan peilistä. Jalat tukevasti irti maasta joillakin.

Nyt kirjoitti Matti Nissinen torstaina 14.1 aika monen henkilön puolesta, kiitos!

Sijoittajat vaurastuvat muiden tekemällä työllä. Lottoajat hyvällä tuurilla. Siksi valinta on lotto, Oksaharju.

Kiitos Akuutti24 hammaskeijuille hienosti tehdystä työstä, nyt on helppo hymyillä.

Pääministeriltä taitavat olla ammattipoliitikon koulutukset kesken. Ensi alkuun on erittäin suotavaa suorittaa maanpuolustuskurssi (MPK)!

Kiva nuori mies jakaa Aluelehteä Palojoentielle, kiitos! Kiitos myös varhaisjakaja & postinkantajat, teette hyvää työtä! Ilo lukea tuomaanne postia!

Suomi otti miljardeja euroja ulkomaista lainaa auttaakseen EU-maita korona-ahdingossa. Nyt Suomi joutuu kirj. EU:lle anelukirjettä rokotteista.

Mistä johtuu Etlarin sivujen ainainen viuhkamaisuus. Onko niitit loppu!

Miksi pienipalkkaisten verotus korkea? Työttömät ja maahanmuuttajat saa kaikki tuet, mm. ihan uudet asunnot, eikä moniakaan työ kiinnosta. Hallitus ajaa varakkaiden etuja.

Miksi ja kuka palkkaa palvelutaloihin täysin kielitaidottomia hoitajia? Omaiseni vointia puhelimitse useasti kysyessäni vastaus on käsittämätöntä möngerrystä!

Asikkalalaiset kunnallispoliitikot näyttävät mallia, miten kunnan asukasluku edelleen laskee eli muuttavat kaupunkiin.

Eiköhän nyt jalkapalloa ole arvostettu jo vähän liikaa. Suhteellisuus eri lajisaavutusten kanssa ei ole tasapainossa.

Valitaan sopivin kaaokseen. Paljon populaa tiimeilee ja teamseilee; vaan hyvinvointia ei kellään eikä kestävää kehitä, koska jokaisen arvo(i)lle hyvä perustuu.

Mervi Pasanen hiihtokausi on lyhyt, viime talvena ei ollut ollenkaan, joten anna meidän nauttia hetken aikaa, tsemppiä kevään odotukseen! Ja innostan sinua kokeilemaan hiihtoa.

Sinä, joka kirjoitit hikoilevista hoitajista halventavaan sävyyn, voisit tunkea mielipuolesi sinne, mihin aurinko ei paista.

Surullista, että Uuden testamentin kaunis ja runollinen kieli muokattiin kömpelöksi ja arkiseksi. Ei kaikkea rautalangaksi! Pia

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut