Näppis: Miksi pandemiarokotuksia ei järjestetä vaalien systeemillä?

Miksi pandemiarokotuksia ei järjestetä vaalien systeemillä? Tai käytetä puhelin viestiä. Puhelinkutsu ja pvm+klo-aika=kutsun ja nimen näyttämällä. Vastuuta kansalaisille. Poisjääneille uusi tilaisuus kesälle. Nuorennettava järjestelystä vastaavia digikeinoilla!

Ylen aamu-tv:ssa asiantuntija sanoi: "Tarvitaan ulvoa". Mitä se tarkoittaa?

Jenni Räsänen ihana ihminen! Pelastit Taavi joutsenen kuten monta muuta. Teet suuriarvoista vapaaehtoistyötä. Lämmin kiitos sinulle.

Perustason hoitaja on tälläkin alueella vienyt läpi tuottavan ja palkitun hankkeen. Malli otettiin pysyväksi käytännöksi erikoissairaanhoitoon ja palkittiin valtakunnallisessa laatupalkintokilpailusssa ykkösenä. Palkintorahoista ei ole nähnyt senttiäkään ja kateutta riitti joka suunnasta. Palkka ei noussut.

13.1. ESS otsikko "Mies ampui rauhoitetun hanhen". Näköjään jopa 50-vuotias pelleilee ilmakiväärin kanssa. Törkeää käytöstä eläintä kohtaan. Kasva aikuiseksi.

Hyvä auraus riittää niin teillä kuin jalkakäytävillä. Mikä ihme mättää?

Osaisiko kukaan näin lehden välityksellä kertoa, katosiko taivaan tuuliin Ahtialantien meluvallien rakentaminen. Suunnitelmat olivat jo hyvät, mutta ainahan Lahessa luvataan kaikkea hyvää parannusta, mutta mitään ei tapahdu.

Oli vastuutonta julkaista 13.1. 2021 lukijan kuva "Kulkijoita Vesijärvellä", samaan aikaan kun ihmisiä varoitetaan heikoille jäille menemisestä.

Kiitokset uudelle Harjun terveydelle, palvelu oli ystävällistä, nopeaa, kokonaisuuden hallitsevaa ja ilman näkyvää byrokratiaa. Hyvä esimerkki muutoksen onnistumisesta. Toivottavasti tästä hyötyy koko henkilöstö, meidän kuntalaisten lisäksi.

Miksi kavennetaan ajorata minimiin ja levennetään jalkakäytävä maksimiin, ja pakotetaan pyöräilijät ajamaan autojen kanssa siinä kapeassa uomassa. Sitten vielä jätetään toisen puolen jalkakäytävä auraamatta. Miksi? Tarvittais täällä Laaksokadulla sitä älyä ja se pyörätie!

Anneli Seppälä – hienoa, että kadun toinen puoli ei ollut liukas ja pääsit turvallisesti kotiin lenkiltäsi. Aika kohtuuton vaatimus pitää sulana kävelytie, kun lunta tulee taivaan täydeltä.

Suomi on koronan rokotusvauhdissa Euroopan häntäpäässä! Hallitus ja terveydenhuolto vain puhuvat ja osoittelevat toisiaan. Eiköhän viimeistään nyt olisi aika toimia!

Onhan tässä maassa myös hienojakoista hiekoitushiekkaa, jolla pyörätiet voitaisiin hiekoittaa. Haloo!

ESS mainostaa ilmaiseksi metsässä suksikauppaa tekeviä kirjoittamalla heistä isoja juttuja lehteen, kun taas urheiluliikkeet maksavat lehtimainoksistaan kovan hinnan.

Jokohan näillä lumimäärillä nyt tajuttaisiin, että pyöräily ei ole Suomessa talvilaji.

Uusi Hyppyri-market on avattu. Aamupäivisin siellä käy läheisen Salppurin oppilaita. Mopo-autoilla sinne ajaa varsinkin pojat. Tytöille ilmeisesti maistuu koululla tarjottava ruoka.

"VR:n päätös lopettaa IC-aamujunavuoro kurjistaa työmatkalaisten arkea." Näin on, mutta minkäs teet? Samoin käy muuten myös jätekuljetuksissa yksittäisen asiakkaan kannalta, jos oikeus kilpailutukseen sosialisoidaan kiinteistöiltä pois.

Jep. Kiittele vaan vasemmistopomoja. Oletko unohtanut, mihin se kommaripopulismi voi johtaa.

Lahdessa on useampia lintujen ruokkijoita talvella! Ei varmasti liikaa, mutta ei pidä sanoa, että yksi ainoa olisi. Muutkin tekee töitä tosissaan.

Kiitos asiallisesta kirjoituksesta Juha Sihvonen Toolpoint ESS 6.1.2021. On arvokasta tuoda esille monikansallisten yritysten moraaliton verosuunnittelu, vaikka se on ajan hengen mukaista. Valitettavasti jotkin tahot yhä sinnikkäästi ajavat julkisia varoja näille veronkiertäjille.

Nyt Irak on turvallinen maa lähetystöneuvos Tania Husseinin mukaan. On aika auttaa irakilaisia jälleenrakentamaan maataan!

Sami Korkiakoskella on huono muisti. Viime kesänä puolustit Elokapinan toimintaa.

Kiva kuulla taas Samuli Aaltosen ääntä Yle Lahden taajuudella.

Ehdottaisin ESS päättäjille tutustumista nettisivuihinne mahdollisen uuden tilaajan näkökulmasta. Ostaisitteko itse?

Koskahan hallitus päättää antaa korona-tukea työmarkkinatukea saaville? 724 e/kk brutto. Ei sillä paljoa saa.

Voi näi demarikin tajuta, et verot riittää jo!

Viiden jälkeen ohjelman kaksi ihailtavaa ja selväsanaisinta ja sujuvasanaista juontajaa on Nina Rahkola ja Joanna Kuvaja, kiitos heille, ovat miellyttäviä.

Sorsien ja joutsenten ruokkimisella tehdään karhunpalvelus. Luonnon eläimet ovat sopeutuneet selviämään, paitsi jos ihminen saa ne riippuvaisiksi itsestään.

Ei mitään Hämeenmaan siltaa Aleksille. Miksi kaupunki on mukana arkkitehtuurikilpailussa? Hämeenmaa on yksityinen osuuskunta. Rakentakoon yhteyden kadun alta, on sillä varaa. Onko Hämeenmaa pitänyt itsestään selvänä tehdessään hotellihuoneen kadun toiselle puolelle, että he saavat kaikessa tahtonsa läpi? Haloo Lahden päättäjät.

Mitä järkeä oli vaihtaa Kaupunginsairaalan hyvin toimiva ja avarassa tilassa oleva laboratorio todella ahtaaseen tilaan Aleksilla, missä tutkittavat joutuvat olemaan liian lähellä toisiaan odottaessaan näytteenottoon pääsyä? Oikea koronalinkopaikka? Ei ainakaan potilaan kannalta ole mitenkään hyvä muutos! Entiseen paikkaanko muuttaa/sullotaan Ahtialan ja Launeen terveysasemat?

Nyt kyllä keulii mopo tai siis fillari Lahden päättäjillä. Satojen tuhansien arvosta kylvetään kemikaalia fillariväylälle.

On se hyvä arvostella USA:ta. Meillä Lapuan Liike ja Mäntsälän kapina.

Kyllä tietää, että elää etuoikeutettujen maassa, kun turkiseläimillekin pitää kehitellä oma koronarokote. Joskus hävettää olla suomalainen!

Nyt loppui Etlarin tilauskilpailuihin ja joulukalenterikisaan (maksull.). Voittajia ei ilmoiteta julkisesti. Eikä kysyttäessä edes vastata miksi. Outoa. [ESS vastaa: Voittajien nimiä ei julkaista, vaan heihin olla suoraan yhteydessä, jotta palkinnot varmasti päätyvät oikeille ihmisille. Arvonnan suorittamisesta on kerrottu 9.1. printtilehden ilmoituksessa sekä verkkolehdessä.]

Niin pieni irtisanottujen joukko pelastamassa Luhdan perheyritystä.

Kuulehan, liki 3 miljoonaa, kun tien päällä, ei kolareita, ja omistamissani metsissä peurojen pilalle puskemia taimia vaikka kuinka paljon. Tietoa on.

Metsästäjät ruokkivat peuroja ja pyrkivät kasvattamaan kantaa, että jahdattavaa riittää, haitoista viis!

Joutuvatko lahtelaiset veronmaksajat maksamaan myös Hollolan lukiolaisten kirjat ja opiskeluvälineet jatkossa? Opetuksenhan lahtelaiset jo heille maksavat.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.