Näppis: Eivät polut Salpausselän maastossa mihinkään mene, ne ovat siellä!

Eivät polut Salpausselän maastossa mihinkään mene, ne ovat siellä!

Sanomalehti saa rauhassa olla ilmestymättä muutamana päivänä vuodessa. Uutisia kuulee radiosta ja netistä. Itsekästä vaatia kaikkien palvelujen taipuvan joka yksilön tahtoon.

Hyvä fiilis ilman sos. kontakteja ja kyläilyjä. Toivon saman jatkuvan vaikka korona hellittäisikin. Iloinen introvertti.

Varmaan Capitol-kukkulalla ja Yhdysvalloissa hätkähdettiin kun Ohisalo otti kantaa tapaukseen! Suomen politiikkojen on syytä etsiä sopiva puu mihin päätään hakkaavat. Muistetaan että Karjalan mänty on rauhoitettu.

Olisiko Siiri Rantanen pitänyt heti varpaan kipeydyttyä ohjata terveyttä edistävälle jalkahoitajalle. Osa jalkahoitajista on todellisia "lääkäreitä". Kokemusta on.

Pyörätiet kastellaan keinotekoisilla nesteillä pohjavesialueilla, pyörät ja pyöräilijät sekä koirat täysin ravassa! Onko järkee, kunnon auraus riittää.

Ennen peikoista kertoivat sadut. Nykyään peikoista kertovat populistit!

Lehti voisi tehdä kuntavaaliehdokkaille kyselyn Liisusta, älypyörätiestä, Kisapuistosta ja muista kansan mieltä liikuttavista aiheista.

Muutama vuosi sitten Herralan "viitos-kuutoset" siirrettiin näennäissäästöjen takia kuljetettaviksi Salpakankaan jättikouluun. Kulkeutuiko korona tämänhetkisten viides- ja kuudesluokkalaisten pikkusisaruksille Herralan kyläkouluun?

Hämeenkoski on liitetty Hollolaan, joten mahdolliset koronatapaukset ja -altistukset näkyvät Hollolan tilastoissa. Tietääkö kukaan mitään Hämeenkosken koronatilanteesta? Olisiko Hämeenkoskella korona-turvallisempaa kauppa-asioida kuin Salpakankaalla tai Lahdessa?

Pfizerin rokote on parempi suoja. Suomi on jälkijunassa. Modernaa en ota. En ole rokotevastainen, haluan parasta. Vuoden käyttänyt maskeja.

Mistä tietää, onko tuote tehty Suomessa? Ei ainakaan valmistajasta, kuten Luhta, Fiskars. Usein löytyy valmistuttaja tai tehty EU:ssa.

Sinä Hollolankadun pyörätiellä kävelijä, miksi et kävelisi oikeassa laidassa, kuten 99 % kävelee? Olen itsekin kävelijä ja ihmettelen myös näitä väärällä puolella kävelijöitä.

Älypyörätie on niin hyvä, että se pitää saada myös tänne Jalkarantaan tasavertaisuuden nimissä!

Järjen laiskuutta ja yksinkertaistamista A. Rinne, käyttää Trumpin tekoja oman asiansa edistämiseen.

Sinä, joka kaipaat lisää ilveksiä peurakantaa rajoittamaan liikenneriskien takia, et ilmeisesti osaa etkä välitä huomioida tapahtumia ajoradalla. Taidat olla liikenneriski. Peurat eivät ole aiheuttaneet vahinkoja metsissämme. Hirvet tuhoavat mäntytaimikkoja ja se edellyttää ruiskutustarvetta ja kannanhoitoa.

Parempi kohdata äreä pyöräilijä kasvotuksin. Paha, jos pääsee takaapäin huutamaan siksi vasenta puolen, ehdin vaikka väistämään.

Kukahan valopää on keksinyt päivävalolain autoissa? Ihmiset ajaa näillä päivävaloilla hämärällä ja pimeällä ja takavalot pimeänä. Järjetöntä touhua taas.

Johtuuko hidas rokotustahti sairaanhoitajien ahneudesta. Menis Britteihin tietäs jotain!

Erhola on varmaan pätevä! Kuukausipalkka suurempi kuin eläkkeeni vuodessa. Kulukorvaus isompi kuin kuukauden eläkkeeni. Työurakkani kesti 50 vuotta. Kyllä varmaan asiat alkavat sujua!

Onhan tämä täysin järjetöntä, että älypyörätietä aura- tai harjatraktori hinkkaa monta kertaa päivässä vain muutaman kulkijan tähden, kun sen älypyörätien lähikaduille ei aurat ehdi koko päivän aikana ja asukkaat saa tarpoa lumihangessa kaduillaan.

Kyllä liikennesäännöt koskee taksejakin, Aleksilla ajetaan jalkakäytävällä väärään suuntaan.

Ei ole kerrottu mitään siitä, paljonko pyöräteiden talvikunnossapito maksaa. Sulatusneste kaliumformiaattiliuos maksaa ainakin monikertaisesti sepelin tai suolan hinnan. Syksyllä kaupunki säästi 150 e/kk sammuttamalla katuvaloja. Kuka neropatti keksii näitä "fiksuja" ideoita.

Tietääkö moni, että Suomessa ammutaan linnunmetsästyksessä noin miljoona lintua. Haavakoitakin tilastoimaton määrä. Joukossa paljon uhanalaisia ja vaarantuneiksi luokiteltuja.

Aivan uskomaton tiimi, 12.1. päksissä paksusuolen tähystyksessä, jännitti etukäteen, toimenpide oli ohi ennen kuin huomasikaa, eikä sattunut yhtään. Kiitos. T. TL

Hip hurraa, pieni Suomi on yksin pysäyttänyt ilmaston lämpenemisen.

Lahden upealle terveysvaikuttajallemme, hiihtolegenda Äitee Siiri Rantaselle pikaista paranemista toivottavat naiseläkeläisfanit!

Hyky irtisanoi ja lomautti henkilökuntansa. Tuli miljoonien säästöt. Hyvästä työstä johtaja sai palkankorotuksen. Hyvä Hyky, esimerkillistä toimintaa.

Lahessa pidetään älytöntä pyörätietä sulana talvella. Lumetetaanhan sitä kesällä?

Lahdessa heitelty miljoonia euroja sinne sun tänne. Nyt miljoonia älypyöräteiden talvikunnostukseen. Kalliilla erikoisaineella pidetään tiet sulana miljoonilla euroilla. Onko loppukin järki kadonnut asiasta päättäneiltä. Nimet julki.

Sataman kello ja lämpömittari joutuikin torille Vapaudenkadulle. Satamasta ei niin väliä. [Toimitus vastaa: lisätietoa sataman kellosta ja torin kellosta klikkaamalla linkit auki]

Fimlab Aleksanterinkadulla vastaanottoaula surkean pieni. Asiakkaat istuivat torstaina penkeillä vierivieressä ja seinustallakin kiinni toisissaan. Korona leviää, mutta ei se kaupungin päättäjiä huoleta.

Kiitos, Jenni Räsänen. Teet arvokasta työtä eläinparkojen hyväksi.

Tais talvi yllättää Etlarin jakelun tammikuussa. Vähän tuli lunta, niin kaikki pysähtyi ja jäi lehdet jakamatta. No netistä täytyy jatkossa tilata. Hesari!

Voi hyvänen aika! kyllä on lehdistä tullut pelkkiä kuvalehtiä ja kallishintaisia. Eikö kukaan ota kantaa?

Ei ihme, että kaupunginsairaala on kaupan, kun Harjun terveys toimii siellä maksamatta senttiäkään vuokraa? Voi olla vaikea tehdä diiliä tältä pohjalta. Taidettiin yhteisyrityksellä vetää Lahti kölin ali? Kymmenien miljoonien investoinnit ilman tuottoja.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.