Näppis: Pysykää hyvät ihmiset pois heikoilta jäiltä!

Pysykää hyvät ihmiset pois heikoilta jäiltä!

Pyöräilystä on nyt tullut kaupungin "pyhä lehmä". Miten kemikaalien mättäminen teille, mistä se menee luontoon ja hulevesien mukana järveen, sopii yhteen ympäristöpääkaupunkivouhotuksen kanssa?

Aamuateria kuva 11.1. Miksi julkaistu, täysin ohjeiden vastainen. Kuvasta puuttuu vain rotat, harakat jne, jotka myös käyvät ateriapaikalla.

Maskisuositus tarkoittaa, että maskia mieluummin käytetään kuin ollaan käyttämättä.

Lahden ympäristöpääkaupunkiporukka on tehnyt hienoa työtä vaativissa poikkeusoloissa. Upea vuoden ohjelma!

Herätkää miehet! Eikö nyt olisi "men-too" liikkeen paikka. Eihän teitä kelpuuteta enää isäksikään. Kohta vauvansiemenetkin tuodaan itsellisille halvalla Kiinan laboratoriosta.

Tulivatko nuo koronarokotteet yllättäin varastoihin? Pitäisikö niille tehdä jotain? Apua, ketä rokotetaan, missä rokotetaan, milloin rokotetaan, kuka rokottaa? Näihin kaikkiin kysymyksiin oli aikaa etsiä vastaus lähes koko viime vuosi. Nytkö vasta, kun rokotteet ovat kirjaimellisesti käsissä, ruvetaan miettimään vastauksia. Nyt vauhtia pohdintoihin ja rokotuksiin, että saadaan kaikki rokotettua tällä vuosikymmenellä.

Kyllä tässä odottaa, että suomalaiset poliitikot vieraillessaan Yhdysvalloissa tähdentävät ihmisoikeuksien ja demokratian alkeiden kunnioittamista isäntämaan taholta.

Iitti Etlarin paikallissääkarttaan.

Pitääkö Lahti Energian jakaa rahaa älyttömästi kaupungille. Sen tehtävä on kuitenkin tuottaa kaukolämpöä kohtuullisella hinnalla ja moderneilla laitteilla. Maksaa kiinteistöveron, tuloveron, osingot, palkat työntekijöille, jotka maksavat taas veroa. Eikun perusmaksuun, energiaan lisää hintaa, ja taas voidaan lämmittää älypyörätietä, aurata tapahtumapuistoja...

Ei tarvi kiviä ja kantoja käännellä Lahden, että löytyisi lisää rahaa lopettaa meidän rahojen tuhlauksen älypyörätiehen ja kaikkeen muuhun älyttömään teiden rakennus- ja kavennushommiin.

M. Pompeo oikeassa, puheen vaientaminen on vaarallista. Se vain lisää turhautumista ja katkeruutta. Vapaa avoin keskustelu ilman leimaamista ja halventavaa sävyä avain ymmärrykseen ja sopuun.

En kannata Elokapinaa. Uskon suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Edelleen. Terveisin Sami Korkiakoski

Perustason työssä hikoilevat hoitaja hikoilee, mutta junnaa paikallaan. Johtaja saa aikaan muutosta, tuottavuutta ja hänet palkitaan paremmasta työstä. Perustason hoitajien pitää tehdä jotain paremmin, niin tuottavuus kasvaa tai jakovaraa jää enemmän, sitten nousee palkkakin.

En ole valmis maksamaan yhtään enempää veroja hoitajille. Nyt jo pakotettu yksityiselle, koska julkisella sektorilla ei ole kykyä.

Auton maalipinta ei kulu, kun jättää lumet putsaamatta.

Onkohan sekin nyt Covid-19-viruksen syytä, että valtiovarainministeriön kansliapäällikköä ei ole saatu valittua?

Kun kaikki alamaiset elävät omassa kuplassaan, tehdään laturaivoille nimitaululla merkityt omat hiihtoladut ja etanan vauhtia hiihtäville etanaladut.

Su 10.1. ESS Leppäaho – eikö teillä laatujärjestelmä kerro heikkokuntoisimmista pyöräteistä? Ne ei näy toimistopöydälle – pitää ottaa pyörän alle – ja niitä riittää.

Koronataudista on monenlaista arvailua. Todellisuudessa Sars-CoV-2 toimii kuten muutkin virukset: muuntuu koko ajan tavoitteena suuri tartuttavuus ja että taudin saanut pysyy hengissä. Nämä kaksi seikkaa varmistavat viruksen itsensä leviämisen, siis selviytymisen!

Hienoa ympäristöpääkaupunki Lahti! Älypyörätielle levitettävä aine sisältää muurahaishappoa, josta vapautuu ilmaan hiilidioksidia! Pyörän jarrut eivät aineen vaikutuksesta pidä. En tiedä, mitä käy koiran tassuille.

En ymmärrä, miten tähän on tultu. Hyky oli viime tilikaudella alijäämäinen ihan reilusti, nyt reilusti ylijäämäinen. Mistä lähtien julkinen terveydenhoito on alkanut tehdä tulosta. Ihan kuin yksityisellä puolella. Jotain mätää ja hämärää on tehty tämän soten varjolla.

Populismi on poliittinen ideologia, jonka mukaan politiikan pitäisi olla kansan tahdon ilmaisemista. Huolestuttaa, että kaikki puolueet eivät ole populistipuolueita.

Joku kokee vahvasti aina kun Sami Korkiakoski kirjoittaa. Kirjoittaako jopa asiaa?

Lopettakaa höpötys, muistan kuinka joskus inttiaikana saatiin rokotukset; ei ollu vaikeeta, nyt puhutaan: ei rokoteta!

Tasa-arvoa? Lumeton pyöräbaana 20 km, muilla baanoilla lunta 20 senttiä.

Kukaan ei ole, Tarja Honkanen, olettanut persujen olevankaan Washingtonissa. Sinä koet muiden olettavan.

Jep, kyllä niitä autoja vaihdeltiin ennen, että saatiin nättei pimuja, mutta ei niitä lainarahalla ostettu.

Kirsikka Saresma, kuka järjestää talviurheilua vastaavaa ohjattua toimintaa oppilaalle, jolle ei löydy lainavälineitä?

Mitä tekee formiaatti pyörälle, sotkee, ruostuttaa, syövyttää? Osaako joku vastata rehellisesti? M. Lastikka myöntää ESS pääkirjoituksen 12.1. mukaan, että sotkee pyöräilijän ja pyörän. Hienoa, että yritetään kuntoilijoita auttaa ja kannustaa liikkumaan, mutta missä kunnossa pyörä talven jälkeen? En kritisoi, mutta haluan rehellisen vastauksen, vastuu jää tien käyttäjälle.

Antti Rinne ja Ville Skinnari. Missä viipyy vappusatanen ja jalkapannat? Hyvä opetus Venezuelassa, mihin tällaiset perättömät vasemmistolupaukset voi johtaa.

Persut gallup-kärkeen, ja johan alkoi mahdoton vasemmisto propaganda. Säälittävää.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.