Näppis: Miten on mahdollista sulattaa Lahdessa katuja kemikaaleilla pilaamatta pohjavesiä?

Miten on mahdollista sulattaa Lahdessa katuja kemikaaleilla pilaamatta pohjavesiä?

Se ilves nyt ei varmaan tajua, että sinun metsä on kyseessä, jos peurapaistin makuun pääsee. Parempi se kuollut peura on siellä metsässä kuin koristamassa jonkun auton konepeltiä.

Haavisto puhui totta ainakin siinä, että on hiuksen hieno raja, että vastaavaa väkivaltaisuutta voisi tapahtua Suomessakin. Varmaan hyvässä muistissaan oli tapaus, kun hänen hengenheimolaisensa kiipesivät rekvisiittoineen eduskuntatalon pylväisiin ja täyttivät portaat! Ja sen jälkeen samat tahot ovat laittomasti sulkeneet katuja sekä vastustaneet virkavaltaa.

Pyöräilijänä ryhdyin välttämään suolattuja kevyenliikenteen väyliä. Vaatteet menee liejuun ja pyörä pilalle. Lopettakaa turha työ. Pyöräilijöillä nastarenkaat.

Aika sosiaalivihreä on lehden asenne.

Hollolan avantouintikopin ohje korona-aikana on yksiselitteinen. Yksi kerrallaan koppiin. Minä odotan ulkona vuoroani ja edellytän sitä myös sinulta. Lämmintä vaatetta päälle.

Kaupungin yksi toimiala myy uusia rakennuksia, koska ei ole varaa seiniin. Toinen "investoisi" erämuseon seiniin, koska valtion tukea ja halvalla saa. Hieno rakennus riittää, ei väliä sisällöllä. Molemmissa varmaa vuosittain nousevat kiinteät kulut / vuokra.

No kappas. Kaupunkilaisten mielipiteellä ei ole väliä museohankkeessa, eikä näyttelyn sisällöllä. Sisällön merkityksettömyyttä todisti myös havainnekuva.

Suomi äänestettiin populistisilla yksinkertaistetuilla väitteillä EU:n jäseneksi. Ei tietenkään yhteistä velkaa ja liittovaltiota, ei tietenkään. Ruoka vaan halpenee.

Miten on mahdollista ja sallittua, että eräät terveystuotteet maksavat apteekissa jopa kaksi kertaa enemmäm kuin tavarataloissa! Vastatkaa apteekkarit!

Ois kiva tietää perustelut voitolle, kun Lahteen muuttaa työttömiä, jotka ei työllisty. Mikä voitto?

Itseään voi huijata ja muita yrittää. Lasse Koskinen, kehätie on taajaman kehämäisesti kiertävä tie. Kehä on ympyrän reunaviiva. Puhut itseäsi vastaan, kun väität taajamien keskeltä lävitse / läpi kulkevaa valtatie 12 kehätieksi.

Siltä lisäarvoa tekevältä porukalta ei irtoa enempää tehyläisten palkkoihin. Ei ole kysymys mistään arvoista. Raha on loppu.

Hoitajien palkat ja työn tuottavuus, hyvä nosto, siinä olisi ratkaisu moneen ongelmaan. Jos on kova kiire? Kuten annetaan ymmärtää, niin silloin on prosessi pielessä. Sen korjaamalla pärjätään vähemmällä ja kyky maksaa paremmin toteutuu.

1 000 e sakkoa niille, jotka menevät heikoille jäille, vaikka kuinka on varotettu. Eiköhän pelastuslaitoksella oo parempaakin tekemistä kuin pelastaa aivokääpiöitä; tyhmyydestä sakotetaan.

Mustin meänkieli on musiikkia. Mutta kun selostaja sanoo, "pystyy tehdä" , nousevat karvat pystyyn. Kielen koristeet, päätteet, on yleisesti heitetty romukoppaan. Tuloksiin päästään sen takia tai siksi, ei kautta. Lahdesta Helsinkiin mennään Mäntsälän kautta. Liikenteeseen lähdetään autolla, mutta suksilla liikkeelle. Surkeassa jamassa on äidinkieli.

Kyllä se on lentoliikenne, joka on vähentynyt ja se pitää Golf virran luodulla paikallaan, ettei tule vika aikaan lämmittämään pohjolaa.

Ihan oikeasti, älypyörätie lumeton, hei, asutaan Suomessa, täällä sataa lunta, valtuusto vaihtoon.

Ei Erä- ja luontokulttuurimuseo sovi Lahteen. Tänne sopii paremmin Duunari- ja työttömyysmuseo.

Erään puolueen vaaliteema on kaataa sote, jonka tarkoituksena on saattaa terveydenhoito kaikkien ulottuville kohtuuhinnalla ja ajoissa. Tämä sama puolue oli hallitusvastuussa, kun hyvin toimiva perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kunnallinen yhtymä Oiva Hollolasta kaadettiin.

Villähteen moottorikelkkailijoilla ihan omat säännöt, kun ajelevat pientaloalueella ja ulkoilureitillä.

Älypyörätien harjaus kemikaaleilla, älytöntä, 100 m päässä Launeen vedenottolaitos, koirat "paljain jaloin" nuolevat tassujaan...eikö viherhöttöjen päähän mahdu, että Lahti ei ole Rivieralla, ja maksaahan tuo touhukin.

Hei liikuntatoimi Lahti! Koska saadaan jäät Kärpäseen tai Mettikselle? Kovasti odotellaan. Entä senioreille ja lapsille hiihtolatu Salppurin metsään. Eilen hiihdin, vaan latuja en löytänyt. Tapanilan perhelenkillä koronaryysis loppiaisena ladulla.

Sami Jauhojärvi puhuu niin nopeasti, ettei siitä saa oikein selvää. Toimittajan puheesta paremmin.

Meille soutua, melontaa ja muuta veneilyä harrastaville liikkujille voisi Pikku Veskuun avata edes muutaman sadan metrin pituisen ja 5 m leveän uoman, jotta voisimme nostaa Suomen talviveneilyn maailman kartalle. Meitä veneilyn harrastajia on Lahdessa satoja.

Uusi Lahti-lehdessä 6.1. olleen kuulutuksen mukaan Mannerheiminkadun pilaamisen yhteydessä osoitetaan aluevaraus katuverkkoon sijoittuvalle duo raitiotielle. Keskustan kehä aiotaan siis toteuttaa raideliikenteenä. Kovasti hiljaista on tämän Tampereen taudin osalta, suorastaan epäilyttävän.

Vuolenkoskella loppui sitten risujen ja oksien poltto maakuntaliitoksen myötä! Sano.

Phhyky lomautti henkilökuntaa ja antoi Erholalle mojovan palkankorotuksen. Miten kehtaatte. Mutta kyllähän te kehtaatte.

Olisi kansantaloudellisesti kannattavaa ruveta voimallisesti kouluttamaan raivaussaha-ammattilaisia. Raivattavaa piisaa kyllä loputtomasti.

Onpa hienoa, kun älypyörätietä putsataan tehokkaasti. Eikö olisi tasapuolista, että sen käyttäjät maksaisivat siitä niin kuin autoilijatkin maksavat liikenneveroa teiden ylläpitoa varten.

Eikö nykyään ihmiset kuole muuhun kuin koronaan? Täh? Kyllä ennen kuoltiin kaiken maailman tauteihin, äitini syöpään, mummoni aivoinfarktiin. Ei ollut vielä koronaa.

Padasjoen Kullasvuoreen vietiin linnunpönttöjä, huomasin hiihtolenkillä, et siel on puukiipijöitä, voisko niillekin tehä muutaman pöntön.

Kulkeeko VT12 uutta ohitustietä pitkin vai meneekö edelleen Lahden läpi?

Hallituksen säätämä väliaikainen konkurssilaki vain pahentanut monen yrittäjän tilannetta. Jos yritystoiminta ei kannata, parempi lopettaa nopeasti, kuin kasvattaa velkaa mahdollisimman pitkään.

Hollolan Tokmannin parkkipaikka huonosti suunniteltu, kun parkkiruuduissa ei ole mahdollista ajaa läpi.

Pitäisi puhua enemmän ilmastomuutoksen mahdollisuuksista eikä vain yksipuolisesti uhkista.

Tosiaankin maskisuositus on suositus. Suositellaanhan paljon muutakin. Älä polta tupakkaa, syö terveellisesti, liiku riittävästi jne.

Onkohan mitään muuta tautia koskaan testattu yhtä huonolla hyötysuhteella kuin koronaa?

Pelastuslaitoksen porukalla on varmasti tärkeämpää tekemistä, kuin onkia tyhmiä ihmisiä vedestä, kun jää ei kanna. Lasku perään turhasta reissusta.

Koronamuunnos tai Tramp; niitä tarkaten. Työstä käyp.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.