Näppis: Ei poliisia enää "tilata" kuten taksia

Ei poliisia enää "tilata" kuten taksia. Hätäkeskus tekee riskinarvion, ja sen perusteella välittää (tai ei) tehtävän poliisille. Poliisi päättää, lähteekö vai ei. Kannattaa päivittää omat tietonsa.

Kävelin Hollolankadun pyörätiellä vasenta reunaa. Vastaani pyöräili äkäinen nainen huutaen, että kuljen väärällä puolella. Tässä hänelle tietoa ja muillekin pyöilijöille. "Jos kuljet yhdistetyllä pyörätiellä ja jalkakäytävällä, voit kulkea oikeata tai vasentalaitaa." Näin sanoo Ohjeita jalankulkijalle Liikenneturva. Mummoihmisenä pelkään pyöriä enemmän kuin autoja.

Älkää nyt hyvät ihmiset menkö korona-aikana sinne Fimlabiin tutustumaan. Ei ihme, että ruuhkaa. Ja ei sinne tarvi mennä 1/2 t aikaisemmin istuskelemaan.

Harjun terveydessä perjantaina keskipäivällä yli tunnin odotus ilmottautumiseen. Kaikki jonotti samaan ilmottautumiseen oli, sitten vaiva mikä hyvänsä.

Se poliisi tilataan sieltä hätäkeskuksesta, heh heh.

Onko rautalanka Lahdessa niin kallista, ettei ESS lehteen kannata käyttää, vai onko osaamisen puute tai "stiftaririkko" syy? Kasa irtolehtiä ottaa aivoon. Tilaanko Hesarin teille malliksi? "Evp kirjapainomies"

ESS 9.1. kertoo kaupungin virkamiehen työssään tekemästä Tes-rikkomuksesta ja perusteettomista potkuista, joka maksoi kaupungin veronmaksajille 109 500 euroa! Kaupungin tulee periä vahingon aiheuttajalta vastaava korvaus ja sopivan esimiehen tilalle tulee valita pätevä!

ESS 9.1. Amerikan Trumppi lähtee. Suomen Rumppi aloittaa. Antti Rinne lietsoo eripuraa puheillaan. Toivottavasti ei johda Amerikan tilanteeseen.

Voi sinua, joka vaadit lehteä joka päivä. Onhan muillakin ihmisillä vapaapäivät, myös kaupan ja terveydenhoitoalalla! Kuuntele, vaikka musiikkia se rauhoittaa!

Jatkona lehden ilmestymiseen. Juhlapyhien aikaan digilehti tulee, mutta ei uutisia. On täynnä teemajuttuja, jotka on usein vanhoja ja tehty valtakunnallisesti. Paikallislehdestä haluaisi lukea joka päivä myös paikallisia uutisia. Joku vanha jäänne, ettei kirjapainossa tehdä töitä pyhinä, olisi aika muuttua tähän päivään.

Niin paljon kuin uudesta Fimlabista onkin ollut juttuja ja kehuttua mainontaa, puh.numeroa ajanvaraukseen ei vahingossakaan missään. Saisiko sen!

Tietenkin hallitus pohtii ja vatuloi koronan kanssa, kun ei ole osaamista. Presidentti ehdotti jo viime keväänä "nyrkin" perustamista, mutta Marin halusi "minä itte"- hoitaa.

Kiitos herrasmiehelle, joka myötähiihtelit kanssani Vääksyn golfkentän ladulla loppiaisena, kun olin huonovointinen. Hiihtelijä S

Autoko varakkuuden merkki? Ennen jätkillä oli komeita autoja, että saivat paremman näköiset pimut.

Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Antti Rinne sanoo ESS 9.1, että äärioikeisto on kytköksissä persuihin. Antifaa kannattavat vasemmiston ministeritkin, syytä olla huolissaan?

Taitaa sittenkin tulla liikaa tuota murtomaahiihtoa tv:sta. Liikaa jopa muiden ja trendikkäämpien lajien kustannuksella.

Pitäisikö poliitikkojen ja asiantuntijoiden keskittyä enemmän kotimaan asioihin ja uhrata vähemmän aikaa Trumpin solvaamiseen?

Melkoinen repsahdus on tapahtunut alkuvuodesta maskin käytössä! Ainakin meillä Hollolassa. Juuri kävin Hollolan Prismassa ja vastaan tuli todella paljon maskittomia kansalaisia. Herätys kaikki, ei tämä vielä ole ohi ja tällä tyylillä kestää entistä pitempään.

Minä tyttö se tein elämäni ekan uuden vuoden 2021 lupauksen. Ostan vain ja ainoastaan meidän suomalaisten tekemiä tuotteita, maksoi mitä maksoi. Joku roti se olla pitää. Että näin, hyvä minä!

En juhli sadatta kierrosta Merrasjärven ympäri 9.1. Terv. PR

Ex-ministeri Rinteen olisi syytä olla huolissaan äärivasemmistosta! Ruotsissa pommit räjähtelee ja pyssyt paukkuu vasemmistopoliitikan ansiosta!

Proomukadulla Ankkurissa on omat säännöt. Mattoja hakataan pihalla lauantaina vielä klo 22.50 aikaan. Hiljaisuus on jo voimassa ja ihmiset nukkuvat.

Ihmetellä täytyy, että puolifasistinen puolue saa tunkeutua yhteiskuntamme ytimeen? Olemmeko unohtaneet -40 luvun tapahtumat vai onko niin, että kaipaamme sadismia? Meillä meni aika hyvin, nyt usko kansaan on kadonnut.

Lisää ilveksiä, peurakantaa verottamaan! Peura on liikenneriski, metsätuhontekija, pahin punkinlevittäjä ja vieraslaji.

Puheet talvien loppumisesta Etelä-Suomesta ovat vahvasti liioiteltuja.

Kiitos Antti Rinne ja Ville Skinnari. Hyvä opetus tuli USA:sta, mihin voi perätön oikeistopopulismi johtaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.