Näppis: Aukeispa uimahallit. Inhoon hiihtämistä.

Aukeispa uimahallit. Inhoon hiihtämistä.

Phhyky, nyt jäitä hattuun ja järki mukaan. 50 milj. euroa ulkomaisiin, kun oma maa on kaulaa myöten suossa. Sillä rahalla tulee autettua terveydenhoidon, kotihoidon ja vanhushoidon palvelut ihan oman maan työttömillä. Palkat ylös ja kurssit heti alkuun.

Jos Suomi muuttaisi autoveron Ruotsin tasolle, syntyisi uusia työpaikkoja 50 000 hengellä. Ihmisillä jäisi rahaa kiertoon muihin hyödykkeisiin. Miksi tämä on vaiettu tieto?

Todella mielenkiintoista, kaikki bisneskaverit ml. Urheilu kitisee aina veroista ja muista maksuista. Nyt kun on haastavat ajat, niin heti ollaan Valtiokonttorin taskulla. Eikös teillä ole oma yksityinen vakuutusyhtiö?

2–10 nuoren harrastukset ongelma, mutta massahiihdot ei. Jostain ne vaan putkahtaa ladulle ja poistuu. Kaukomatkat ok, Lapin matkat ei. Kohta vuosi ja ajatelkaa, lähes 600 kuollutta. Paljon vai vähän...

Outoa tuo phhyky:n työllistäminen ja sairaanhoito. Onko mitään järkeä panna työntekijät pois, kun niitä on muutoinkin tällä systeemillä vähän. Ei ne työt itsestään tule tehdyiksi ja sairaat hoidetuiksi.

Sami Korkiakoski! Trumpin tukijoiden riehuminen on sama kuin äärivasemmistolaisten ja vihreiden anarkistien toimesta näyteikkunoiden ja omaisuuden tuhoaminen Helsingissä itsenäisyyspäivänä joitain vuosia sitten. Kannattaa ottaa ne punaiset lasit pois silmistä!

Krista Kiuru lähetti koronarokoteasiasta kirjeen EU:n terveyskomissaarille. Miksi sinne, olisi tehnyt rokotetilauksen suoraan rokotetoimittajalle, eikä jäädä luottamaan EU:n toimintakykyyn. Se on jo nähty.

Maksan veroni Lahteen, joten olen oikeutettu käyttämään myös sen maksuttomia ulkoilureittejä.

Pelicans, pankista saa lainaa ja korko on 0,5–1,0. Yhteiskunnan varat tarvitaan koronan hoitoon.

Erholan palkankorotukselle kateelliset. Tiedätte oman työnne ja vaatimukset, Erholan työstä ette muuta kuin palkan. Hän pystyisi teidän työhönne, harva teistä hänen, tai "jaksaisi painaa" palkasta huolimatta. Kerro Erhola työtuntisi ja vapaapäivien lukumäärä viime vuodelta?

Kuinka suuret kulut filippiiniläishoitajista Suomelle. Koulutus, asumistuki, jos perhe, kotihoidontuki ja lapsilisät valuu maasta ulos?

Toimittajalle. MS-taudista ei "toivuta". Se on pysyvä. Joskus huonompi tai parempi.

Eikö voisi olla lyhyesti "Lappeen-Lahden teknillinen yliopisto." Kuulostaisi ja näyttäisi mielestäni napakalta ja riittävän selkeältä nimeltä yliopistollemme. Nykyinen kankea ja vähän hankala varsinkin puhekielessä.

Saisiko Kiikkulankadulle pysäköintikiellon! Vaarallisia tilanteita kun autot pysäköitynä ajokaistalle.

Demokratiaan kuuluvat erilaisten mielipiteiden sallimiset, ja niistä keskustelut. Nykyään kuitenkin on vain "yksi ainoa totuus". Muut poistetaan mm. somesta. Demokratiaa vai fasismia?

Näin korona-aikana pitäisi poliisin lupa- ym. asiat hoitua myös Hollolassa.

Milloin Hollolaan saadaan poliisin lupatoimisto tai virkailija?

Hei, kun haistat pesuaineita kaupassa, laita korkki kiinni tiukasti. Minulla valui kassiin kloriittipitoinen aine, kaikki pilalla ruuat ym. kiitos!

Voisiko koronakuolemien rinnalle saada luvut influenssaan kuolleiden määrästä tänä vuonna ja viime vuonna. Myös kaikista kuolleista luvut viime vuodelta ja tältä vuodelta näkyviin, nähdään onko kuolinluvut nousseet merkittävästi. Ei kerro mitään pelkkä koronakuolemaluku itsessään ilman vertailupohjaa. Voimia kaikille sairastaville ja heidän läheisilleen.

Jääkiekkoilijat ovat mammanpoikia, kun verrataan hiihtourheilijoihin. Kuntotaso ja treenitaso ihan omilla lukemilla. Eikä ölvi maistu.

Mantila jaa jaa -sanan mestari. Nikulan analyysit utopistisia.

Etlarin oikeistolaisuus on menestys. Hauskaa on myös kennelrakkaus. Kritiikkiä ei myöskään siedetä. Sehän olisi virhe. Näillä mennään!

Miksi taas? Maahantulijoille vain suositellaan koronatesti ja lasketaan eteenpäin! Missä ovat asiantuntijat? Eikö koronan yksi perus"laatu" maksa nyt jo tarpeeksi ?

"Sisäilma" TV:ssä on ytimeen osuva kuvaus – T. Lymin kirkkaasti näkemänä ja syy – kansalaisten henkisenkin "sisäilmapiirin" sairastumiseen johtaneesta vaikutuksesta, hyvinvointivaltiossa. Myös urheilussa.

Koronarokotusten maakohtainen väestöön suhteutettu ero on Suomen tappioksi käsittämättömän suuri. Nyt on tehty paha moka.

Koronarokotus on häpeällisen hidasta Suomessa. Mikä mättää Sanna Marin. Ennen rokotusten alkamista kerroit, miten hyvin Suomi on hoitanut rokotusasiaan. Onko.

Eipä voi kun ihmetellä tällaista perhesarjaa, kuin Salatut elämät. Koululaiset dokaa kuin aikuiset, rikoksia, pettämistä jne.

Mistä nykyisin maksamme veroja, kun kaikki on nykyisin maksullista. Rahat menevät muihin (=vääriin) taskuihin. En tykkää!

Mikä puolueistamme onkaan pitänyt trumpismia esikuvanaan!

Samilla näkyy olevan suora linja Etlarin toimitukseen, kun voi kirjottaa USA:n tapahtumista reaaliajassa vai saako jutut läpi, jos keksii jotain negatiivista perussuomalaisista.

Körrin suoran jälkeen Vääksyyn päin ajaessa maalaistalo tien oikealla puolella: Teidän tunnelmalliset ja upeat jouluvalonne sykähdyttävät työmatkalaista vuodesta toiseen – kiitos! Seuraavaa adventtia odotellessa!

Voiko rokotus aiheuttaa positiivisen testituloksen?

Demareiden ja kepun suosionlasku johtuu niistä itsestään, ei persujen paremmuudesta. Korkiakoski heittelee lokaa muiden niskaan, vaikka olisi peiliin katsomisen paikka. T. Ex-demari

Lauantain lehdessä Mika Kojonkoski ihasteli Kiinalaisten uutta hyppyrimäkeä. Kun kuvaa katsoo tarkemmin, kiinnittää huomio ruostuneisiin hitsaussaumoihin. Kuinkahan kauan mäki pysyy pystyssä?

Miten näin nopeasti voidaan sanoa, että jokin koronamuoto tarttuu herkemmin kuin toinen?

Onko totta, että osa Suomen saamista rokotteista ehtii vanheta, koska rokotustahti on liian hidasta?

Ehkä korona on luonnon keino suojella meitä joltain paljon pahemmalta.

Trumpin kannattajat käyttivät samaa oikeutta kuin esim. Greenpeace tai Ekokapina.

Puheet sairaanhoitajien pienipalkkaisuudesta täyttä potaskaa, pienipalkkaiset ihan eri hommissa.

Dialogi ja tervehtiminen. V. Vladimirov kirjassaan Kohti Talvisotaa. "Kaksi sotaa piti käydä kunnes Mannerheim suostui tervehtimään venäläisiä".

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.