Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Minkä takia koululla ei ole enää antaa lainasuksia ja -luistimia oppilaille?

Minkä takia koululla ei ole enää antaa lainasuksia ja -luistimia oppilaille, vaan kaikilla on oltava omat, ja numerossa näkyy, jos ei ole? Aina ei heti löydy sopivia, vaikka viikonkin etsii. Uusiin ei varaa joka vuosi.

Kiitos tästä virkistävän erilaisesta mainoksesta keskiviikon etusivulla. Väkevä uudenvuoden tervehdys ja laaja-alainen kannanotto liike-elämästä. Eikä ollut pelkkää huutelua, kun löytyi ratkaisuehdotuskin. Laittaa ajattelemaan!

Voi koira parkaa 6.1. loppiaisena, kun joutunut kakkaamaan keskelle jalkakäytävää Patomäentiellä, eikä omistaja ole edes vaivautunut siirtämään kakkoja sivuun tai keräämään. Näistä se koiraviha lisääntyy?

Nuoremme laskettelemassa Messilässä Loppiaisena. Kolmen tunnin aikana ehtivät laskea kuudesti! Niin pitkät olivat jonot hisseihin. Saivatko näin rahoilleen vastinetta? Samaten edellisviikonloppuna ravintolan yläkerta kiinni, joten kaikki tiiviisti alakerrassa, miksi ihmeessä?

Aattelepa ite... Käytätkö ajovaloja/vilkkua, onko suojatiesääntö/ympyrässäajo hallussa, noudatatko liikennesääntöjä/merkkejä, käytätkö heijastimia... Aattelepa ite!

En minä ennenkään niistä jenkkilän touhuista hoksinut, mikä piilokameraa tai tosi-tv tä.

Ei populismista ole demokratian eikä ihmisarvon puolustajaksi, katsoi sitten minne vain maapallolla. Sehän on nähty karvaasti jo viime vuosisadallakin.

Hei! Miksi pitää koiria kusettaa taloyhtiön oven pieleen tai talon seinustoille ja sitten kiireen vilkkaa sisälle?

Toivottavasti Suomen suuri hiljainen enemmistö ottaa opiksi miten käy, jos annamme populismille ja ääriajattelulle jalansijaa.

Kuulutko sinä niihin mitään ajattelemattomiin, jotka Hollolan Tokmannilla käydessään pysäköivät Keskikankaantien jalkakäytävälle? Haittaa pyöräilijöitä ja jalankulkijoita, ja peität parkkipaikalta lähteviltä näkyvyyden teollisuusalueen suuntaan. Siinä vieressäkään ei enää ole parkkiruutua näkyvyyden takia.

Hollolan kuntakeskukseen yksi kioski lisää.

Hienoa ja erittäin ammattitaitoista ajoa. Eli Koiviston auton kuljettajalta lähiliikenteessä. Levon hautuumaan kohdilla. Nopeusrajoitukset hallussa ja suojatietä ylittäneelle henkilölle tietä antaen. 10+ kuljettajalle.

Hoitajien jatkuva valitus palkasta ja työstä todistaa, että työelämään on tullut helpon elämän saaneita ihmisiä. Ette ole tottuneet työhön ja vastuunkantoon. Pilaatte koko sairaalamaailman jatkuvalla valituksella. Työpaikkoja ja työntekijänimikkeitä on paljon, älkää yleistäkö kaikkia hoitajia. Sairaanhoitaja on hyvä ammatti.

Pörssiyhtiöt ovat tuoneet Suomeen käytännön, jossa yrityksen ylintä johtoa jopa automaattisesti palkitaan. Säästöjä perustellaan yrityksen riittämättömällä tuotolla. Tällainen toiminta vääjäämättömästi heikentää henkilöstön ja työntekijöiden asemaa. Lapsena opitut arvot joutuvat koetukselle.

Wau! Ylen Sisäilmaa-tv-sarja oli loistavan hirveä ja hauska ja melkein totta. Kiitos!

Ruotsiin voi tuoda Saksasta ja mistä vaan autoja vapaasti, koska heillä ei ole käytössä autoveroa. Meillä Suomessa asia on päinvastoin. Vaikka olemme yhteisessä EU:ssa, silti joudumme maksamaan tuontiautoista veron ja dieselautoista lisäksi käyttövoimaveron. Tästä epäkohdasta emme varmaankaan pääse koskaan eroon. Kun on kysymys autoista, valtionvarainministeriö päättää näin....

Hiihtäjät löytää ladut, toivottavasti kävelijätkin omat reittinsä. Kun maa on valkoinen, annetaan hiihtäjille turvalliset mäet ja laskut. Lumien sulaessa hiihtäjät vaihtaa lajia, voisivatko kävelijät hetkeksi vaihtaa reittiä? Vääksystä niitä löytyy!