Näppis: Jos lähtee ulkomaille näinä aikoina, ei liene julkisen terveydenhuollon tehtävä toimittaa vieraskielistä todistusta

Jos lähtee ulkomaille näinä aikoina, ei liene julkisen terveydenhuollon tehtävä toimittaa vieraskielistä todistusta negatiivisestä korona testistä, kuten THL lupaa 5.1. Etlarin jutussa.

Hykyn toimitusjohtajan palkka nousee, kun työntekijöitä lomautetaan ja potilaita jätetään hoitamatta. Siinä on muka hyvä tulos.

Miten voi olla mahdollista, että hykyn johtajalle nostettiin 5 % palkka, kun työntekijöitä on lomautettu, koronalisää ei ole maksettu ja lisäksi yksityinen firma laskettu tekemään bisnestä verorahoilla.

Sanotaan lumivyöry, ei lumenvyöry. Miksi kuitenkin maanvyöry?

EK ei ole yritysten ainoa äänitorvi. Tool Pointin kaltaisia yritysten ulostuloja kaivataan enemmän! Lahden kaupungin tekemät kaupat tekevät meistä jälleen Ruotsin siirtomaan!

Phhykyn toimitusjohtajalle reilu palkankorotus sairaiden ja vanhusten tuottoisasta päähän potkinnasta. Näin se toimii "demokratia".

Kyllä tuntuu pahalta, kun johtajan palkkaa korotetaan hoitajat tekevät sen työn, joka pelastaa potilaan.

Oikeistopopulistit voisivat ottaa opiksi tp Niinistön haastattelun ESS 6.1. Sananvapaudessa on myös vastuu.

Valtakunnallisesti uniapneaa sairastavat kuulumme riskiryhmään koronarokotteen saajina. Mutta Phsotey ei luokittele meitä riskiksi (myös inf.rokote).

Ruokaturva! Jokapäiväinen leipämme! Suuret keskusliikkeet halpuuttavat viljelijät hengiltä. Vaikea yhtälö!

Nyt aiotaan ilmeisesti lopettaa kunnallinen hampaiston oikomishoito. Hampaiden asentovirheistä ja purennasta tunnistaa tulevaisuudessa varattoman perheen lapset. Kiitos Harjun terveys.

Phhykyn toim.joht. Erholan palkankorotus 5 % kertalaakista, Hykyn muulle henkilökunnalle kulttuuriseteleitä satasen edestä ja kaikki kulttuurilaitokset säpissä koronan vuoksi. Kyllä nyt taas jaksaa painaa.

Vai 55–70-vuotiaiden rokotukset menee loppuvuodelle. Mitäs tuosta, kuolkoon pois joutavina ilman koronarokotetta.

Vai palkankorotus Erholalle... ihan uskomatonta, ja sitten kerrot, ettei ole rahaa nostaa hoitajien palkkaa! Ja toivottavasti Lempinen jää ilman valtuustopaikkaa keväällä...

Työmarkkinatukeen ja perustoimeentulotukeen. 1,30 e korotus 1.1.2021. t. Kela. Jippii.

Aivan loistava Toolpointin kirjoitus 6.1. etusivulla. Valitettavasti niin monet päättäjät on epärealistinen idealismi täysin sokaissut. Siksi olemme syvällä suossa eikä pois pääsystä ole tietoa.

Etusivulla ollut mainos ei ollut, vaikka niin väittikin, faktaa nähnytkään. USA:ssa liittovaltiotasolla kongressin lisäksi senaatti, mikä olisi kuulunut ottaa lukuun, ja lisäksi kussakin 50 osavaltiossa oma senaatti ja edustajainkokous. Yhteensä tuhansia hallintoedustajia. Esim. 1,3 milj. asukkaan Mainessa 31 senaattoria ja 151 edustajainkokouksen jäsentä. Toivottavasti faktaksi väittäninen ei ollut tahallista vaan pelkästään perussivistyksen puutteesta johtuvaa.

Demareiden kunnallisjärjestö puuttuu Hykyn toimarin sopimuksen mukaiseen korotukseen. Ei se heille kuulu. Hyvä Erhola. Lempinen – äänestän sinua. Olet kunnon rehti demari.

Lahdesta löytyy useita 60-luvun tyylikkäitä rakennuksia. Tapanilan hiihtomaja on yksi tyylikkäimmistä.

Suomen valtio verottaa edelleen lainvastaisesti euroopasta tuotuja autoja. EU-lainsäädännöstä noudatetaan vain niitä osia, joilla kansalaisia voidaan lypsää.

Kiitos sinulle nuori mies, joka autoit Launeen Lidlin parkkipaikalla autoni käynistyksessä. Vaari 80 v.

Loppiaisaamuna Etlarin postilaatikosta hain, etusivua tarkastelin.Tuli assosiaatio, että Magneettimedia on herännyt henkiin. Rahallahan sitä saa melkein kaikkea.

Phhyky laittaa 50 miljoonaa euroa Filippiiniläishoitajien hommaamiseen ja ESS pimittää tietoa eikä kirjoita asiasta mitään. Miksi näin? [Toimitus vastaa: ESS on kirjoittanut aiheesta esimerkiksi 7.11.2020 ja 11.11.2020]

Erholana en kehtaisi vaatia palkan korotusta sillä perusteella, että hän on heikentänyt hoidon saatavuutta monin tavoin, joista yhtenä hoitajien ym. vähentäminen. Koronan takia ihmiset eivät uskalla käyttää palveluita eli menot pienentyneet.

Turhauttavaa, kun nykyään niin monella taksikuskilla on huono ammattitaito. Kysytään matkustajalta reittiä, kuskinhan se pitäisi tietää!

Mitä maksaa, mitä tekee luonnolle ja jopa koiran tassuille? Tämä älytön kemikaalien ja suolan kylväminen pyöräteille Launeella ja kai se päivittäinen harjaaminen käy veronmaksajan kukkarolle, Suomesta ei saa Rivieraa, on 4 vuodenaikaa.

Te tekopyhät, pysykää tästä ympäristöpääkaupunki humpuukista hiljaa, niin kauan kun Lahdessa tykitetään (tehdään lunta keinotekoisesti) lunta! T. Punaisen lihan syöjä

Onko Skopjen korona-ilmasilta yhä toiminnassa? Pääseekö Suomeen yhä pelkällä asylum-taikasanalla? Saako kaksoiskansalainen matkustella rajoituksetta?

Onkos Ahtialan lenkkipolut muuttuneet hiihtäjien yksinoikeudeksi? Latukonetta ei ole vielä näkynyt, joten luisteluhiihtäjien valtaama alue on lenkkeilijöiden tallaama. "Latua"-huuto ei minua sen kummemmin kyrsinyt. Jotain toista voi kyrsiäkin.

Jos ei ole eläkeläisen tulot noussut 10 v paljoa, niin vielä vähemmän on noussut täyttä päivää tekevän toimihenkilön palkka. 10 vuodessa korotus n. 114 e brutto.

"Hoitajien palkat otetaan veroina lisäarvoa tuottavilta työntekijöiltä". Lisäarvoa tuottanee yhtä paljon hoitajien työ, pitäessään terveenä ja kunnossa tämän "lisäarvoporukan" ja mahdollistaen tuottavuuden niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.

Hyvä Juha Sihvonen ja ESS joka julkaisi tämän manifestin 6.1. etusivulla. Lukekaa ja ajatuksella.

ESS 6.1. etusivulla paras juttu, vaikka oli merkitty "Mainos", kannattaa lukea, kun joku on nähnyt vaivaa ja kirjoittanut. Pistää miettimään.

Tapanilan majan kello kesäajassa. Osaa odotettu jo kaksi kuukautta. Tässä ajassa olisi saanut ajat sitten uuden kellon pakkasmittarin kera.

Kaupungintalo sai arvoisensa valaistuksen. Kiitos!

Onko korona-aika vaikuttanut ilmastonmuutokseen, koska Lahdessa on nyt normaali talvi. Onko autojen pakokaasujen väheneminen syy tähän?

Nyt kun on kokeilu pyöräteiden hoidossa niin Vesijärvenkadun jalkakäytävä putsattu ja Kauppakadun pyörätie surkeassa kunnossa. Saadaan taas Veskun kavennusta taas eteenpäin, kun on pyöräilijöitä ja kapeaa.

Miksi Villähteentien täysin terveet tammet täytyi kaataa, vaikka kevynliikenteen väylään tehtiin oikein mutka näiden tammien takia?

Telkassa pohdittu, mitä on kaupunkilaisjärki. Malliesimerkki: 99 % autoilijoista käyttää vilkkua kääntyessään VT12:lta Nastolantielle. Koska risteyksessä ei ole suojatietä, vilkun käytöstä on oikeasti hyötyä vain silloin, kun liikennevalot eivät ole käytössä. Seur. kiertoliittymässä vain 75 % käyttää vilkkua kertoakseen muille mihin on menossa. Ja Karisman parkkipaikalla vain 10 % käyttää vilkkua! Tämä jos mikä on sitä kaupunkilaisjärkeä.

Tapani Ripatilla on taas "asiaa". Vaalilevy lähti pyörimään ja maalittamisia löytyy niin Vierumäen haudoilta kuin ESS:n arvostetuista toimittajista. Puhu asiaa valtuustossa, äläkä inise palstoilla. Tekemisistä sinulle maksetaan. Missä ne ovat!

Ilvesten tappolupia myönnetään aivan liian vähän. Tappavat peurat metsästäni ja osittain syötyjä raatoja täytyy siirrellä sopivampiin paikkoihin. Mieluummin syödään kohtuullisesti peurapaistia.

Ripatti on vastustanut lähes kaikkia Lahden isoja uudistuksia. Toriparkki, Liisu ja Sibeliustalo. Paikka KOKO Lahden hallituksessa kuitenkin sitten kelpasi ja näköjään toisten arvostelu.

Ripatin mielestä valtuuston toimintakulttuurissa ei ole mitään vikaa. Rostedin ja Karin mielestä kylläkin.

Ripatti uhriutuu ja ymmärtää tahallaan "Prisma-kansan" määritelmän väärin. Vaalit tulossa.

Miten ihmeessä sallitaan hoitohenkilökunnan tupakointi, työaikana?

Nyt on oikeaa puhetta 6.1. etusivulla. Hyvä Juha Sihvonen täyttä faktaa koko kirjoitus, Suomi tarvitsee juuri tuon muutoksen. Näissä medioissa ei näistä puhuta ja tällaiset ilmoitukset täytyy itse maksaa, että saa näkyvyyttä ja äänensä kuulumaan lehdessä. Yrittäjä Lahdesta.

Juha Sihvonen puhuu asiaa, hallituksessa ja eduskunnassa istuu kokemattomat ihmiset, taiteilijat, urheilijat, aatteesta kiinni pitävät, ym. vailla osaamista ja kokemusta. Yrittäjiä sinne tarvitaan nopeasti, joilla on ymmärrystä talouden hoidosta ja jotka pystyy tekemään oikeita mutta kipeitä ratkaisuja taloutemme nousulle. Yrittäjä Lahdesta.

Suomi on kohta konkurssissa, ja silloin tänne kävelee uudet ulkomaiset omistajat sisään ja sanoo, että hei hei, voitte poistua, me jatkamme tästä eteenpäin. Yrittäjä Lahdesta.

Suomi tarvitsee totaalisen rakenneuudistuksen nopeasti. Ei ollut kovinkaan suuri työttömyysprosentti, kun jo hätätilahallitus laitettiin pystyyn. Nyt ei tapahdu mitään ja velkaa velkaa otetaan. Eihän yrityksetkään voi ottaa velkaa jatkuvasti, kuinka hallitus voi sitä tehdä ymmärtämättä seuraamuksia. Yrittäjä Lahdesta.

Hannula jaksaa toistaa historiaa mäkihypyssä joka kerta. Nimi norjalaisesta vaihtelee. Kauhea kiire selostaa. Eskola ja Jauhojärvi sais sanoa urheilijan nimen samanlailla. Eikö ole Ylellä ole vaatimuksia kielen käytöstä?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.