Näppis: Ei pitäisi haikailla vanhoja aikoja. Silti harmittaa, kun lähiklinikka ja -laboratorio poistettiin.

Ei pitäisi haikailla vanhoja aikoja. Silti harmittaa, kun lähiklinikka ja -laboratorio poistettiin. Sinne pääsi kävellen ja pyörällä, jos ei kovin sairas ollut. Samalla käynnillä hoitui joskus labrakokeet ja sydänfilmi.

Mikäs siinä on, ettei paikallissääkartassa ole Iittiä, vaikka kuulunut Päijät-Hämeeseen jo monta päivää?

Lahden päättäjät ja kaupungin johtavat virkailijat, lopettakaa kaupungin olemattomien talousresurssien kaataminen kaikenmaailman hömpötyksiin. Keskittykää tulevina vuosina talouden kuntoon saattamiseen ilman jatkuvaa omaisuuden myyntiä. Nyt tarvitaan johtajuutta muussakin kun tapahtumapuolella.

Miksi toimiva Mannerheiminkatu halutaan kaventaa ja käyttää siihen useita miljoonia? Eikö Lahdessa olisi tärkeämpiä kohteita? Haittaa myös pelastuslaitosta ja jos asuu itäisessä Lahdessa ja käy töissä Oululaisella tai Päksissä, ei ohitie auta.

Nyt täytyy Suomen taloutta alkaa korjaamaan oikein tosissaan. Onneksi meillä on hallituksessa vaikutusvaltaa maailman huipulta. Taas on aika ottaa se vaikutusvalta käyttöön. Onnea tulevaan urakkaan ja oikeanlaisia ratkaisuja. Terveisin työntekijä ja veronmaksaja.

Kalle Mäkelä on kirjoittanut viisaasti Nato-keskustelussa 28.12 ja 5.1.21! On itsestään selvää, että ainoa turvatakuu piilee tällä hetkellä EU-jäsenyydessä. Naton kumppanuus tai Ruotsin kanssa touhuaminen ei meitä tositilanteessa auta. Muistetaan Ukraina, kukaan ei auttanut. Mission impossible!

Miksi lehti on niin useasti nyt ilmestymättä. Joutuuhan sairaalatyöntekijät, kaupanalan ym. olemaan töissä kaikkina päivinä. Ei kaikilla ole digilehti mahdollisuuksia, ja eihän se ole edes oikea lehti silloin. Lehti on kallis, joten toivoisi sen ilmestyvän joka päivä.

Perussuomalaisilta tuli lehti. Eläkkeistä lukiessa nousi mieleen, että mitä se auttaa minua, 800–900 euron pikkueläkkeen saajaa, että isompien eläkkeiden verotusta luvattiin lehden mukaan keventää? Alennutteko vastaamaan?

Onnea Orimattilalle ja orimattilalaisille!

Hyvä kirjoitus 5.1. Jukka Oksaharjulta.

Parvekemuoti, parvekkeet lastattu paloturvallisuutta vaarantavalla roinalla ja romppeilla sekä turhakkeilla ja tilpehöörillä. Parveke olohuone? Oikeasti se on täyteen tungettu roinavarasto.

Ei tavallisen auton osto ole ole ongelma ihmiselle, jolla luottotiedot kunnossa. Mutta ison, tehokkaan vanhemmankin auton ylläpito vaatii isoja tuloja. Verot, vakuutukset, polttoaineet, huollot, korjaukset yms...

Taas paistaa kateus rivien välistä, tuossa "auto varakkuuden merkki" -näppiksessä

Kalle Mäkelä, koko sauna syttynyt vai tuli kiukaan alla?

Jos sinulla on kykyä, niin pääset 40 työvuoden kuluttua seniorina nauttimaan näistä suurista eläkkeistä ja muistelemaan kirjoituksiasi sekä elämääsi.

Ei ollut uudessa Fimlabin laboratoriossa tiistaina 5.1. turvaväleistä tietoakaan. Pieni odotustila täynnä porukkaa. Oli korona unohtunut kokonaan.

Kiitos lumenauraajille ja teiden kunnossapitäjille hyvin hoidetuista reiteistä, joilla on turvallista ja mukava liikkua.

Onko Suomella todella varaa ajaa ammattitaitoisia ja verovaroin koulutettuja sairaanhoitajia alalta pois? Mistä vielä löytyisi päättäjiä, joilla on selkärankaa puuttua järjenvastaisiin päätöksiin? Ulkomaisten hoitajien veronmaksukyky on utopiaa.

Teräväpiirto-huomio oli tosi hyvä.

Mistä johtuu, että joka päivä kaatuu rekka jossain päin Suomea? Liian kova vauhti vai tottumattomat kuljettajat?

Kiitos paljon sinulle mieshenkilö joka autoit mummoa auton tankkauksessa St 1 Hollolassa 5.1.

Olisikohan hätäkeskuksen aihetta kouluttaa väkeään, että ne tietäisi, mistä numerosta tilataan poliisi?

Hyvä Saksa! Omit rokotteita ohi EU:n, tällä avitat persut murskavoittoon!

Miten voi olla mahdollista rahdata Suomeen työväkeä. Ennen lahtelainen ei saanut töitä Asikkalan puolelta, kun piti työllistää ensin oman alueen ihmiset. Pöyristyttävää! Pitäsköhän panna etusijalle suomalaiset. Laittakaa nyt vihdoinkin sairaanhoitajien palkat järjestykseen ja suomalaisille töitä.

Suomi on maalainen -tv-ohjelma nosti esiin tasapäistämisen. Lahti ja sen mediat ovat juuri tätä tekemässä. Varmaankin pitäisi olla kaikkien komujen ja rahkosten klooneja.

Korona leviää vauhdikkaasti. Hallitus miettii, pohtii ja vatuloi. Tarvittaisiin todellinen asiantuntijaryhmä tekemään tarvittavat päätökset. Poliittinen pohdinta ei saa vaarantaa kansalaisten terveyttä ja henkeä.

100 työpaikkaa, yhdellä alalla missä? Laatu korvaa määrän, kannattaa hakea omaa osaamistaan vastaava työtä, hyvällä hakemuksella. Työnantaja huomaa kyllä yleishakemuksen, siksi ei ole kiinnostunut!

Salppurin kisoihin ei pääse yleisöä, mutta ostamalla lipun hintaan 22,50 saat naamakuvasi katsomoon. Urheiluväki on kekseliästä. Toimisiko idea muualla? Konsertit, teatterit, messut. Nyt VIP-lipuilla aiemmin kisoihin menneet näyttäkää esimerkkiä.

Sinulle kyttääjälle sanoisin, että maskinkäyttö on suositus. Ymmärsitkö, suositus! Menikö jakeluun? Suositus, suositus, ei pakko, jos ei pysty käyttämään.

Irvokasta, että johtajan palkankorotukselle löytyy rahaa, mutta työssään hikoilevalle perustason hoitajille ei sitten millään.

Taitaa olla Virenojalla kevyenliikenteen auraajalla aurinkolasit silmillä! Suojatiet jää auraamatta.

Ripatti oikeassa, Laisi on vielä ihan noviisipoika sivistyneessä kommentoinnissa. Halveksiva asenne toisin ajattelevia kohtaan ei sovi!

Eikö siellä Helsingissä olekaan kaikkea, kun tänne pitää meidän "maalaisien" kustantamia latuja tulla edestakaisin sahaamaan. Kun päättää asua pääkaupungissa, on hyväksyttävä, ettei siellä ole lunta. Teillähän on kuulemma siellä niin paljon kaikkea ajanvietetarjontaa, mitä muualla Suomessa ei ole. Nauttikaa nyt niistä. Jos me tulemme niistä nauttimaan, maksamme pääsymaksun.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.