Näppis: Nyt, kun Iitti on siirretty Päijät-Hämeeseen, on mielenkiintoista nähdä, kauanko menee, ennen kuin Lahti alkaa havitella kuntaliitosta

Nyt, kun Iitti on siirretty Päijät-Hämeeseen, on mielenkiintoista nähdä, kauanko menee, ennen kuin Lahti alkaa havitella kuntaliitosta ja Iittiä ja sen myötä Kymi Ringiä itselleen. Kiinnostus Kymi Ringiä kohtaanhan on jo nähty, ja nyt on yksi este l. maakuntaraja poissa.

Laaksok. auraamatta. Kiinteistövero pois.

Nyt kun on tullut lunta, niin ystävällisesti voisivatko omakotitaloasukkaat muistaa lumenluontivelvoitteen yhteisen postilaatikkorivistön kohdalla. Homma kuuluu kaikille, ei vain kohdalla olevalle kiinteistölle.

Kiitos, Sauli, otit tavallisen kansalaisen näkökannan turvapaikanhakijoiden tilanteeseen. Joskus torjuttiin panssaritkin, nyt tullaan tosta vaan ja omat puukottaa kantaväestöä selkään.

S. Laakso, kysyin aurauksesta Lahden kaupungilta, että miksi aivan järjetön 3 cm aloitusraja. Vastaus: ennen oli 5 cm mutta kansa valitti!

Kyllä on ollut huonoa ohjelmaa televisiossa koko joulun ajan. Uusintoja eikä mitään jouluista. Samoja konsertteja, mitä on tullut jo kauan ja uusintaa kaikesta. Kaikki kanavat yhtä surkeita.

Minäkin ihmettelen, miksei tässä poikkeustilanteessa viestikomppania rakentanut nopeampia tilapäisiä data-yht. maaseudulle. Ja missä 5g viipyy?

Voisiko Yle palata tälle vuosituhannelle. Viimeisen vuoden aikana on nähty liikaa yli 50 ja 100 vuotta vanhoja ohjelmia tai kymmeniä vuosia vanhoja sarjoja. Tanskalaiset maajussit ym. voisi lopettaa heti

"Presidentin tulkittiin pohtineen." Siis mitä? Eikö meillä opittu yhtään Kekkosen vuosista?

En usko avio- enkä avoliittoon. Aito rakkaus toimii parhaiten vapaudessa toisiinsa luottaen.

Tv-uut. näytti Hesan nuorten uuden vuoden juhlintaa. Ei maskeja. Koronan jälkioir. voi olla pitkäaik. ja vie voimat. Julk. puoli ei hoida jälkioir.

Vai seniorit nauttii suurista eläkkeistä! Eikö irvokkuudellakin ole jotain rajaa? Monet kitkuttelevat, ei kannattaisi kadehtia.

Sinä suurenmoinen henkilö, joka veit pudottamani kuulokojeen Nastolan S-marketin löytötavaroihin, olet ison kiitoksen ja kunnioituksen arvoinen. Kaikkea hyvää elämääsi. t: PT

Tuli kirje, jossa tarjottiin sovellusta puhelimeen, jotta voi soittaa helposti kyydin. Doroni ei antautunut, joten päätin tilata tarvitessani taksin vain soittamalla tilausnumeroon. Harjun terveyden tiedot jokaiseen talouteen selkokielisenä riippumatta siitä, tuleeko kallis lehtinen vai ei. Oliko se tiedosto lehden jokaisessa painoksessa? Miksi oletetaan, että jokaisella on sähköposti? Se vaatii kalliit laitteet, mm.

Nyt suuta soukemmalle. Senioreista nauttii suurta eläkettä yhtä pieni osa kuin palkansaajista suurta palkkaa. Eli hyvin pieni osa. Suurin osa laskee senttejä kuukaudesta toiseen, että sen eläkkeen saisi riittämään edes kaikkeen välttämättömään. Ja liian monella ei riitä.

Lahden keskustasta 15.12. lähetetty 1. luokan postimerkillä varustettu joulukortti perillä 5 km päässä Jalkarannassa 8 päivän päästä 23.12. Samaan aikaan Helsinkiin lähetetty vastaava perillä jo 18.12. Jalkarannan kortissa oli leima Helsinki 16.12.

Olisi pyyntö pieni koiranulkoiluttajille aikuisille nimenomaan. Voisiko koiranne oikeasti pissiä muualle kuin juuri postilaatikon viereen tai jalkaan. Olen ystävällisesti sanonut ulkoiluttajalle asiasta, mutta kun ei se koiran vika ole, vaan nimenomaan hihnan toisessa päässä, eikä millään ymmärretä, miksi ei saisi pitää tuota aluetta vessana.

18 pv:n jonotus uuteen "hyvin" nopeaan laboratorion näytteenottoon. Kyllä ketuttaa!

Liikun paljon öisin, jolloin ilma on raikasta, mutta kerran jouduin kävelemään klo 16.00 Möysän halki Tonttilasta Saksalaan ja Möysän liikenneympyrän kohdalla oli niin paljon pakokaasua, ettei tehnyt enää mieli hengittää. Voiko asialle tehdä jotain?

Toivomus, että saisi tämänkin vuoden olla rauhassa kylään kinuajilta, on koronaa tai ei. Introvertti jo vuodesta -48.

Uudessa naapurikunnassamme Iitissä "on kaikki hyvin. Siellä ei kenenkään tarvitse olla yksin: miehiä 3 346, naisia 3 365 ja kaikki vielä nuoria". Keski-ikä 48,5v. Nauttikaa päijäthämäläisyydestänne ja suomalaisuudestanne!

Hieno ja uljas nimi huoltofirmalla, mutta ei näitä vähäisiä lumi- ja hiekoitushommia saa hoidettua

Sähkölasku 2 kk kulutus n. 6 e, koko lasku yli 77 e.! En enempää voi säästää. Onko 60 e kuluttavilla lasku 770e?

Pelkäsikö koirasi rakettien pauketta. Nyt sinulla on vuosi aikaa opettaa lemmikkisi, että ei tarvitse taas ensi vuodenvaihteessa valittaa. Paukkupelottomuus on melko helppo opettaa. Kannattaa aloittaa nyt eikä joulun jälkeen.

Sivistystoimi: lakkautatte 3 aluepomon virkaa, perustatte 3 koordinointivirkaa. Onko jopa samat herrat uusissa hommissa? Säästöäkö? Hölmöläisen touhua, huh!

2.1.–21 ESS:ssa olet huolissasi valtion velkaantumisesta ja seniorien eläkkeiden suuruudesta. Haluaisit ilmeisesti kiristää eläkeläisten verotusta. Työtä tekemällä eläkkeet ansaitaan ja työtä tekevälle riittää. Opettele, jos et osaa ja ansaitse elantosi. Älä pyri riistämään työnsä tehneiltä.

Oikein hyvää uutta vuotta "herralle", joka vihaa "kouluttamattomia" koiran omistajia ja -koiria. Epäilenpä, että hän itse vihaa koiria eikä tunne niiden "sielunelämää".

Toivottavasti loppuu pian Niskasten kaksikon hyysääminen Hiihtoliiton taholta. Iivo ei uskalla lähteä edes kisoihin ja Kerttu ei pärjää kuin kotimaan piirikunnallisissa. Herätkää johtajat liitossa.

Älkää unohtako Lukijan sana -aukeamaa. Tärkeä monelle!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.