Näppis: Lukutaidotonta porukkaa ns. Liipolanlenkillä

Lukutaidotonta porukkaa ns. Liipolanlenkillä, talvisin vain hiihtäjille merkkien mukaan, nytkin latupohjalla lastenvaunuista koiran kakattajaan löytyy.

Kuinka sairasta voidaan hoitaa tietokoneella ja kännykällä?

Radan alitse johtava mäki Anttilanmäelle, vanhan meijerin luona, todella huonosti hoidettu joka talvi. Useita kaatumisia, nilkan-, ranteenmurtumia. Tarttes varmaan tehdä jotain.

Kisastudiota tehdään väkisin asiantuntiojita riittämiin.

Kuka vastaa? Miksi ruotsalaiset EU-maana saavat Saksasta hakea tullittomia käytettyjä autoja?

Suomessa tavoite rokottaa koronaa vastaan vähintään 70 % väestöstä = 4 milj. henkilöä. Jos rokotetaan esim. vauhdilla 50 000 hlöä/vko, se tarkoittaa 1,5 v:n rokotusputkea. Nyt luvattu 20 th annosta/vko?? Järjetön yhtälö! Laskutaidottomat STM, THL ja vasurihallitus ovat epäonnistuneet asian valmistelussa ja näin sössineet jo nyt koko rokotusprojektin.

Vuosi on vaihtunut, eiköhän olisi aika saada uusia ohjelmia televisioon, eikä esittää kuukaudesta ja vuodesta toiseen niitä ikivanhoja ohjelmia ja vielä useaan kertaan eri kanavilta. Ne on nyt nähty! Maksamme Yle-veroa (piiloveroa) moninkertaisesti television lupamaksuun verrattuna. Mitä rahoilla kustannetaan?

3.1.2021 Etlarin sivulla 1. lahtelaiset hanhetkin olivat muuttuneet valkoisiksi. Hyvä European green Capital.

Vihervasemmistoministerien kannattaisi tarkkaan kuunnella presidentin uuden vuoden puhe ja ottaa opiksi!

Messilässä 3.1. laskettelijoiden meno näytti samalta kuin pohjoisen laskettelukeskuksissa.

Eikö suomenruotsalaisten säätiöiden kannattaisi nostaa kädet reilusti pystyyn ja päästää Stockmann konkurssiin ja ottaa puhelu Tukholmaan, että tilalle saataisiin Åhlens City. Kellariin voisi näin rakentaa uuden metroasemankin. Borta bra men hemma bäst.

Onko kysytty gallupissa työttömiltä ja pieneläkeläisiltä, kuinka onnellisia he ovat, kun joutuvat käymään sossun luukulla ja soppajonossa?

Pohdin pitkään rohkenenko mennä hankkimaan uusia laseja näin korona-aikaan. Pahoin olivat rillit naarmuilla. Rohkaisen muitakin tarttumaan toimeen, sillä optikolla oli hyvät koronatoimet. Tunsin olevani tervetullut ja turvassa. Eikä kenenkään tarvinnut varmasti koskea mihinkään, mitä minä olin koskenut. Kaikki putsattiin heti saman tien.

Lahti on jälleen pissimässä housuihinsa? Myydään sairaala halvalla, vuokrataan kalliilla. Talous kunnossa? Milloin on vuorossa vesi- tai sähkölaitos?

Muovi ei kuulu biojätteeseen.

Tupakantumpeista tulee mikromuovia.

37 vuotta kerättyä työeläkettä, nyt 10 v. eläkkeellä. Tänä aikana eläke noussut 146 e nyt viimeinen nousu 6 e. Ei tarvi kenenkään olla kateellinen.

Ilveksen tappolupia myönnetään aivan liikaa. Ilves on paras ylisuuren peurakannan ongelman hoitaja, ja niin vähenee liikenne- ja istutusvahingot.

Keväällä valitettiin, että ei ole maskeja, nyt valitetaan, että ei ole rokotetta. Oppositio varmaan taikoo niitä jostakin nopeammin kuin EU.

Karismassa jäi juomakori juomineen ostoskärryyn P-alueella. Kiitos rehelliselle löytäjälle, joka vei korin kaupan infoon.

Kaup. sairaalan käytävillä näkyy edelleen maskittomia asiakkaita! Eikö maskeja voisi jakaa heille ovella?

Olisiko hoitajilla Suomessa innostusta käyttää saatavaa etuutta, siis koronarokotetta, jos työpaikalle pääsisi vain rokotettu, joka ei sairastuta muita.

Televisiossa oli kartta ja siinä kannaksen päällä luki Rossija Voi, törkeyttä!

Eikös taloyhtiön sauna tarkoitettu talossa asuville eikä koko suvulle?

Asenne auttaa aina.

Joku jo kyseli täällä niitä joulukalenterivoittajia. En ole vielä nähnyt minäkään mitään voittajalistaa. Vai luinko lehdet huonosti?

Liian nuorena kuoli Children of Bodomin Alexi Laiho.

Onko phhyky laatinut suunnitelman, miten ilmoittaa riskiryhmille rokotuksista vai ei? "Joku, ehkä" ei kuulosta luotettavalta!

Nyt se nähtiin! Yxityinen ottaa haltuun veronmaxajien fyffen.

Muistaakseni saksalaisten "arjalaisuusrankingissa" olivat norjalaiset parasta A-luokkaa. Suomalaisetkin ihan kärjen tuntumassa.

Viimeksi Junttilan teräväpää aikoi saksan pyromaanien avulla savustaa idän karhun Uralille. Paloi sauna ja Rovaniemi ja tuli maksettavaksi korvaukset.

Koronarokote jakoon myös yksityisten terveystuottajien kautta ja mahdollisuus hankkia se myös rahalla. Näyttää menevän muuten munien puristeluksi.

Ei kissakaan kiitoksella elä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.