Näppis: Lasten ja nuorten liikunnan vähenemisestä ollaan huolestuneita! Missä Lahdessa he harrastaisivat ulkoliikuntaa?

Lasten ja nuorten liikunnan vähenemisestä ollaan huolestuneita! Missä Lahdessa he harrastaisivat ulkoliikuntaa? Ei ole edes luistinratoja! Jyväskylässä neljä isoa ja pienempiä keinojääratoja!

Miksi joku käyttää jatkuvasti Impivaarantien jalkakäytävää parkkipaikkana? Se on jalankulkijoita varten. Jos auto ei mahdu pihaan, pysäköi ajoradalle. Eihän siinä ole pysäköintikieltoa, kun et jätä sitä just risteykseen.

Talon korkuinen traktori ajaa Kuhilaankatua 30.12. yöllä kahdentoista aikaan. Nuohoaa lumetonta katua moneen kertaan. Törkeää, mieletön meteli.

Hollolan kaikuja: Uudenvuoden yönä / Päijät-Hämeeseen / tuli oikea / kympin 'niitti' / kun maakuntaan / uutena / liittyi / Iitti. Tervetuloa!

Hykyn yksityistämistoimet jatkuvat: nyt kaupungille aikanaan rakennettu Kilpiäisten palvelutalo luovutettu pysyvästi yhdelle hoivatuottajalle Attendolle, joka nosti välittömästi lahjan saatuaan vanhusten aravuokria uudella Suomen ennätyksellä 47 prosentilla. Mitähän Hykyn pääomistaja ja Ara tykkäävät Hykyn toimista?

Onneksi suurin osa asiakaspalvelijoista, joihin taksinkuljettajatkin kuuluvat, käyttävät maskia tai vitriiniä. Eri asia jos on sairaus tms. minkä vuoksi sitä ei voi käyttää.

Jospa sillä vähäisen lumikerroksen auraamisella pyritään pitämään katujen pinta tasaisena, ja estämään polanteiden synty, kun tiekarhu on lähes sukupuuttoon kuollut, ja aurojen terät eivät pysty kovin kovaan...

Kova homma tulee olemaan karistaessa koronakiloja pois. Vaikka miesystävä totesikin tyytyväisenä, että naisessa pitääkin olla, mistä tarttua kiinni. Mutta se on eri homma.

Mikä "Iitti-asiantuntija" O. Temonen muka on? Tervetuloa takaisin kotiin Iitti!

Eläke nousee 0,34 %, Kiitos siitä indeksileikkaaja SDP:lle.

Eskaloituminen on vain kontribuutioiden kollaboroitumista.

Attendo lypsää rahaa asiakkailtaan. Voitot menevät Ruotsiin!

Tapani Ripatti, lopeta jo räksyttäminen Vierumäki-asiassa ja elä elämää eteenpäin.

Jos on apteekissa töissä, ei ole soveliasta pomppia, kuin kenguru asiakasta etäämmäksi, ihan kun ruttotartuntaa peläten, vaikka asiakkaalla kasvomaski naamalla.

Attendo jakaa taas joka vuotisia joulutervehdyksiä hoivakotien asukkaille vuokrankorotuksen merkeissä. Takuueläke + asumistuki ulosmitataan osakkeenomistajien taskuun vuokran ja ylläpitokorvauksen nimikkeillä.

Pari vuotta on meidän suunnalla mennyt paremmin, mutta tänä vuonna tuntuu unohtuneen kaikki ilotulituksia koskevat aikarajat. Paukkuja on ammuttu maanantaista asti, jopa aamuyöllä.

Kiitos Seppo Laakso. Löytyisiköhän yhtään ns. vastuullista virkamiestä kertomaan näistä auraussopimuksista?

Ei koirat maassa päätä. Aina on paukuteltu ja mitä koirat kerrostalossa muuta tekee kun räksyttää ja sotkee käytävät.

Iitin Kausalasta on 20 km Kouvolan Veturiin ja 45 km huonoa tietä Launeen Marketeihin. Tuskinpa käyvät iittiläiset Lahden kaupoissa.

Onko kaikki kiellettyä, jos 65-v haluaa käydä McDonald'silla ja juoda Coca-Colaa? Kun me lapsina haimme Haaparannasta pula-aikoina -50 luvun lopussa Mossella kahvia, voita ja makeisia ja rajan takaa! Ja näimme ensimmäiset itsepalvelumyymälät ja neon valot!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.