Näppis: Kispistä kehitettävä "rahvaan" stadikka

Ei Lahti kispiin mitään potkupallostadikkaa tartte, niillä on jo hyvä stadikka. Kispistä kehitettävä "rahvaan" stadikka.

Päättyy joulu, vaikkei kenkään sois! Torin kuusi viedään pois pois pois! Miksi ei torin keskelle voisi istuttaa muutamaa kuusta? Antais vähän elävyyttä ja vehreyttä. Vois olla sopivasti muitakin kasveja puitten alla ja vaikkapa pari puistonpenkkiäkin. Jouluksi voisi kuuset valottaa ja kesällä tulisi vehreyttä kivikenttään!

Hei! Lahden "virkamiehet" miljoona tulossa, kun Scania loppui. Laittakaapa "konsultit" töihin, että saataisiin taas pätkä katua kavennettua. Moi!

Eduskunta jakaa joulurahaa toivottavasti muistavat hoitajia.

Nordea työllistää Virolaisia ja Puolalaisia viemällä työt halpatyömaihin ja suomalaiset jäävät työttömiksi. Vastuutonta!

Mikko aamulla eetterissä. Puhe ja musa minun mieleen. Kaipaan myös Hanskin ääntä. Cool.

Uskomatonta, että koronatukea saa pikavippifirma. Moraalikatoa?

Riihelänkadun auraus keskitasoa ja se yletön hiekankylvö saisi riittää.

Sairasta hiekotusta omakotialueilla, hyvä auraus riittää kyllä.

Kiitos valoista Holmassa. Pimeetä oli, mutta nyt taas pelittää.

Nastolaan tanssiravintola ja Immilän myllyn lähelle tanssilava, koska täällä todella paljon yksinäisiä ihmisiä.

Teräväpiirto-tv vaaraksi iholle. Haastateltavien kasvoilla oli aiemmin vähemmän ryppyjä.

Vai että auto varakkuuden merkki. Rahoituksella niitä saa. Tai vielä naurettavammin, ne on ostettu asuntolainarahalla.

Bataattien ylituotanto ja rahtaus on pois kaukomaiden rajallisesta viljelyalasta ja hupenevista vesivaroista sekä Suomen elintarvikeomavaraisuudesta. Painavien elintarvikkeiden lentorahtaus kuluttaa määrättömän määrän uusiutumattomia luonnonvaroja sekä on ekologinen ja ilmastollinenkin haitta.

Eikö yhtään tunnu siltä, ettei enää tiedä, mitä uskoa? Some on leikkiä, käyn tosirehellisen keskustelun muualla. Ei kannata olla naiivin sinisilmäinen. Eikä kaikki viestit minulta.

Haluaisin tietää, ketä palvelee kaupunginosien arvottaminen, mikä taho sitä selvittää. Yksi ihmettelevä!

Kiitos näätäpuun tontun puolesta kaikille niille, jotka monella tavoin osallistuitte hyvän joulumielen luomiseen! Paljon sykähdyttäviä kohtaamisia pimeänä ja synkkänä aikana! Kiitos.

Viimeiset 100 työhakemusta, ei ole päässyt edes haastatteluun vaikka on suomalainen nimi.

Miten on mennyt rokotustiedottaminen Phhykyssä noin niin kuin oman arvion mukaan nappiin? Ketkä voi varata ajan ensimmäisten joukossa? Ei kaikki näe info/instagram/facebook kotona.. miten olisi tuo sähköposti?

Nyt venäjäksi ja arabiaksi linja-autoihin ja kauppoihin maskikehotukset. Suuria seurueita, kovasti puhuen, ilman maskia.

Meidän kotikadulla luonnonmukainen ja päästötön talvihuolto. Lumet ja jäät saa sulaa itsekseen.

Miksi kaikki on nykyään niin suolaista? Lihat, kalat, chipsit jne. Sanovat, että vanha ei enää suolaa maista, mutta itse kääk en kestä tätä hirveää suolausta. T. Kohta 70 v. ei-siis-vanha

Eikö Lahti olekaan niin ihana ja unelmien työpaikka, kun johtoakin hakeutuu muualle ja hakee kilvan kaupunginjohtajan paikkoja muualta. Vai onko vika valitsijoissa, kun eivät ole osanneet valita pysyviä ihmisiä johtotehtäviin?

Kyllä on Soile Yli-Mäyry viisas nainen ja upea taiteilija! Hienosti kulkenut omaa elämäänsä! Hyvä esimerkki meille muille, hyvä Soile!

Onko järkee vai ei. Ke n. klo 22.30 traktori aurasi lumetonta Pilkotunmäentietä?

Hoitajien palkat maksetaan julkisista varoista. Eli rahat otetaan veroina niiltä, jotka tekevät ns. lisäarvoa omassa työssään. Toinen vaihtoehto on velka. Eli palkan maksajalla ei ole rahaa maksaa enempää palkkaa.

Älkää hyvät Lahden suunnittelijat repikö tätä kaupunkia enää. Jättäkää edes jotain entiselleen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.