Näppis: Muitakin viisaita päätöksiä vuodelle –21 kuin tulituksesta luopuminen.

Muitakin viisaita päätöksiä vuodelle –21 kuin tulituksesta luopuminen. Hyvä Lahti!

Voisiko Lahden kaupunki muuttaa Ahtialan ja Launeen terveysasemien sulkemispäätöstä vaikka puolella vuodella, jotta näissä paikoissa voitaisiin suorittaa koronarokotuksia? Ei tarvitsisi kaikkien mennä kuka mihinkin ottamaan piikkiä. Joukossa on paljon vanhuksia, joille meno kaupunkiin on muutenkin vaikeaa.

Joulusta puuttui jotakin, kun ei enää Olassa ole Maria Drockilaa ja hänen kynttiläpajaansa upeina joulunavauksineen. Marialle vielä kiitos valosta!

On se kumma, että Kiina tuomitsee vankilaan toimittajan, joka uutisoi koronasta ja pelasti monia, eikä muu maailma tee mitään. Kiina boikottiin.

Onkohan valtiovarainministeri ottanut huomioon tupakan hinnan nostolla lisääntyvän ulkomaisen tuonnin.

Elämä on näkyväksi rakastamista; erilaisuus ja lahjat tunnistaen ja tunnustaen.

Kulunut vuosi oli Orimattilan koululaisille erikoinen. Etäopiskelua, opettajien vaihtuvuutta, jaksamisongelmia ja lomautuksia. "Olkaa kännykällä"-ratkaisu opettajapulaan? Kouluruoka loppunut usein kesken ja annoskoot rajattu niin, että nuori jää nälkäiseksi. Vuoden kruunasi se, ettei perinteistä jouluruokailua järjestetty.

Miksi eskaloida on parempi kuin perinteellinen suomalainen kaunis sana laajentaa?

Kait koronarokotuksen ottajat saavat jonkinlaisen kortin todistuskappaleeksi tulevaisuuden matkustamista ja liikkumista varten? Oletan, että Kiuru, Pekonen, Ohisalo, Marin ja muu maamme ns. teräväpää tai heidän lukemattomat avustajansa ovat asian jo ajat sitten miettineet. Sellaisesta päätöksestä voisi myös tiedottaa.

Koronarajoitukset pudottivat CO2-päästöjä seitsemän %, mikä tarkoittaa nykyistä tiukempia rajoituksia vapaalle liikkumiselle, kulutukselle ja syntyvyydelle, jotta maapallo säilyisi elinkelpoisena satoja vuosia eteenpäin

Kyllä vain Maria Drockila ja muut kävelystä innostuneet, aivot ja koko kroppa kiittää, kun kävelet! Nimim. Yli 2 000 km vuodessa ja 3 caminoa takana

Kertoisiko joku Vuolenkosken mummolle, mikä se sellainen älypyörätie on. Onko äly pyörässä vai tiessä?

On surullista, että jotkut saavat tyydytystä leikkaamalla kausivalojen johdon poikki. Patoseudun pahantekijät asialla. Pakko lisätä kameravalvontaa ja vartiointia.

Mitä sä valitat, jos sul on maski, niin suojaat itseäsi sekä taksikuskia. Kaupoissakin suojatut juoksevat toisiaan karkuun. Äly hoi, älä jätä, sanon minä.

Paikallista "sopimista" parhaimmillaan Mielipide-osion kirjoituksessa koskien Versowoodia 29.12.2020. Toiko irtautuminen keskitetystä tessistä parannuksia duunarille? Näin hölmöjä koijataan.

Paljon on aihetta kiitokseen, kun taas on vuosi vierähtänyt ja elos ollaan. Tulevaisuus vielä salattu, mutta pelko pois ja Herran haltuun! M-R S

Minä Hollolan kuntakeskuksessa asuva en käy teatterissa, konserteissa, elokuvissa enkä varsinkaan urheilukilpailuissa, jos niitä nyt aivan keskustassa järjestetäänkään. Erikoissairaanhoidon, jos sitä tarvitsen, saan keskussairaalassa joka sijaitsee melko lähellä Lahden ja Hollolan rajaa.

Nyt nähdään, kuinka tiheään asutuilla alueilla koronavirus leviää helpommin kuin harvaan asutuilla alueilla. Pidä koko Suomi asuttuna. Maanpuolustus, maatalous ja terveydenhoito paremmin omassa hallinnassa, kun koko maa on asuttuna!

PHhykyn kannattaa katsoa Essoten sivuilta, miten koronasta pitää tiedoittaa.

Elokolon Miika ja Kapa toivat joulun moneen perheeseen. Ihmisiä isolla I:llä. Kiitos.

Hienoa, että kuntalainen Kärkölästä huomasi valaistun patsaan. Kuka antaa kiitoksen, kuka/ketkä ovat pystin ovat pystyttäneet, että noin komeasti patsas on ylhäisenä vastaanottamassa ohikulkijoita ja kuntalaisia?

Tammen seisakkeen jylhä tammi todettu vaaralliseksi. Alaosa kivikovaa, mutta keskellä lahoa. Vastuu kaupungin, jos kaatuisi päälle! T. luomanieminen

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.