Näppis: Ottakaa nyt noilta rattareilta aina auto pois valtiolle

Ottakaa nyt noilta rattareilta aina auto pois valtiolle. Lainattu auto: sama juttu, mikä vaikeus muuttaa lakia?

Jospa se kaukomaan lapsi saakin enemmän ja monipuolisempaa ruokaa, kun niitä bataatteja myydään myös ulkomaille. Niitähän voidaan viennin vuoksi viljellä jopa enemmän eikä ulkomaille vietävät ole pois keltään.

Toimittaja Elina Salin! Outoa suomenkieltä: "teaser"?

Lämmin kiitos varhaisjakelun ja päiväpostin jakajille kuluneesta vuodesta. Yöllä, päivällä, kesällä, talvella, sateella, helteellä, liukkailla ja auraamattomilla teillä käy jakelu ovelta ovelle ja laatikolta toiselle. Kiitos tv 52B8

On aivan vastuutonta tuoda kulkukoiria ulkomailta Suomeen.

Työllisyystilastot eivät kerro totuutta. Oikeita töitä, joista saa kohtuullisen toimeentulon ja kohtuulliset työajat, ei vaan ole.

Kalle Mäkelälle tiedoksi, Jens Stoltenberg ei ole tanskalainen vaan norjalainen.

EU:n ja Britannian kauppasopimus yli 1 200 sivua ja Haaviston Al-hol-jupakka 1 300 sivua. Tärkeätä asiaa varmasti kummatkin.

Padasjoella puurot ja vellit sekaisin, kun vuoden palvelijaksi valittiin yrittäjä. Eikö se ole luonnollista, että yrittäjä palvelee asiakkaitaan? Olisihan ollut palkittavia muitakin: pyyteettömästi työskenteleviä kotisairaanhoidossa, seurakunnan tapahtumien talkoolaisia, lasten ja nuorten urheilukilpailujen vetäjiä ja vaikkapa tämänkin lehden varhaisjakajat, jotka kelistä riippumatta toimittaa lehdet tilaajille.

Voi kyynel, kun ollaan niin naivin sinisilmäisiä ja ylisuvaitsevaisia, joita käytetään nauraen hyväksi.

Miten hykyn toim.johtaja Erholalle saatetaan tässä hetkessä myöntää 700 euroa kuussa lisää palkkaa, kun hoitajille ei mitään, kuinka kehdataan. Muutama hallituksessa sentään vastusti ajatusta.

Kiitos sinulle rohkea aamulehden jakaja Nastolassa! Kiitos, kun uskallat kohdata yöllä kulkijoita ja tarvittaessa huolehtia heille apua.

Nyt, kun koronakuolleiden lukumäärä on ilmoitettu päivittäin, voidaan siirtyä järjestelmään, missä eri tauteihin kuolleet ilmoitetaan samalla tavalla.

Kuka kehtaa sanoa hoitohenkilökunnasta, ettei he ole ansainneet lisäpalkkaa, koulutus on opistotasoista, työ vaativaa ja raskasta henkisesti ja fyysisesti, ei likaisentyön, ei vaativuuden, ei pukeutumisaikalisiä, vartin ja suurempiakin työajan ylityksiä ei näy missään tilin maksussa. Sopii mennä paikan päälle avuksi. "Kokemusta on" 40 v.

Loistava auraaja 25.12 Riihelänkadulla sekä hiekoitus. Kiitos

Onko tämä sähköautojen tuputus vain sähköfirmojen rahankeräyskampanja, koska todistetusti sähköauton elinkaaren aikainen rasitus ilmastoon on isompi kuin bensa-autojen? Nykyiset autothan vie muutamia litroja bensaa 100 km kohti, niin eihän sillä tietysti voi valtio hirveästi rahastaa.

Oli ilo lukea urheilutoimittaja Aleksi Sammaliston vauhdikasta kuvausta odotusajasta & itse synnytyksestä Viattomien lasten päivän Etlarista! Paljon onnea & runsasta Jumalan siunausta ihanalle vauvalle & onnellisille vanhemmilleen toivottaa Elinan & Sofian mummo!

Minua ei ainakaan "hävetä" tehdä valintaa bonuksen ja koronan välillä!

26.12. Verkkouutisissa Padasjoki viimeisenä koronakartalle. Kumminkin THL:n listalla ollut jo 19.12. lähtien. Hartola 22.12. Ja Myrskylä 25.12. lähtien.

Paljon onnea Aleksi Sammalisto, vaimo ja "maailman kaunein tyttövauva"! Ihana kuvaus raskauden etenemisestä ja synnytyksestä (ESS 28.12). Tuli liikutuksesta kyynel silmään lukiessa.

Kalle Mäkelä 28.12. Oikeasti Jens Stoltenberg on Norjan entinen pääministeri. Mitenhän on jutun muut faktat?

Asikkalassa, 24-tien varrella runsain valoin valaistu pihapiiri. Kiitos kauniista valaistuksesta, silmän ilona meille ohikulkijoille!

Viimeisen päälle faktoihin perustuva Kalle Mäkelän kirjoitus liittoutumattomuudesta. Eihän meillä ole kuin yksi naapuri, joka on maatamme uhannut ja joka tod. näk. jatkossakin sapeliaan kallistelee.

Miksei älypyörätielle laitettu pyöräilijöiden kiusaksi korkeita, teräviä reunakiviä? Niinkuin muualle pruukataan laittaa.

Kaikilla kanavilla näytetään moneen kertaan koronapiikin antaminen. Minusta tosi tyhmää uutisointia. Annettakoon se piikki toimittajille ajateltiin.

Radiotieto 28.12. Tukea 7,5 milj.e medialle, tärkeämpikö kuin edes eduskunnan minituki hoitajille koronapotilaiden hoidossa jopa oman terveytensä riskeeraten?

Laittakaa valot päälle! Holman ympyrästä keskustaan päin valot pois 5 tolpasta. Alueella on 2 bussipysäkkiä – tosi pimeää ja kulkijoita on.

Kumpi suurempi rasite ympäristölle, luonnolle? Ilotulite vai lemmikki? Kumman kieltäminen enemmän luontoa säästää. Aattelepa ite.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.