Näppis: Pitääkö kaikkien ikäryhmien yrittää olla nuorekkaita nuorekkaassa Lahdessa?

Pitääkö kaikkien ikäryhmien yrittää olla nuorekkaita nuorekkaassa Lahdessa? Jouluna vanhakin nuortuu laulussa lauletaan, mutta miten sitten arkena?

Liisun yhtenä perusteena on, että liikennettä pitää hajauttaa eli Vuoksenkadun ratkaisut tulee tehdä. Miksi sitten Mannerheiminkadulta ei pääse kääntymään Rautatienkadulle eikä uuden asemakaavan myötä enää Salininkadulle? Eikö halvempaa olisi mahdollistaa pääsy näillekin kaduille, ettei kaikkien tarvi kulkea hesen ympäri?

Valtio velkaantuu kovaa vauhtia ja työttömyys lisääntyy. Seniorit nauttii suurista eläkkeistä. Hallitusta ei näytä kiinnostavan tehdä asialle mitään.

Jouduin jouluaattona ajamaan kahdella taksilla. Mieskuljettajalla oli maski ja tonttulakki päässä. Naiskuljettajalla ei maskia ja hän yski heti lähtiessä ja jutteli jotain. Vaikka minulla oli maski, harmitti että en ollut pyytänyt päästä takapenkille hänestä kauemmaksi, olenhan ikäni puolesta riskiryhmäläinen.

Järki hoi, äly älä jätä! En oo Lahest vaan Immilän putouksilta. Miksi jylhät tammet on kaadettu Tammen pysäkillä Villähteellä?! Tv. luomanieminen

Ministeri Haataisen haastattelulausunnot Ilmastorahasto Oy:n tulevasta toiminnasta kertovat, yttä yritystoiminnasta hän ei juuri mitään tiedä. Näin hän haki saman sortin osaaja Perttu Puron vasemmiston vaalirahoitusyhtiö Tradekasta johtamaan rahastoyhtiön hallitusta. Ei hyvältä näytä Haataisen reittiä tehdyt ilmastotoimet.

Nyt jäitä hattuun teille presidentintekijät ja kyselijät. Huh huh.

Honkakatu 6 pihan ja kadunvarren nurmikkoalueet eivät ole koirien ulostuspaikkoja, viekää metsään paskomaan.

Rauha Maassa ja ihmisillä hyvä tahto. Fred på Jorden och god vilja människor emellan. Peace on Earth and good intentions between people.

Älypyörätiellä valot palaa keskellä joulupäivää, aivan älytöntä!

Lahden keskustassa pubissa myydään alkoholia yöllä 01 asti, vaikka koronarajoitukset klo 22 anniskelu loppu ja pubi kiinni klo 23.

Seitsemänkyppiset seniorit valittavat jatkuvasti kylmästä asunnosta, vaikka asunnon lämpö on +21 astetta ja syyttävät ilmastointia. Kylmän tunne jaloissa on pikemminkin jalkojen verenkierron väheneminen, siihen ei auta vaikka asunnon lämpö olisi 40 astetta.

Joulu sai ikäihmiset iloksensa unohtamaan koronan hetkeksi, mutta valitettavasti vähän liian hyvin. Kyläilyjä ei mietitä ja thl suositukset taisi unohtua. Meille sanomista tuli, kun emme kyläilleet emmekä kutsuneet kylään sisälle. Onko väärin suojata meitä työssäkäyviä, jotta voimme suojata itsemme ja elantomme? Miksi se on niin vaikea ymmärtää?

Vuoden alusta saamme matkustaa uusilla vähäpäästöisillä linja-autoilla lsl:n kilpailuttamilla linjoilla, ei malttaisi odottaa.

Rata-alueen ylittäviä hölmöjä näkee täällä Tornalla vielä joskus. Onneksi ei kovin usein.

Onkohan rosteripostilaatikossa vikaa, kun sen varren ympäriltä lumi muuttuu keltaiseksi?

Tulipaloja on syttynyt luhtitalojen käytäville jätetyistä kynttilöistä, mutta meidän talossa jotkut jättävät jopa yöksi roihuamaan. Ketä luulevat ilahduttavansa.

Populisti haluaa Suomen eroavan EU:sta. Samaa haluaa itänaapuri. Joten itänaapuri tukee populistia.

Taas tuli todistettua, että mitään ei kannata pitää vinttikomerossa, olen aina antanut sen muiden käyttöön. Mä pidän tavarani kotona.

Mitä ihmeen hiekkasuolaseosta levitetään pakkaspäivänä Herralan kylällä Hollolassa? Ja määrällisesti kylvetään siihen malliin, että kesärenkaillakin pärjäisi hyvin. Järki hoi!

Holman maatilalla oli ennenvanhaan isot juhlat aina jouluisin ja uutena vuotena. Ei säästelty kustannuksissa.

Miksi aina huonoja uutisia. Media perustelee jatkuvan väkivallan, rikosten, onnettomuuksien ym. uutisoinnin sanomalla, että sitähän se kansa haluaa lukea. Huumekauppiaan moraali.

Miksi te kyselette eläin/silmälääkäriä/kauppaa/aukioloja jne tms näillä Lahti- tai fb-sivuilla? Kyllä teilläkin google toimii. Ihmettelen uusavuttomuutta, vaikka fb hallussa.

Koko sunnuntai-ilta Launeen Prisman luona kuunneltu ilotulitteiden pamauksia. Kiitos oikein paljon, että ei voida odottaa moisten... myymistä uudenvuoden aattoon. Koko viikon jatkuu paukuttelu, sama peli joka vuosi.

Kuinka joulu on? 23.12 Markku Kosken kirjoituksessa oli monenlaista näkökulmaa. Oli tosi mielenkiintoista luettavaa!

Kuka ja ketkä voittaneet lehden joulukalenterissa? En ole löytänyt mitään "Onnea voittajalle!" -juttua. Voisinko olla minä?

Mäkelälle, toki Saksan apu Suomelle oli korvaamaton 1941–44, mutta oisko apua saatu, ellei Saksalla ollut mielessä oma hyöty?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.