Näppis: Kisapuiston liikunnallisen olohuoneen idea on parasta, mitä alueelle voidaan tehdä

Kisapuiston liikunnallisen olohuoneen idea on parasta, mitä alueelle voidaan tehdä, ajatellen sekä asukkaita kokonaisuudessaan että Lahden vetovoimaa vierailijoita ajatellen. Jalkapallostadion voidaan rakentaa minne hyvänsä ja palvelee vain rajattua osaa asukkaista.

Nyt hölmöilyt seis ja panostetaan kotimaisiin hoitajiin ja lisätään suomalaisten töitä. Palkat oikeisiin mittasuhteisiin ja porukkaa takaisin ja uusia koulutukseen ja siitä suoraan töihin. Hop, hop.

Savukalat best!

Kuinkahan moni muistaa, että joulua vietetään Jeesuksen Kristuksen syntymän muistoksi? Tänä vaikeana aikanakin voimme muistaa lähimmäisiämme ja yksinäisiä vaikka puhelinsoitolla ja toivottaa Hyvää Joulua.

Hyvän Joulun voi viettää ilman kaikkea krääsää, mitä kaupat on pullollaan. Joulumieli tulee ihan muusta. Jos on Jeesus Kristus elämässäsi, silloin on rauha sydämessä.

Hyvää joulua laitoshuoltajat, toimitilahuoltajat, olette olleet kovilla koronan aikana! Osa teistä on myös jouluna töissä pitämässä huolta sairaaloiden potilastilojen puhtaudesta ja ruuan jakelusta. Olette tärkeä ammattikunta koronan torjunnassa! Teille kaikille kuuluisi koronalisä!

Ressun Jouluna-biisi teki vaikutuksen. Toivoisin, että Filianna-kuoro esittäisi sen Ristinkirkossa.

Etlarin jouluperinne jatkuu, uutisoidaan, että juhlapyhinä tilanteet kiristyvät ja kärjistyvät perheissä. Ettei niin kuin pääsisi unohtumaan. Yksin asuvana pitää sitten tapella itsensä kanssa.

Kepu kaataa hallituksen heti, kun ovat saaneet maakuntarakenteen, tätä valmistellaan kulisseissa. Ja vihreät rahastaa siihen asti. Sdp: herätys!

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee valkeuden. Enkeli ilmoittaa; teille on syntynyt Vapahtaja! Voiko suurempaa lahjaa saada, täällä kuoleman varjon maassa? M-R S

Ulkoministeri Haavisto. Kunnon kansalaiset ottavat vastuun teoistaan. Sitä odotetaan nyt teiltäkin.

Aina sanotaan, ettei konsulinkyytejä ole Suomen kansalaisille. Joillekin näyttänyt lehtitietojen perusteella olleen vuoden 2020 aikana.

Kysyin terv. piiristä, milloin tavallinen ikämummo voi odottaa korona-rokotuskutsua. Sanoivat että touko-kesäkuussa 2021. Onkohan silloin enää tautia?

Vain muutama yö ja saamme kokea "Persujen juhlaa": Englannilla menee hienosti! Ei tarvita EU:ta.

Britannian koronatilanne osoittaa, että kansainvälisyys ja avoimet rajat mahdollistavat koronavirusten ja niiden muunnosten tulon maahan mistä tahansa. Suomessa päättäjiltä ja asukkailta on vaadittava tiukkaa ryhtiä koronan tuonnin estämiseksi ja nujertamiseksi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.