Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Vai että ympärivuorokautinen liikuntakeidas Pikku-Veskun puistoon. Nyt kyllä ylikunnon vaara uhkaa lahtelaisia.

Vai että ympärivuorokautinen liikuntakeidas Pikku-Veskun puistoon. Nyt kyllä ylikunnon vaara uhkaa lahtelaisia.

Kansainvälisiä vertailuja tehtäessä annetaan ymmärtää, että yksityisille eläkeyhtiöille maksettavat TEL yms. maksut ovat vapaaehtoisia eläkelisiä kuten muualla. Ne ovat kuitenkin pakollisia veroja, joten oikeampi nimitys olisi eläkevero eikä maksu!

Ankkurin postilaatikko on siirretty R-kioskiin.

Ankkurin R-kioskin sisällä on sekä postilaatikko, joka tyhjennetään klo 13, että postin pakettiautomaatti.

Purkakaa tuo kisapuiston järkky peltikatsomo pois silmistämme. Uuden stadionin saamiseen menee vielä varmasti vuosia, kun sen toteutusmallista ja näkemyseroista nyt väännetään.

On se kyllä merkillistä, kun tehtävä kuin tehtävä hoituu sairaanhoitajan pohjakoulutuksella. Puhumattakaan maisterihoitajista :).

Sitten kun FC Lahti voittaa mestaruuden, on kanttia valittaa stadionhankkeesta. Kuusysi+Reipas - FC Lahti 8-0

Mikä kumma on mennyt kuusen myyjiin kun ovat niin ylimielisiä ja kauheat riistohinnat? Ajatelkaa edes vähän miltä asiakkaasta tuntuu! Ei tullut joulumieltä.

Suomalaisäidiltä voidaan ottaa lapset huostaan. Miksi jihadisti-terroristiäideiltä sitä ei voi tehdä myös? Onko heillä jotkut eri säännöt.

Toivottavasti älypyörätielle ei laiteta isoja, kauheita, kirkkaita näyttöjä kuten Länsiharjun koulun lähellä. Jos info on samanlaista pelkkää mainosta, häiritsee vain liikennettä.

HYKY mainostaa terveyspalveluja tietokoneella tai älykännykällä. 20 prorentilla yli 80-vuotiaista ei ole näitä laitteita. He terveyspalveluja tarvitsee. Voi käyttää tervettä järkeä, jos on.

Nyt tonttuja ikkunaan samoin kuin nalleja keväällä!

Minua kiusattiin koko kyläkouluaika. Opettajat ei suosikkeihin puutu ja kavereita ei aina pienestä porukasta löydy. Ei aina auvoista kyläkoulut

Postilaatikkovaras liikkeellä itäisessä Lahdessa, vei koko ison peltilaatikon kiinnityspaaluineen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Tuli verotiedot ja heräsi välittömästi kysymys: Mistä verohallinto keksii Yle-veron pohjaksi enemmän tuloja kuin ihmisellä on oikeasti vuodessa? Liikaa maksua ohjelmista, jotka pyörivät alituisina toisintoina.

Varokaa aattona liikkuvia parrakkaita viruslinkoja !

Kenen kuningasajatus on, että "kaikki" postit rahdataan Helsinkiin leimattaviksi & viivytellen palautetaan lähtöpaikkakunnille: esim. 21 km 8 päivässä?

Green Capital Lahdessa kuuluu olla siis vihreä joulu !? Vaikka itse tykkäisin valkeasta joulusta enemmän!

Marinin hallituksen ainoa säästö on ollut Vappusatasen lakaisu maton alle. Näin jatkuu demarien 25v kestänyt pieneläkeläisten kidutus. Eläkk. korotukset EU-maiden huonoimmasta päästä.

On rikollista teettää gallup ja vaatia sen perusteella bonuksia hoitohenkilökunnalle. Se loukkaa asianomaisten viranomaisten oikeutta hoitaa tehtäväänsä asian mukaisella tavalla. Lisäksi se on mautonta ammattiyhdistyksen sivusta tukemista. On myös tuomittavaa esittää ylimääräisiä palkkavaatimuksia normaalista työstä kansallisessa hätätilanteessa. Hävetkää kaikki.

Suomen ehdoton pyöräilykaupunki on Oulu. Miksi Lahti ei ota mallia sieltä vaan Hollannista? Oulu on myös Suomen talvipyöräilykaupunki. Salaisuus lienee kevyenliikenteen väylien talvikunnossapito (erilainen kuin Hollannissa). Päättäjät, kateus pois ja opintomatka Ouluun!

Olipa taas varsinainen uutispläjäys maikkarin kymppi uutiset tv3 tiistaina? Tappo, elinkautinen, huumerikos, pedofilia jne. Jotain rajaa kaupallinen kanava! Tässä yritetään rauhoittua Jouluun.

Sydämeeni Joulun teen olisi siedettävämpi jos sen esittäisi joku oikea laulaja. Odotan innolla että M.A.Numminen tekisi laulusta oman tulkintansa.

Ub ja Pvl kiellettiin, niin sitten puoluekartalle ilmestyykin SKP jonka aatteen jäljet ovat paljon synkemmät kuin kenenkään muun? Eikö historiasta opittu mitään.

Kiitos niille hoitajille jotka tekevät työnsä ammatillisesti. Jos jotakin koronalisää maksettaisiin, niin ehdottomasti koronapotilaita hoitaville. Muissa paikoissa siihen ei ole syytä vaan toimivat kuten sairaanhitajan/hoitajan työ velvoittaa työnsä tekemään.

Eiköhän me avantouimaritkin voida tähän kirjoitaa jos siltä tuntuu? :-