Näppis: Jos eläkeputki poistuu, mistä maksuttomat omaishoitajat omille vanhemmille?

Jos eläkeputki poistuu, mistä maksuttomat omaishoitajat omille vanhemmille? Tai maksuttomat iltapäivähoitajat lapsenlapsille?

Erämuseo sopii Lahen imagoon yhtä hyvin kuin Revontulimuseo sopisi Forssaan tai Metro- ja Ratikkamuseo Juvalle.

Kiitos Hanna Kalliomäki hyvästä mielipidekirjoituksesta 21.12. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi. T. Eräs mummo

Koulut lomalla ja nuorisolla aikaa häiriköidä. Hakataan seiniä, roskataan pihaa. Vanhemmat, missä nuoriso illat luuhaa, tiedättekö?

Lahti sijoittaa miljoonia vähentääkseen liikennettä ydinkeskustassa, jossa ei enää edes liiku paljoa sakkia. Eehh?

Joulun yllätysvieras, Jeesus. Kirkkojen ovet lukittu, kauppojen ja ostoskeskusten ovet auki lääpällään läpi joulun aamun varhaisista hetkistä yömyöhään!

Kiitos Hanna Kalliomäki, sinun "Joulu tulee myös ensi vuonna" -kirjoituksesi oli hyvin tärkeä ja helpotti meidän perheen joulun vieton järjestelyä, samassa tilanteessa ollaan.

Onkos Hollolan kuntakeskuksessa ollut viikonloppuna joulunuuskien jako, kun rasioita oli torilta uimahallille? Ehkä ne joku ehtii siivota jouluksi pois.

Valo voittaa.

Kyllähän velalla on helppo hallita, kun rahaa riittää, mutta velan lyhentämiseksi tarvitaankin sitten jo osaajia.

Valtakunnansyyttäjän kuuluu tutkia Isis-myönteiset vanhat Twitter-kirjoitukset!

Monikohan kaukomaiden lapsi menee iltaisin nälkäisenä nukkumaan, kun Suomen koululaiset totutetaan bataattiranskalaisiin? Tuontiruoka on pois jostain.

Kuinka joku voi kuvitella, että pelkästään poliitikoista koostuva toimielin voisi alun alkaen umpipoliittisesta asiasta tehdä ns. epäpoliittisen päätöksen.

Tarkistakaa nyt hemmetin pököpäät, miten ne auton "automaattivalot" toimii, kun lumi- ja räntäsateessa, vesisateessa, sumussa ja jopa umpipimeässä – tai jopa nähden yhdistelmässä ajellaan pyrstö pimeänä. Sittenkö te vasta opitte, kun joku täräyttää perään, koska ei havainnut pimeää autoa riittävän ajoissa?

Eikö teille riitä, että nuohoatte pihat ja puistot lajiköyhiksi? Jättäkää ne tuulenkaadot rauhaan!

Suomeen tuotavien terroristiäitien ja lasten tuonti on suoraan kuin Merlyn Streepin elokuvasta "Sofien valinta". Elokuvassa äiti joutui valitsemaan, kumpi lapsista kaasutetaan, Suomi päättää, ketä auttaa. Yhtä kaikki, ei auta kuin arvan voittajia.

En ymmärrä, kaljakuppilat auki uimahallit kiinni. Olis terveyden kannalta tärkeää päästä uimaan (en pysty hiihtämään).

Kesällä päästiin käsidesillä 0 tartuntaan. Nyt maskihysteriassa enemmän tartuntoja.

Koronarokote tulisi antaa ensin kaikille kaukoitään matkaaville, kuten Thaimaa Vietnam, että päästään matkalle.....

Jos kokoomuksen johtavien poliitikoiden turvallisuuden tunteen tuhoaa se, että Suomeen tulee muutama äiti lastensa kanssa niin voi kyynel.

Hollolalaiselle, joka et käy Lahdessa, missä käyt teatterissa, konserteissa, elokuvissa, urheilukilpailuissa, erikoistason poliklinikalla ja sairaalassa?

Lapset rakastaa joulua eikä aikuiset saa sitä kieltää, vaikka eivät hyväksyisi joulutarinaa. Uskonnonvapauteen kuuluu myös oikeus kristillisyyteen.

Me ikääntyneethän käytämme maskia ahkerasti, et vain tunnista meitä sen alta!

Höpö höpö, kala on parasta nimenomaan savustettuna.

Asikkalan kunta tukee kymmenillätuhansilla meluisaa, saastuttavaa lentokenttää ja on niin vihreää. Ai niin, raha ratkaisee.

Suuroselle Orimattilaan: On eriasia ottaa velkaa ja käyttää se suomalaisten tukemiseen kuin kylvää sitä ympäri maailmaa! Kyllä ihmiset yleensä ymmärtävät tuon eron.

Ei kaikki avantouimarit ole Facebookissa!

Hyvä Pekka Rusila! Koulun ja opettajien vastuulle on viime aikoina kaadettu melkein kaikki lasten ja nuorten väkivaltaiset tekemiset tai muutkin ongelmat. Totuus on kuitenkin se, että edelleen koti ja vanhemmat ovat ensisijaisesti vastuussa lastensa käytöksestä. Siinä olet oikeassa, että jättisuuret koulut eivät ole kenenkään kasvulle hyväksi.

Voisiko koronakuolemien rinnalle saada vaikkapa luvut influenssaan kuolleiden määrästä esim. tänä vuonna ja viime vuonna. Ihmisiä kuolee joka päivä on koronaa tai ei. Myös kaikista kuolleista luvut viime vuodelta ja tältä vuodelta näkyviin. Ei kerro oikeastaan mitään pelkkä koronakuolemaluku itsessään ilman vertailupohjaa. Voimia kaikille sairastaville ja heidän läheisilleen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.