Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Voisiko kirkkojen ovet olla auki joulun aikana ympäri vuorokauden?

Voisiko kirkkojen ovet olla auki joulun aikana ympäri vuorokauden? Seurakuntalaiset voisivat hetkeksi hiljentyä, turvavälein.

Kiitos teille kaikille ihmisille, jotka pidätte maskia kaupoissa ja muissa julkisissa tiloissa. Osaatte ajatella myös muiden ihmisten suojaamista tämän ikävän epidemian aikana.

Sunnuntain vierailijakolumni Lulu Ranteelta hyvä ja hyvin perusteltu. Hallituksen ilmastotekoja ei saa toteuttaa, ne tuhoavat Suomen talouden vuosiksi. Suomen on hyvä viedä ilmastotietämystä kehittyviin ja kehitysmaihin. Maapallosta on kysymys ilmastotalkoissa, eikä olla joku esimerkki uhrautumisesta omalla "tontilla". Perussuomalaiset ovat realismin tiellä.

Miksi ihmiset on niin pahoja ja ilkeitä toisilleen. Toivotaan hyvää joulumieltä kaikille.

Olipa taas Lulu Ranteella kirjoitus. Järjetöntä ostelua näkee taas kauppakeskuksissa ennen joulua. Samaten ruokaa hamstrataan entiseen malliin. Joulun jälkeen puolet biojäteastiassa, pahimmassa tapauksessa sekajätteessä. Nimenomaan elintasoa voi ja pitääkin laskea.

Päätoimittaja taitaa olla etätöissä Kauriin kääntöpiirin tienoilla, kun sunnuntain kolumnissa kertoo auringon alkavan olla zeniitissä. Täällä Lahdessa se ei nouse paljon horisontin yläpuolelle.

Mitä ihmettä, su 20.12. lehdessä la tv- ja radio-ohjelma, ja iso ristikkokin aiemmin jo ollut? Iso moka.

Kiitos sunnuntain 20.12. Etlarista toimittajille. Siinä oli paljon hyvää luettavaa. T: 30-vuotias

Hupsista keikkaa: Sunnuntain lehdessä lauantain TV- ja radio-ohjelmatiedot! Tontutko asialla ?

ESS:n valokuvaajien "joulukalenteri" on suoranaista pilkantekoa: rinnastetaan kauniit joululaulut kaikenlaisiin kuvahirvityksiin. Mikä lie motiivinsa?

Miksi ruokaa mainostetaan sivukaupalla. Me kuluttajat maksamme sen tuotteiden hinnoissa.

Eiköhän tuo nykyisin viljelty "ajattelen niin että" ole tuontitavaraa Amerikasta ja suora käännös englanninkielestä "I think that..." joka tarkoittaa juuri tuota "mielestäni..." Suomenkieleen on lainattu paljon noita suoria käännöksiä korvaamaan alkuperäisiä ilmauksia. Jonkinlainen muoti-ilmiö.

Greencapitalissa ei tiedetä, mikä on biodieseliä ja mikä uusiutuvaa dieseliä. LSL:n väreissä liikennöivät Lehtimäen muutamat bussit käyttävät Nesteen uusiutuvaa MY dieseliä, ei biodieseliä.

Kun on paljon rahaa, epäkohtia ei yhteiskunnassamme enää huomaa, eikä liioin välitäkään huomata.

Ulkoministerinkin pitää noudattaa lakia, ja on selkeästi todettu että rikkoi sitä. Kosto ei ole oikea johtamisen väline. Laput pois silmiltä nyt.

Voiko olla totta, että ministeri kehuu, kuinka otetaan lisää velkaa ja jaetaan sitä muihin maihin koronan varjolla. Hoitajille ei löydy latin latia, saati sitten suomalaisille lapsille ja vanhuksille?

Aivan liian epävarma, sekava ja hätäinen on koko rokotetouhu.

Uskomattoman huolimatonta ja välinpitämätöntä toimintaa ESS:lta. Sunnuntain lehdessä oli lauantain tv- ja radio-ohjelmat! Ilmeisesti taas kerran ajateltu, että mitäpä sillä väliä mitä ne vanhukset lueskelee ja katselee. Pääasia, että digipuolella on kaikki oikein!

Viiden kilometrin kävelylenkillä näin 23 kadulle heitettyä käytettyä maskia. Mitä se kertoo meistä? Vielä Green City!

Kiitos Ruohoselle Sunnuntaisuomalaisen pakinasta. Olipa kivasti muokatut tekstit.

Meidän Kotikadulla ei tekemättömät lumityöt haittaa. Jäinen kotikatu on vaan niin arvaamaton.

Kyllä minä niin tykkään noista ESS:n luonto-artikkeleista, jotka suorastaan vievät lukijan luontomatkalle. Kiitos matkoista!

Olinpa puolitäydessä bussissa ainoa, jolla maski. Olin kai meistä ainoa, joka osaa lukea suosituksia ja katsoo Suomen telkkua.

Älkää hyvät ihmiset riekkuko niitä Malskin puiston mutaisen mäen taideteosten runkoja pitkin, vasemmanpuolisin on jo ihan vino. Vandalismia, tajuutteko.

Kerrankin kokoomuksella selkärankaa isisin palautuksessa. Hyvä Orpo.

Me tilaajat maksamme lehen tilauksesta tarpeeksi, voisimme vaatia että lehdessä sivut olisi oikein toimitettu ja sivut oikeassa järjestyksessä.

En muista milloin viimeksi oppositio on saanut näin paljon kritiikitöntä media-aikaa kuin nyt? Eikö tässä maassa kestetä sitä, että naiset johtavat vai mistä on kyse?

Hallituksella ei ole rahaa sairaanhoitohenkilökunnan koronalisiin, mutta ministerien avustaja-armeijoihin ja Afrikkaan piikki on auki.

Juttu Allan Koskisesta oli kiinnostava. Kysynkin, mitä kautta saisi tiedon esim. apua tarvitsevasta henkilöstä, jota voisi jeesata vaikka ruokakassin muodossa. En ole rikas, mutta sillon tällöin kyllä ruokakassin verran liikenee.

Hollola on vetämässä hihasta jo toista Kierrätyspuistoa!

Luin lauseen, jossa nainen sanoi olevansa tallilla oma itsensä, muutoin aina jonkun äiti, tytär tai puoliso. Käsittämätön ajatus: olen aina oma itseni.

Mitä ihmettä nainen voittaa siinä, että suostuu miehen kanssa saman katon alle? Työmäärä kasvaa moninkertaiseksi ja vapaus haihtuu taivaan tuuliin. En ole keksinyt vielä yhtään hyvää puolta. Mutta miehet ovat mestareita ottamaan kaikista elämän alueista itselleen ne parhaat palat.

Nyt al-Hol-uutisten yhteydessä sanotaan, ettei Suomen lain mukaan lasta saa erottaa äidistään. Kuitenkin Suomessa lasten huostaanotot arkipäivää.

Minäkään "reuna-lahtelainen" en käy keskustassa ikinä. Silti joudun osaltani rahoittamaan kaiken maailman älypyöräteitä.

Auto ajoi ojaan, kaksi autoa kolaroi, näin uutisoidaan. Pyörä kaatui, pyörät törmäsivät, näin ei. Molemmissa kuitenkin kuljettaja.

Kyllä vaikuttaa Esa Ylikoski ESS mielipide 21.12., pahentuneelta jumalanpalveluksiin. Kyllä valtaväestö on sitä mieltä, että kaikki tilaisuudet, mitkä liittyvät uskonnon harjoittamiseen ovat hyvä niin lapsille kuin aikuisillekin. Uusi opetussuunnitelma menee niin metsään kuin voi. Jumalan sanasta luopuminen on kauhistuttava asia.