Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | "Ei nimi miestä, naista, tai muunsukupuolista pahenna..."

"Ei nimi miestä, naista, tai muunsukupuolista pahenna..." Ei kerro nimi (tai ikä) mitään sellaista oleellista informaatiota, mitä rekrytoinnissa tarvitaan.

Sinulle, joka kaipasit tietoa 5G-tukiasemista Lahdessa, tiedot löytyvät ko. operaattorin sivuilta netistä.

Hieno kirjoitus Teppo Koskiselta. MK

Nyt kun Jouluradio mainittiin näppiksissä, niin voisiko se lopettaa julman eläinrääkkäyslaulun (Sylvian laulu) soittamisen.

Voi hyvät hyssykät! Jos se narukeinu, missä lieneekin Nikkilässä sinua niin huolettaa, käypä itse vaikka katkaisemassa. Joulumieltä kuitenkin sinulle huolen keskelle.

Kiitos Prisma Launeen henkilökunnalle saamastamme avusta sairauskohtauksen yllättäessä 18.12. ja hyvää joulua!

Vai kieltää kirkkaanväriset neonvaatteet! Päinvastoin: kaikille umpimielisille pakollisiksi vilkkuvalojen kera, niin erottaa Tapanilan hakkuualueilla oravasta.

Pakkomielle on mielen pakko. Kaukana rakkaudesta ja ikävästä.

Ressun Jouluna – upea biisi, jonka toivon kuulevani ensi jouluna Ristinkirkossa Lahden Gospelkuoron konsertissa.

Korona ajaa vanhukset sisälle ja intellektuellit poraamaan kiviseiniin hyönteishotellia.

Sysmää täällä joku kehui. Valtakunnan uutisissa Sysmä mainitaan usein kielteisesti. Rehtoriasia, kelluvat mökit, kunnanhallitus, -valtuusto, mopopojat, BMW-kuminpolttajat, koulut, kahvimylly, ykkösrouva ym.

Jos laitetaan yhdistetyn kilpailijan kuva vierekkäin hyppypuku ja hiihtopuku päällä jo näkyy ero tilavuudessa.

Hyvä Liisu, nyt kun saavut kaupunkiin, mukanasi loppuu myös Malskin kävelykadun autoliikenne, loppuuhan? Turvallinen jalankulkijoille ja pyöräilijöille, vai miten se meni?

Rahat tai henki – vai molemmatko? Nuoremmilta rahat ja mummoilta henki. Viis koronasta, kivaa pitää olla. Hyviä pyhiä kaikille! t. mummo

Tajusin just, miksi olen niin onnellinen koronaeristyksessä – elämä on täynnä pieniä arkisia onnellisuuden hetkiä. Tätä on odotettu töissä laukatessa.

Trumppi hävisi vaalit ja n. 50 oikeusjuttua vaalituloksesta. Mitähän mieltä herran Suomalainen tukipuolue on vaalituloksesta? Vaalivoitto varastettiin?

Ihmetellään joidenkin nuorten hirveyksiä ja käyttäytymistä yleensä, kasvatus ja rajojen määrittäminen lähtee kotioloista. Joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee.

19.12. ESS:ssä juttu kalliista moottorivikaisesta Jaguarista. Olikohan kyseessä Jaguar E-type vuosimalli 1974?

Kyllä on oppositiopuolueilla vitsit vähissä, jos meinaavat Pekka Haavistoa haukkua koko talven? Eikö mitään muuta todellakaan löydy?