Näppis: Mikä meitä aikuisia vaivaa?

Mikä meitä aikuisia vaivaa? Puhumme toisistamme kaikkea pahaa varsinkin somessa ja sitten yllätymme, kun lapset pahoinpitelevät, jopa tappavat toisiaan!

Kuka keksisi sellaisen hautakynttilän kannen, ettei tuuli ja sade heti sammuttais kynttilää. Olis hyvä keksintö varmaan.

Lahteen yksi seurakunta. Saadaan suuret säästöt.

Huono vitsi, Lahti muka vihreä kaupunki! Puita kaadettu luonnosta ja eläimistä piittaamatta.

Kun tehdään kansainvälisiä verovertailuja, niin Suomen tuloveroon pitää lisätä n. 12 % veroluonteisia palkasta vähennettäviä maksuja, joita muissa maissa ei ole. Muissa maissa ne sisältyvät jo tulo- yms veroihin. Verovertailut eivät ole vertailukelpoisia erilaisten verorakenteiden vuoksi.

Mäkimiehillä roikkuvat puvut haaroista. Mut mullapa roikkuu allit. Tuliskohan minusta hyvä mäkihyppääjä kannattaisko kysästä?

Avantouintiasioista on paras kirjoittaa ja keskustella Facebookissa olevassa omassa ryhmässä. Siten tavoittaa parhaiten asianosaiset.

Miksi Ankkurin S-kaupan pihalla ei ole postilaatikkoa? Lähin postilaatikko on satamassa ja sekin tyhjennetään jo klo 9. Harva asuu sataman alueella.

Onko Päijät-Hämeessä havaittavissa ulkomaalaistaustaisten koronapotilaiden tuntuva yliedustus sairaalassa sekä tartunnoissa, kuten pääkaupunkiseudulla?

Esalainen 18.12. upea ja koskettava kirjoitus Teppo Koskiselta torin kuusesta ja puiden merkityksestä. Varmaan vuoden kauneinta tekstiä tuolla palstalla! Tippa tuli silmään, ja lehdenluku keskeytyi toviksi. Lämmin kiitos ja hyvää joulua!

Lahdessa paljon tyhjiä liiketiloja, osa tiloista tyhjinä siksi, että taloyhtiöt eivät hyväksy tulevien yritysten liiketoimintaa, näin varsinkin, jos liiketilan omistaa yksityishenkilö eikä taloyhtiö!

Saulilla on ryhtiä olla armahtamatta elinkautisvankeja. Miksi heitä pitäisikään armahtaa. Rikoksen uhrien omaisten suru on todellakin elinkautinen.

Miksi kaupungintalon puistoon on hiljakkoin asennettu yksi häiritsevän kirkas lamppu?

Miksi Baba Lybeck ylipukeutuu arkilähetyksessä? On kuin joulukuusi. Ja miehille kunnon housut jo jalkaan!

Kuka haluaa savustusta? Kala ja kaikki muukin menee pilalle. Ylivanhaa kalaahan sitä savustetaankin.

Miksiköhän ensilumenladun varrella ei ole tarjolla tänäkään vuonna suomalaisen suksimerkin tuotteita?

Työturvallisuusalalla toimivilla henkilöillä ei ole maalaisjärkeä. T. Raksajätkä

Ambulanssi ei ota sairasta ihmistä kyytiin, jos joku muu tarviikin kyytiä. Ja se joku muu ei pääse kyytiin, jos jokin toinen tarvii kyytiä. Kierre jatkuu ja ambulanssi ajaa tyhjänä, jos joku tarvii kyytiä. Haloo onko valoo?

Sinä, joka olisit sulkenut liikkeet kuukaudeksi Saksan malliin, olet ilmeisesti eläkeläinen. Me pienyrittäjät emme elä rahatta, Saksa maksaa yrityksille menetykset, mutta Suomella ei rahaa siihen ole. Kuinka moni elää kuukauden ilman tuloa, kun menot yrityksestä ei katoa vaikka ovi kiinni olisi?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.