Näppis: Lahden johtavat viranhaltijat viestintäkoulutukseen

Lahden johtavat viranhaltijat viestintäkoulutukseen. Yle aamu-tv-aika 17.12. meni hukkaan. Toimittajakaan ei hallinnut kysymystekniikkaa. Suomelle jäi epäselväksi, mikä Lahden liikenteessä muuttuu.

Ei nyt kannattaisi Asikkalan seurakunnassa riemusta kiljua. Jos verotulot pienenee ja tehdään alijäämää. Taitaa se pakkoliitos tulla kumminkin.

Onko Lahdesta tarkotus tehdä Aavekaupunki, kun linja-autoliikenne siirretään Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun risteykseen, ja kaikkea muuta älytöntä suunnitelmaa.

Jokainen asuntolaina, on se sitten tarkoitettu omaan tai sijoitusasuntoon, otetaan harkiten. Toisin on kulutusluottojen, puhumattakaan valtion velanotosta.

Keskustan suhmurointi Haaviston äänestyksessä häpeällistä toimintaa. Ei siinä hallitus olisi kaatunut, vaan Haavisto olisi joutunut eroamaan.

Mikä satama on satama ilman laivoja? Tiedoksi vaan sinulle, joka valitat että laivat ovat satamassa järvinäköalan tiellä.

Tonttilan alueen kevyen liikenteen väylät jälleen hiekoittamatta. Väylät jäässä ja päällä ohut lumikerros. Ajoradoille hiekkaa riittänyt. Joka vuosi.

Telia tutki liikkumista kaupunkien keskustoissa (HS 9.12). Ajalla 30.11-–2.12 liikkui Lahdessa 7 809 henkilöä, Hämeenlinnassa 28 145 ja Kouvolassa 19 521. Työtä riittää!

Kevan tulee korvata vahingot, jotka aiheutuvat tammikuun eläkkeen maksamisesta jo joulukuussa. Verotus nousee monta prosenttia, Kela asumistuki ym. menevät. Ison luokan töppäys, anteeksipyyntö laiha lohtu.

A. Autere, Salpakangas, Kausala kehittyneet, samaan aikaan Hollolan ja Iitin kirkonkylät näivettyneet. Entä Orimattila vs. Henna?

Vältäthän ladulla "huuto"keskustelua kaverin kanssa. Pisarat lentää ja voit olla myös oireeton taudinkantaja. Nautitaan hienoista laduista!

Olen seurannut asioidessani kaupassa, että maskin käyttö ikääntyneillä on huolestuttavan vähäistä. Jokaisen on otettava vastuu, että korona saadaan taltutettua.

Kiitos Vääksyn kunta. Kanavan jouluvaloista. Saataisiko kanavan toisellekin puolelle valot, nyt näyttää työ keskeneräiseltä. Veronmaksaja

Ei näytä olevan enää rahoja kaupungintalon julkisivuvalojen korjaukseen.

Osuuskauppa Hämeenmaa kyykyttää 400 000 etukortin omistajaa, kortti on tulossa maksulliseksi. Paljonko siitä johtuu maksamaa jatkossa? Vaihtoehtona Hämeenmaa tarjoaa pankkikortti Visalla joka tarkoittaa käyntiä jossakin pankkipalvelu toimipisteessä, jossa tuo etukortti voidaan vaihtaa hakemuksesta! Siis 400 000 kävijää toimipisteissä!

Onko mustilla Audeilla oikeus ajaa Teivaanrannasta kävelyteitä pitkin Sibelius-talolle?

Liisu-kehästä formularata. Poistetaa suojatiet ja liikennevalot. Eihän niitä kunnioteta nytkään.

Niin emmehän me tiedetä vaik ihminen olis kuollu muutenkin kuin koronaan. Tuskin kuolleelta näytettä oteta.

Käytän maskia ulkona siirtyessäni kotoa bussiin, bussista kauppaan tai bussista töihin sairaalaan... ei kannata ihmetellä, miksi maski on, kunhan on!

Arvoisat Lahden päättäjät! Jäitä hattuun ! Liisu-suunnitelmat ovat tällä hetkellä mitoitettu kehäteineen miljoonan asukkaan tarpeisiin? Meitähän on täällä vain noin kymmenesosa. Eiköhän me mahduta kulkemaan nykyisiä teitä pitkinkin.

Mitä! Uutta museotako suunnitellaan. Kartano, Lahden helmi, on ollut autiona ja pimeänä, aidat ympärillä jo pari vuotta. Taitaapa olla edessä Millerin talon kohtalo.

Miksi Lahden keskustaan pitäisi päästä? Asun Hollolan kuntakeskuksessa. Olen käynyt Lahden keskustassa n. 2 vuotta sitten ja totesin, että siellä ei ole mitään mitä tarvitsisin. Tuskin tilanne on siitä muuttunut.

Taas nähtiin, ettei autolla tappajat saa kunnon tuomioita, kaksi eri tapausta ja ehdollista kummastakin! Ei paljon ihmishenki paina!

Milloin uimahallit avataan, että köyhäkin pääsis saunomaan?

Hallitus. Olette löpsöydellänne antaneet Haavistolle vapaat kädet tekemään itsenäisiä päätöksiä. Sanna Marin, olette vastuussa suomalaisille näistä rikkeistä ja kuluista.

Eduskunta lähtee kuukauden lomalle, vaikka Suomessa lähes poikkeustilanne! Poikkeustilanteessa pitää toimia poikkeustilanteen lailla!

Hiekoitussepeli kadulla pysyy paikallaan eikä pölyä, eikä sitä tarvitse suolata niin kuin hienoa hiekkaa. Keväällä kuitenkin itketään hiekasta aiheutuvaa katupölyä.

Onko eduskunnan kyselytunti muutettu Leelian lepotuoliksi, moneen kysymykseen voisi vastata vaikka kotisohvalta, niin ovat lapsellisia – perussuomalaisten jaarittelua!

En miellä Lahtea lainkaan sopivaksi paikaksi erämuseolle, Lahti on Stadin serkku, moderni kaupunki.

Pyrkimys siihen, ettei jossain työ- tai virkanimekkeessä vahingossakaan esiinny sukupuoleen viittaavaa sanaa tuottaa joskus hullunkurisen tuloksen. Kuten siv. palveluissa, jossa tulevat aluekoordinaattorit ltk:n mukaan "eivät ole esihenkilöasemassa". Kärsiikö naiseus, jos käytössä olisi edelleen termi esimies?

Miten näitä tartuntatauti-ilmoituksia julkaistaan? Näin ympäri maailmaa tehdään. Eikös terveystiedot ole henk.koht. turvan takana? Vai haluavatko tautiset itse ilmoittaa?

Olen Hämeenmaan asiakasomistaja. En omista älypuhelinta. Poistakaa mobiilisovellus alennukset. Vihreä kortti täytyy riittää. Nyt en ole tasavertainen as. omistaja

Hallituksen piti luoda uusia työpaikkoja, mutta kun ei se onnistu niin hallitus päättikin poistaa eläkeputken!

Korona ohje rautakangesta väännettynä hallitukselle. Ravintoloissa juopottelu ja viinan läträäminen lopetettava ja ovet kiinni kevääseen asti tämän tietää koululaisetkin.

Tiedoksi näille Lahden maailman pelastajille et Suomen hiilidioksiidipäästöt ovat vain 0,02 promillea koko maailman päästöistä. Et vaikka viherpiiperot verottais Suomen hengiltä, niin sillä ei olis mitään parannusta maailman ilmastolle.

Teille sähköautojen puolesta kurkku suoranna huutajat, lukekaa ESS 29.9.2020, jossa ruotsalainen sähköautojen tekijä kirjoittaa et päästöt samanlaiseen polttomoottoriautoon koko elinajalta ovat noin 1,5 kertaiset. Olis syytä tutustua asiaan tarkemmin.

Kuinka paljon taide- ja designmuseo on tuottanut tuloja, tähän mennessä, Lahden kaupungille?

Ystävän menetys sattuu aina. Ja kaikki muu sen mukana katoava. Kiitos Teppo Koskinen

Voisiko TUL fuusioitua porvarillisen urheiluliiton kanssa. Se olisi hieno osoitus Suomen vanhojen kaunojen ja vihojen jäämisestä historiaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.