Näppis: Joku moitti parvekkeiden sisustamisesta. Haloo! Se on olohuoneen jatke.

Joku moitti parvekkeiden sisustamisesta. Haloo! Se on olohuoneen jatke. Totta kai sen pitää olla viihtyisä ja mukava. Kaljakorinko päällä sinä siellä vetelet kessua?

Miten suuri on mm. lentorahdattavien broilereiden, bataattien ja palmuöljyn hiilijalanjälki verrattuna kotimaiseen siipikarjaan, perunoihin ja voihin?

Miten Suomesta on hävitetty esim. polio, isorokko, tuberkuloosi, kurkkumätä, hinkuyskä...? Kattavalla rokoteohjelmalla! Tervetuloa koronarokote, heti otan kun mahdollista.

Ympäristöpääkaupunki Lahti myi Ruukinkadulta tontin, joka oli satakielten ja monien muiden lintujen ja hyönteisten koti. Luontoselvitys oli yli 30 vuoden takaa. Ostaja kaatoi ja raastoi kaiken puuston matalaksi. Nyt paikalla on raiskattu, ruma alue, johon on tulossa raskaan rekkaliikenteen tukikohta. On irvokasta hehkuttaa Lahtea ympäristöystävällisenä.

Ajattelun terävyys katoaa, kun tunne ottaa vallan. Uusilla polkureiteillä ja Tapanilan metsähakkuilla ei ole yhteyttä. Alueen laaja polkuverkosto on ollut olemassa vuosikymmeniä ellei kauemmin. Pieni osa niistä on nyt merkitty reitiksi.

Kiitokset Ylen toimittajille, jotka selvittelivät TUL:n avustusten saantia ja varsinkin liiton rahan käyttöä. Valtion avustuksilla on vuosikymmenten ajan pidetty yllä tämänkin porukan palkkasirkusta kymmenien miljoonien edestä, siis meidän veronmaksajien piikkiin.

Olipa järkevä ja asiapitoinen Tapio Leppisen kirjoitus turpeen käytöstä maanantain mielipidepalstalla.

Tielaitos ei päästä noita isoja valomainoksia yleisten teiden varsille. Kun väylä siirtyy valtiolta kaupungin haltuun taitaa noiden mainosten haitta liikenneturvallisuudelle samalla pienentyä!

Mikä on niin vaikea ymmärtää? Siellä ahtaassa avantouimareiden kopissa voi olla itsensä terveeksi tuntevia tartuttajia. Se voin olla minä tai se voit olla sinä. Siksi se maski, kiitos!

Sinä joka vaadit näppiksellä tiedotusta rajoituksista. Järjenkäyttö on sallittua! Jos kerran ollaan leviämisvaiheessa, voi jokainen ihan itse ja oma-aloitteisesti toimia niin, ettei ehkä tahtomattaan ja oireettomana kantajana levitä virusta. Kontaktit minimiin!

Jäähallin luona olevan pyöräilyliikenneympyrän hintalappu noussut 200 000 eurosta 500 000 euroon. Olen nähnyt siinä kaksi pyöräilijää. Toinen ajoi ympyrää - tosin autoille tarkoitetulla ajoradalla ja toinen pyöräily-ympyrää merkittyä ajosuuntakieltoa vastaan. Tähän puoleen miljoonaan euroon tarvitaan noin 65:n keskituloisen maksamat vuotuiset kunnallisveroäyrit. Kuka tähän mokaan on vastuullinen?

Tapanilan metsänhoitotyöt on erittäin hyvä, mukavampi on katsoa hoidettua metsää kun hoitamatonta lahoavaa ryteikköä. Suomi elää metsistä.

Ensilumenlatu on loistava juttu paitsi meille tuhansille lahtelaisille, niin myös erinomaista Lahti-markkinointia uusien hiihtävien veronmaksajien houkuttelemiseksi Lahteen.

Milloin ja kuka antaa suosituksen joditablettien käytöstä? Radioaktiivisia päästöjä on ollut, Tshernobyl mukaan lukien, ja näköjään tulee!?

Millä vuosituhannella elää SVUL:n Lahden piirin tukiyhdistys?! Vasta valittu puheenjohtaja ja hallitus (12 henkeä) - kaikki miehiä!

Myös vesitornin luona aiemmin kaunis pikku metsä pilattiin, nyt risukasoja, kaatuneita puita eikä sinivuokotkaan enää kuki.

Lahti green city kylvää suolaa pyöräteille/ jalkakäytäville, liekö kovin järkevää touhua.

Keskustassa asuvat haluavat läpiajoliikenteen päästöt pois omista nurkista. Launeesta ei niin väliä, todellinen saastuttaja vedetään asutuksen läpi, vaikka Renkomäen liittymässä tilaa ja ei asutusta.

Kehätie on varmaan kaunis tunneleissa, muualla 2 000 miljoonaa vuotta vanhat kalliomme on raiskattu.

Paloi taas 500:n kuution hakekasa Lahdessa. Kuka takaa, ettei tulevassa kierrätyspuistossa käryä silloin tällöin joku materiaalivuori?

Surullista on lukea joidenkin negatiivisia kommentteja hyvinkin positiivisista asioista, mm. talviterasseista. Minulla on rahaa ja asiat muutenkin hyvin. Ei tulisi mieleenkään näin typeristä seikoista valittaa, mutta kaikilla niin ei ole. Lahti on upea kaupunki.

Tiedän tapauksen, jossa sekä vaimo että tyttöystävä heittivät miehen pellolle. Kyllä mies aina pelin häviää, kun yrittää vedättää kahta naista!

Nordea tyrkyttää aina vaan pientä tunnuslukulaitetta. Kerta kokeilu riitti, on se niin hidas ja kömpelö. Vaimon tk:lla osaan vain laskujen maksun. Jos tunnusl. kortti poistuu, lähtee myös rahat Nordeasta. 85 v eläkel.

Koskakohan Uudenmaankadun liikennevaloihin saadaan synnytettyä se "vihreä aalto"? Nyt Renkomäen liikennevaloista Varakadun risteykseen joutuu pysähtymään kaikissa valoissa. Ei liene päästöystävällistäkään katsella punaista?

Kovasti kiinnostaa tämä Vuoksenkadun kansiratkaisu. En ole nähnyt minkään näköistä kuvaa siitä. Katetaanko koko mäki ja ketkä kulkevat kannen päällä ja ketkä (tietenkin koululaiset) kannen alla?

Mistä on tullut muotiin sanoa "ajattelen niin että"? Miksei sano "mielestäni on niin". Vähän samaa muoti-ilmaisu on "juurikin niin".

Näin työttömän näkökulmasta tuo valtava mainosten määrä, jota tulee postiluukusta sisään on järkyttävää, erityisesti näin joulun alla. En edes viitsi niitä selatakaan, vaan vien saman tien lehtiroskikseen. Rahat riittää just elämiseen ja välttämättömiin laskuihin. En törsää muutenkaan turhaan.

Jätteiden kuljetusyritys nosti taas hintojaan, syitä oli koronasta, uusiin autoihin. Se jäi epäselväksi kun yhdeksi syyksi ilmoitettiin Kiinan vähentäneet kierrätysmateriaalin vastaanottoa! Mitäköhän tuotteita sinne on toimitettu päijäthämäläisten omakotitalojen jäteastioista.

Tyhmyyden huippu itse aiheutettu keuhkoahtauma, ja ei vaan älyä lopettaa tupakan polttamista.

Kuka on ulkoministeriön johtaja? Se on ulkoministeri. Jos joku virkamiehistä sooloilee eikä noudata ministeriön johtajan ohjeita, hänet täytyy vaihtaa. Lopettakaa asian jeesustelu nyt.

Koska vietetään Svinhufvudin uuden liikenneympyrän avajaisia? Kuka leikkaa nauhan?

Tervetuloa jyväskyläläiset Lahden ladulle. Tilaa on ja latu upea. Poikkesin kesällä Jkylässä. Olivat rakentaneet hienon kävelykadun. Eivät perineet käyttömaksua.

Mikä Lahtea vaivaa? Tämän hetkiset päättäjät. Korjausliike olis täytynyt tehdä ajat sitten. Kuntavaalit tulossa, äänestäkää lahtelaiset. Tosin, onko merkitystä, kun samat naamat siellä. 3 v. menee, Lahti on valtion ohjauksessa.

Jos sisumitalleja vielä jaetaan, sen, jos kuka, ansaitsee perustuslakivlk:n pj. Johanna Ojala-Niemelä. Vahvaa edestäjohtamista ja asialinnakkeen puolustamista kaikissa vaiheissa. Tsemppiä!

Lehti voisi julkaista myös päivittäin, montako klamydiatartuntaa ilmeni, montako syöpädiagnoosia tehtiin, otettiinko lastensuojeluun yhtään lasta... Ei kiinnosta koronatartunnat päivittäin!

Eikö sitä Nikkilän vaarallista narukeinua saada pois vai täytyykö lapsia sattua pahastikin? Kuka vastaa lääkäri kuluista?

Valtio on jälleen huolissaan asuntoveloista, vaikka itse ottaa uutta velkaa surutta.

LSL:n busseihin saatava maskipakko, kukaan ei ole niin sairas, ettei pysty istumaan bussissa näitä lyhyitä matkoja. Jos on niin sairas, ei varmasti pysty edes saapumaan bussipysäkille.

Onhan kummallista, kaikille muille museoille voidaan tunkea miljoonia vuodesta toiseen, vaan ainutlaatuisen sotilaslääketieteen museon annetaan loppua. Noloa!

Eihän keskustassa pidä viihtyä, eikä töissä saa olla kivaa, kaupassa asioidaan vain kiireen vilkkaa eikä aivastella eikä yskitä koskaan, missään eikä olla kenenkään ihmisen kanssa turhaan tekemisissä. Apuva!

Miksi ihmiset käyttävät maskia ulkona, kun HUS:n lääkärikin sanoi aamu-tv:ssä, ettei korona ulkona tartu. Onko aina pakko ihmisten liioitella varomisiaan?

Ulkomaan apua Afrikkaan. 20 000 tulee Eurooppaan. Herää kysymys, meneekö se apu maan johtajalle? Kansa näkee nälkää, näin on käynyt.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut