Näppis: Nykyään näyttää olevan monessa asiassa vallalla yhden totuuden taktiikka

Nykyään näyttää olevan monessa asiassa vallalla yhden totuuden taktiikka. Eriäviä näkemyksiä esittävät demonisoidaan, ja maalitetaan. Mitä tapahtui rakentavalle keskustelulle, jossa kunnioitetaan puolin ja toisin vastapuolen näkemystä, ja pyritään ottamaan "totuuden selvityksessä" kaikki asiat huomioon?

Niin, eihän sen hengityssuojaimen ole leikkaussalissakaan tarkoitus suojata hoitohenkilökuntaa, vaan erityisesti potilasta. Jos nyt vaan kaikki käytettäisiin hetken aikaa niitä maskeja ja suojattaisiin toinen toisiamme. Vaikkei suoja ole täydellinen, on se parempi kuin ei mitään.

Mitähän muuta vielä satamaan suunnitellaan kuin museorakennus täyttämään olohuonetta? Järvinäköala halutaan pienentää entisestään. Nyt sen täyttävät olennaisilta osin laivat, ja suunnitellaan kojuja rantaviivaan. Ja mitäpä satama parkkipaikoilla tekisi.

Miten niin ei keskustaan pääse? Olen asunut Lahdessa 57 v. ja aina olen keskustaan päässyt. Bussilla, pyörällä, kävellen, taxilla, omalla autolla ja nykyisin myös rollalla. Mikä tässä nyt mättää? Turhaa napinaa.

Vaikuttavaa työtä taidemuseon väeltä. Hieno valotaiteen näyttely jo ennen uuden museon valmistumista. Iso kiitos!

Kulttuuritoimittaja Ilkka Kuosmanen. Miksi matkustit Lappiin lentämällä, kun juuri taannoin kirjoituksessasi ylistit uuden sähköautosi ihanuutta? [Toimittaja vastaa: Valitettavasti aikataulut eivät antaneet myöten sähköautoreissulle.]

Sveitsissä on käytetty kansanäänestystä vuosikymmeniä, ratkaisemaan ongelmalliset näkemyserot isoissa asioissa yhteiskunnassa.

Kuinka voidaan saada lupa pilata tuhansien ihmisten maisema häikäisevillä mainostauluilla?

Mietin, minne väistää hälytysajoneuvoja, jos kadut kapenee keskustassa ?

Mattojen tamppaaminen on vanhanaikaista. Imurointi ja tuuletus riittää. Älkää ainakaan tampatko mattoja ennen klo 9:ää, kun monet vielä nukkuvat.

Mitenkä Vuoksenkadun yli voi rakentaa 4 metriä korkean kaarisillan? Mukkulankadulla on hyvä malli vastaavasta sillasta.

Joululahjavihje! Toinen korona kevät alkaa joulun jälkeen ja isovanhemmat joutuvat edelleen elämään rajoitettua elämää. Osta lahjaksi tyhjä kirja. Koronakevään aikana isoäiti tai isoisä miettii elettyä elämää ja samalla tulee kirjoittaneeksi mahtavan tietopaketin suvun historiasta lapsenlasta varten. Kirjan täyttö voi kestää kauan, mutta on sen arvoinen.

Miksi keskustaan pitää mennä viihtymään?

Kiitos kaikille rintasyövänhoitopolkuuni osallistuneille Terveystalossa ja PHKS:ssa. Hoito oli erinomaista, osaavaa ja ystävällistä, voimia työhönne.

ESS ti 15.12. Salosen ja Penttilän keskustelukuva s. A7 Eipä kasvomaskin oikea käyttö ole hallussa!

Vierumäen hauta oli 100 vuotta, ettei se juuri ketään kiinnostanut, pusikoitui itsekseen. Hyvä, ettei avattuja hautoja annettu kuvata.

Kiitos Positiivarit 15.12. Ajatusten Aamiaisesta! Hyvän Joulua Kaikille!

Pistää vihaksi mainokset. Tehdäänkö mainokset lapsille? Laulavat hedelmät konetiskitabletti puhuu ja hinkuu laskiessaan mäkeä koneessa. Kiitetään kurkkupastillia. Hei haloo.

Voisiko Etlari julkistaa myös päivittäin sydänkohtauksiin kuolleiden lukumäärän koronakuolemien rinnalle!

Voi meitä lahtelaisia: meidän ev. lut. seurakuntamme on sulkemassa sanan julistuksen paikkoja ja hylkäämässä meidät ovien ulkopuolelle; Herra armahda meitä ja herätä rukoilemaan Sinun apuasi, Elävä Herra!

On tärkeää, että perustuslakivaliokunta "päivitetään". Ilman valiokunnan uusimista valtion hallinto ei ole enää uskottava kansalaisille.

Ei voi olla totta! Hiihtoliitolle koronatukea, mutta hoitajille ei koronatukea tule! Uskomatonta!

Ihmetyttää koulupiirit vai pitääkö puhua kuntarajoista! Paimelan remontoitu koulu 5 km päässä Vesivehmaan koulusta! Miksi Paimelan koulu ei riitä lisätilan tarpeeseen? Pitäisikö perustaa sotea vastaavat koulupiirit ?

Phhyky herää jo! Arvosta viimein ja näytä se rahallisella korvauksella eri ammattiryhmille esim. hoitajat, fysioterapeutit, kuntohoitajat, lääkärit, sihteerit, laitoshuoltajat ym. Ovat tehneet loistavaa ja väsymätöntä työtä jo pitkään koronapotilaiden hyväksi. Nyt olisi korvauksen aika. Jäädään odottamaan tulosta päksinkin henkilöstölle!

Minkä takia Matti Vanhanen tai Antti Kaikkonen eivät eronneet luottamustehtävistään Nuorisosäätiö- ja vaaliraharikkomusten takia? Kuka valitsee keitä pitää tuomita? Some ja iltapäivälehdet?

Suomen ensimmäinen Citymarket avattiin Lahden Paavolaan v. 1971 ja toinen Launeelle joulun avajaisiin v. 1992.

Sinä, hykyn päättäjä! On erittäin valitettavaa, ettet tiedä, millaista hoitotyön on nykyään! Potilaita ei hoideta ilman riittäviä hoitajaresursseja! Sinä tai läheisesi voitte joskus olla hoidettavina. Onko silloinkin mielestäsi raha tärkeämpää kuin hyvä, asianmukainen hoito?

Elävästä ja hyvästä ilmapiiristä ei jää ulos. Jokainen on mukana lahjoillaan ja rakentuakseen yhteiseksi hyväksi; iloksi ja vahvuudeksi. Piirissä on enemmän kuin yksi.

Missä Lahdessa sijaitsee 5g-verkon tukiasemat ja milloin ne on rakennettu?

Hienoa että Tapanilan metsissä on tehty hakkuita, näin puusto uudistuu ja on avarampaa ja valoisampaa liikkua.

Olisi kannattanut laittaa kaikki kiinni paitsi kaupat ja apteekit vain auki ajalle 14.12–10.1.21 kuten Saksa tekee nyt. Tautitilanne varmaan helpottuisi huomattavasti maassamme. Taloudelle ei niin suurta vahinkoa, kun on joulu ja vuodenvaihteen lyhyet viikot muutenkin. Mutta ei halutakaan ilmeisesti parempaa.

Holman-Kymijärvenmaantien valaistusta parannettava. Kaksi osuutta ilman katulamppuja. Näkisi ehkä paremmin rohkean pyöräilijänkin pimeässä tienlaidassa!

Media herkuttelee jälleen koronakuolemilla.

Pyörätieliikenneympyrässä liikkuvat jalankulkijat varokaa suojateiden valkoisia viiruja. Märkänä erittäin liukkaita.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.