Näppis: Jos Lahdessa asuminen kiristää hermoja, kuten tällä palstalla olen huomannut, niin tulkaa Sysmään

Jos Lahdessa asuminen kiristää hermoja, kuten tällä palstalla olen huomannut, niin tulkaa Sysmään. Täällä on kaikki paitsi Lidl ja koiratrimmaaja.

Lieneekö jotain uusavuttomuutta olla tietämätön Lahden ulkoilu- ja hiihtoreiteistä, kun ne on netissä löydettävissä vajaassa minuutissa! Terv. Ulkopaikkakuntalainen

Minä hoitajana ilman muuta otan koronarokotteen. Siitä ei ole epäilystäkään. Olen etuoikeutettu, kun sen saan. Aina olen ottanut myös influenssarokotteen. Työnantajan tulisi vaatia, että ko. rokotteet hoitajalla on. En itse haluaisi hoidettavaksi sellaisen hoitajan käsiin, joka on niin edesvastuuton, ettei huoli rokotusta.

Taitaa olla Renkomäen ABC:lla mahdollinen paikka saada koronavirus. Maskeja nuorisolla ei näy. Tungetaan iholle. Parveillaan kaupassa käytävillä. Turvaväli tuntematon käsite. Ei jatkoon.

Onko lääketieteellistä näyttöä siitä, että maski antaa suojan koronaa vastaan?

Kun katson viikon telkkariohjelmia, mitä on tarjolla kaikilla käytettävissä olevilla kanavilla, masentuen ajattelen, että kylläpä meitä pidetään tyhminä. Tai sitten olemme tyhmiä, kun hyväksymme tuonkin. Pahimmassa tapauksessa tarjonta perustuu kansalaisten toiveisiin. Halutaan aina samaa uudelleen.

Hei Svenska Gårdenissa opiskelevien lasten sekä myös Folkhälsanin päiväkodissa olevien lasten vanhemmat. Etätyössä ollessa olen seurannut, kun kaahaatte autoillanne varsinkin Ellinkadulla ja myös Leantiellä. Oletteko ajatelleet, että saatatte vaarantaa näiden teiden varsilla asuvien lasten turvallisuuden?

Kiitos radion Marjo ja Taavi välillä haastavistakin sanailuistanne ja mukavista jutuistanne. Olette arkiaamujen piristys. TV:n Ella Kanniselle kiitos tyylikkäistä juonnoista niin asia- kuin viihdeohjelmissa. Lisää kaltaisiasi.

Myös se mainostaja voi olla köyhä ja joutuu viimeisenä keinonaan mainostamaan ennen konkurssia, ja taas on lisää työttömiä.

Mittauksissa hyväksytty mäkihyppypuku puetaan siten, että nilkkakohdat venytetään varpaisiin ja tungetaan monoon, haaraosa alenee 40 cm. Jalan pituuden mittaus tulisi suorittaa myös hypyn jälkeen, hyppypuku yllä.

Erinomainen ja asiantunteva kirjoitus Tapio Leppiseltä liittyen turpeen käyttöön. Ideologia on hallituksessa syrjäyttämässä järjen käytön.

Muutamat isojen koirien omistajat: Haluaisimme nukkua vielä kuuden aikaan aamulla, mutta koiranne herättävät meidät joka aamu konsertilla.

Vai kieltää kirkkaanväriset neonvaatteet! Pikemminkin päinvastoin: määrättävä pakollisiksi kaikille hämärän ja pimeän aikaan ulkoileville.

Elämäni seesteisintä aikaa ilman kyläilyjä. Vanhempi introvertti.

Ohjaako taloyhtiöiden siivoustyötä korona-aikanakaan kukaan? Neljän talon yleistilojen siivous mopataan samalla välineellä siirtäen mahdolliset epidemiat talosta toiseen, vieden vielä lähtiessään välineet mukanaan. Pandemian levitys taataan?

Miksihän hoitajissa on rokotevastaisuutta verrattuna lääkäreihin, pitäisi kuitenkin luottaa tieteeseen, sillä olemme voittaneet pahat sairaudet, polio, tuhkarokko jne. Ehkä nuoret, jotka eivät näitä ole sairastaneet, eivät ymmärrä, miksi ovat säästyneet, se on rokotusten ansiota.

Eläkeläisseniorit jättää perinnöksi nuoremmilleen: Velkaantuneen valtion, tietokoneista johtuvat sairaudet, kadonneet perinteet.

Jouluradiosta tulee kauniita joululauluja, mutta ei vaan Katri Helenan "Lapsi tuoksuu joululta" se voisi tulla "Vain valkeata joulua" tilalla, kun kuuluu 10 kertaa päivässä. Kiitos jos menis jouluradioon.

Helinä Rehn hyvä kirjoitus, Nastolassa kaadetaan valtavat määrät puita, isot pinot monessa paikassa, kesällä muutenkin kuuma ja kuiva tämä Harju, myös Lahden Talot riisuu puut pihasta heti.

Kannattaakohan Lahden nyt havitella uutta kallista museota, kun nykyisetkin museot ovat heikossa hapessa edellisen museojohtajan jäljiltä?

Aleksin ja Rautsikan välinen "kävelykatu" on ruokakuskien oikopolku ja kovassa käytössä. Ilmeisesti heitä ei laki koske!

Lepo ja pois nukkuminen ovat Raamatun ilmaisuja kuolemasta. Ne kertovat siitä, että kuoleman unesta herätään viimeisenä päivänä ylösnousemukseen ja viimeiselle tuomiolle.

Television aamujumppa heti takaisin ja pidempänä! Kaikkea roskaa on vaikka kuinka paljon, mutta tämä tärkeä on kiven alla.

Ei mennyt Toyotan hän-oletettu ihan putkeen, taaskaan, joulukortissa. Tuli isännän nimellä vaikka omistetaan puoliksi ja minä tiedän autoista enemmän. T. Rouva

Miksei saman tien aleta ideoimaan raitiovaunulinjaa välille satama–Laune, kulkisi mainiosti pitkin Vesijärvenkatua. Katse tulevaisuuteen!

Anonyymi rekrytointi eli sian ostaminen säkissä.

Kiitos Tapio Leppiselle hyvästä kirjoituksesta koskien hallituksen ajamaa turpeen alasajoa, täyttä asiaa.

Onko rajoitukset voimassa Päijät-Hämeessä 4.1.2021 asti vai ei? Tiedotus ajan tasalle!

Sinä, joka kieltäisit kirkkaat neonväriset vaatteet, ne ovat hyvät syksyn pimeässä liikenteessä. Kaikille, jotka liikkuvat mustissa vaatteissa ilman heijastinta, vois kirjoittaa sakon.

Kiitos Helinä Rehn sunnuntain lehden kirjoituksesta, joka vei sanat suustani. Samanlaista metsän täystuhoamista on myös Hollolan puolella Tiirismaalla. Kuvittelin itsekin koko harjualueen olevan arvokas luontokohde, mutta näemmä sille voi tehdä ihan mitä tahansa. Itku pääsi kasvien, eläinten ja myös luontorakkaiden ihmisten puolesta.

Outoa että ei välitetä itsestä eikä muistakaan. Maskeja voisi jakaa kaupan ovilla ja kulut voisi kattaa vähentämällä tarjouksia. Nuoret jotka haahuilevat kaupassa ilman maskia ja ilman ostamista voisi poistaa pihalle.

Kaikilla meillä on omat ongelmat, julistetaan silloin, kun pitäisi lohduttaa. Mutta kuulija ei hylkää eikä jätä.

Uudet radat on tarkoitettu nopeille junille. Vanhat radat palvelevat jatkossa paikallis- ja tavarajunia. Tavoitteena on aikataulussa pysyminen. Vanhat radat kuten oikorata menettävät kaukojunat.

Lahti on saanut oikoradan, moottoritien, ohitien, kohta älypyörätien, Liisun. Ei näytä Lahti kiinnostavan työllistäviä yrityksiä. Ei enää itärataa!

Äläpäs nyt. Harhaanjohtajista teki todella osuvan kappaleen Seppo Paarma, albumilla "Pidä liekkis" vuonna 2005.

Ihana lukea Peter Thim n jutusta. Moni Mersulla ajava johtaja ei pystyisi samaan. Halaus Peterille!

Kulttuuritoimittaja Ilkka Kuosmanen. Miksi matkustit Lappiin lentämällä, kun juuri taannoin kirjoituksessasi ylistit uuden sähköautosi ihanuutta?

Suomen kielessä mies ei voi menettää neitsyyttä, häneltä lähtee poikuus. Englanninkieli sotkee, koska käytössä on sama sana molemmille sukupuolille.

Todennäköisen Vierumäen vainajan sukulaisena en olisi antanut teille Ripatti ja Lipponen kuvauslupaa. Nyt kunnioitusta vainajia kohtaan!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.