Näppis: Ei luontomuseota mihinkään P-paikalle! Kariniemen mäen päällä upea paikka!

Ei luontomuseota mihinkään P-paikalle! Kariniemen mäen päällä upea paikka! Sinne näköalaterassit ja kuntoportaat! Paras paikka Lahdessa!

Miksi luontomuseo lahtelaisten olohuoneeseen satamaan? Ainut oikea paikka luontomuseolle Rantakartano, jonne tulee hotelli ja vieressä kaupungin museo. Pysäköintitalo tulee alueelle muutenkin, joten säästöä siitäkin!

Kisapuisto kuntoon. Eikö nyt lahtelaisista poliitikoista löydy ketään, joka hartiavoimin lähtisi viemään hanketta eteenpäin tietäen että samalla tie eduskuntaan aukeaisi?

11.12 . ESS:ssa kaksi erinomaista mielipidekirjoitusta. Kannatan lämpimästi Antti Pohjan ajatuksia Lahden keskustan kehittämisestä. Kaikki kunnia Terttu Pohjolaisen rohkeudelle antaessaan äänensä terveyspalveluiden yhteisyritykselle.

Voisko sairastuneet koota yhteen "tilapäissairaalaan", ettei menis kotiin levittämään tautia.

Älkää hyvät virkamiehet viekö meidän kesäolohuonetta eli satamaa. Se on meidän henkireikä ja tapahtumapaikka. Riihimäellä on jo metsästysmuseo. Parkkitaloon teillä ei kuitenkaan rahaa olisi. Entäs sataman yrittäjät. Taas pari vuotta hutia, monenko kukkaro sen kestäisi. Unohtakaa tuo vouhotus.

Nyt järki käteen vanhemmat. Eihän tässä ole ollut edes pakkasia, joten pitäkää muksunne pois järvien jäältä.

Valtio haluaa uudet reitit nopeajunaliikenteelle. Vanhat radat tulevat palvelemaan paikallis- ja tavarajunia. Siksi outoja ratasuunnitelmia.

Lahden päättäjät ja virkamiehet! Keskittykää nyt vihdoin hakemaan Lahteen työpaikkoja kaikin keinoin, kaikin voimin. Liisuihin ehtii hyvin myöhemmin, kun rahaakin on.

Kehätien testiajo klo 11, miksei aamuruuhkan aikaan? Muuttujista unohdettu. Päästöt kaavamaisesti / km, vaikka vt 12 ajossa moottori käy 1 min 31s kauemmin tuottaen CO2. Jutun väite päästöjen kasvusta on väärä. Tarkistaako juttuja kukaan?

Kouvola–Kajaani–Oulu on kokonaan yksiraiteinen. Vain Heinola–Mikkeli-oikaisu toisi oleellisen nopeutuksen.

Nykyhallituksen työllistäminen perustuu rautatie- ja tiehankkeisiin jotka hetken lämmittävät. Sitten ne loppuu ja jää ylläpitokustannukset.

Eräs kansanedustaja hehkuttaa valinnan vapautta tilanteessa, jossa ei edes vakavasti sairaat pääse hoitoon muuten kuin ruuhkaisen päivystyksen kautta. Veronmaksajille tulee kalliiksi, jos aletaan syytää veroeuroja voittoa tuottaville terveysjäteille. Inhimillisyyden nimissä kannatamme sotea, jossa ei markkinavoimat määrää.

Miksi pitäisi polttaa kynttilöitä ikkunalla, kun Suomi myytiin EU:n vasallivaltioksi 1994? Vain 20 % itsenäisyydestä on jäljellä!

Turhaa vouhotusta rokotevastaisuudesta. Jos annos ei kelpaa niin se kelpaa jollei muulle. Laumasuojan muodostumiselle on yks ja sama.

Upea kiitos ihana ohitie. Valittajat muuttakoot aaseineen korpeen.

Upeat uudet tunnelit. Miksi mutkia? Suistun jos ajan yli 300 km/h.

Mitäs mieltä? Paljon puhetta siitä, miten paljon rahallista ym. haittaa on kaatopaikkajätteen seassa olevasta biojätteestä. Eihän sitä edes kerätä erikseen ainakaan Padasjoella. Kuvittelisin sen "kulkevan" Kujalaan, kuten erillisen energiajätteenkin.

Sairaanhoitajat haloo! Työministeri-sairaanhoitajalle nyt kiireesti teho-boostia nostamaan sair.hoit:lle tulotaso muiden inssitasoisten tasolle ja koronatyöhön poikkeusolojen lisä jokaiselle

Museojuttua lukiessani tuli mieleen, onko aprillipäivä.

Nyt pitää kertoa, korvaako joku, jos saan rokotteesta elinikäisen haitan. Jos ei kukaan korvaa, niin en ota rokotetta. Pitää olla vastuu jos käsketään.

Tuleva joulu onkin erilainen. Ei jouluostoksille. Ei sukukokoontumisia. Ei pukkia. Noudatamme suosituksia. Olemmehan fiksuja. Jouluja tulee jatkossa.

Urheilustudio tärkeämpi miesten takaa-ajo.

Hienoa lopulta ohitie 50 vuoden hämäläisen vatuloinnin jälkeen. Ja 50 v myöhässä. Ei ole haisevaa itäliikennettä enää. T. Kamazin hajuja haistellut

2 parkkisakkoa keskustasta lääkärillä käydessä. Liian kallista minulle. Samalla rahalla saan Viroon kylpylämatkan ja lääkärin. Miettikääpä sitä.

Ihanaa vilskettä torin luistinradalla, vaan torin kuusi kaipaisi iloisempia valoja!

Olisin itse tehnyt paljon paremmin Kehätien testausjutun. Vähän kummallista valita ajankohdaksi keskipäivä, kun merkittävämmät erot olisivat näkyneet ruuhka-aikana. Siinä olisi ollut sitä uutislisäarvoa. Lisäksi toimittaja olisi voinut ajaa ko. reitin ennen uuden tien käyttöönottoa esim. neljän ruuhkassa. Ja sitten verrannut vastaavana ajankohtana aikoja Kehätien kautta. Kun oletus- ja alkuarvot ovat epätäsmällisiä, niin myös tulokset ovat vastaavasti pielessä. Tarkkuutta journalismiin, kiitos.

Laki sanoo, että pyöräilykypärää ja heijastinta on käytettävä? Mutta maskipakko olisi perustuslain vastainen?

Museokortin aktiivisena käyttäjänä, musiikin ja kuvataiteen ystävänä minua hävettää ns. korkean kulttuurin yksipuolinen suosiminen. Ei enää lisää museoita Lahteen. Nyt on Kisapuiston vuoro!

Linja-autoja käyttää autottomat ihmiset jotka nimenomaan tarvii toria kaupankäyntiin keskustan kaupoilla. Autolliset, joilla on oma auto, ajavat autonsa toriparkkiin maan alle, sillä hekin haluavat keskustaan ostoksille. Näin Autolliset ja Autottomat pääsee suoraan torille. Linja-autot ovat kulkeneet Torin ympärillä vuodesta 1939, jolloin kaunis Lahden kaunis linja-autoasema rakennettiin. Keskustan linkut ei ole koskaan häirinneet Lahdessa koko ikänsä asuneita.

Vaikka kuinka esitetään, että oikea tapa on sanoa, että "olen Lahesta, asun Lahessa, tykkään Lahesta, en tykkää Lahesta" – se on nopeaa arkista puhetyyliä – Lahdessa koulunsa käyneet puhuvat asuvansa Lahdessa, joten asu sinä Lahessa, mä asun Lahdessa. Olen sitä mieltä, että muualta tulleet puhuu enemmän Lahesta. Puhutaan melkein kirjakieltä täällä Hollolan Lahlessa nykyään. Ollaan joka tapauksessa lahtelaisia eikä lahelaisia.

Hollolassa puhutaan tai on puhuttu aikanaan oikeaa ihanan paksua Hollolan murretta, kuten esim, että "kävin Lahless".

Jos lääketiede ei olisi niin kehittynyt, pitäisimme koronaa normaalina flunssana, jota kaikki eivät ole huomanneet.

Ei ne fillarin valot niinkään häikäse, mutta se ajajan ylitehokas otsalamppu, joka vielä on ylhäällä. Onko pakko tuijottaa vastaantulijaa?

Kaupungin on otettava metsistään nykyään kaikki, mitä irti lähtee. On niin paljon hölmöläprojekteja, ettei eurot riitä. Ympäristöpääkaupunki?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.