Lukijalta: Edelleen tarvitaan laaja-alaista tietoa paperilla

Leena Vilponen

Kiitos Kimmo Kankaan Esalaisesta ( ESS 12.12.). Luin sen paperilehdestä, jonka tilausmaksun eräpäivä on 25.12. ja paperilaskulisä 1,75 euroa.

Erittäin tärkeää tuoda enemmän vielä yleiseen tietouteen, kuinka jaetaan tämä yhteiskunta meihin digi-taitamattomiin ja muihin.

On aivan kohtuutonta olettaa meidän kaikkien oppivan toimimaan tärkeissä perusasioissa pelkän digin avulla. Tarvitset sitten lääkäriä, hammashoitoa, kuntoutusta, kauppa-asioita, oikeusapua, tarjonta pitää etsiä netin kautta.

Tarvitaan salapoliisin taitoja keksiä, minkä nimen alla joku juttu tai viranomainen on.

Nyt sitten musiikkitapahtumat, näyttelyt ja seurakuntienkin tapahtumat kuin myös suurin osa muista tilaisuuksista on tavoitettavissa vain virtuaalisesti. Ilahduttava uutinen oli lehdessä juttu sirkusesityksistä päiväkodeille. Myös ikäihmisten pihoille voisi tarjota vastaavaa, kiitos!

Pelkän kännykän varassa yhteydenpito ja tiedonsaanti on kohtuuttoman vaikeaa. Tarvitaan salapoliisin taitoja keksiä, minkä nimen alla joku juttu tai viranomainen on.

Me tarvitsemme paperista, laaja-alaista tietoa edelleen. Yhteiskunnalla ei ole varaa pudottaa puolta miljoonaa asukasta tiedon tavoittamattomuuteen!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut