Näppis: Jippii, tehdään museo viimesellekin parkkipaikalle

Jippii, tehdään museo viimesellekin parkkipaikalle ja kävellään sinne kaikki jonossa kuka mitenkin sattuu jaksamaan. Heh, heh...

Iso kiitos kaikille uuden hienon ohitustien suunnittelijoille ja tekijöille, ei tarvi kokea enää kiilaamista ja nokan edessä jarruttelua välillä Lahti–Hollola!

Ei tarvi pelätä, että ainakaan terveyskeskukseen tarvii tulla paikan päälle saamaan korona tartuntaa rokottamattomilta lääkäreiltä. Kun kaikki hoidetaan ensi vuonna etänä.

Sohvi Auvinen (ESS 11.12.), neitsyyden menettämisestä liian myöhään syyllistetään myös miehiä. Ei siis todellakaan vain naisten syyllistämisen konsepti.

Me autottomat ihmiset täällä Järvelässä olemme hätää kärsimässä. Yhden ruokakaupan monopoliasema nostaa jatkuvasti uskomattomasti hintoja.

Menen koronarokotteelle, jos vielä riittää tavalliselle eläkeläiselle, kun talouden ja politiikan vaikuttajat ensin rokotuttaneet itsensä ja perheensä.

Trio ei kaipaa senioriasiakkaita, kun kaikki penkit on poistettu.

Miten niin neljä kaistaa on Veskulla liikaa, jos sen läpi pääsee pysähtymättä neljän jälkeen? Nykivä ruuhkako sinnekin pitää saada aikaiseksi?

Valtaosa Suomessa myytävistä torttutaikinoista, "voitaikinoista", onkin palmuöljytaikinoita. Palmuöljy on äärimmäisen epäekologista voihin verrattuna.

Jos Vesijärvenkatu vain yksi kaista, niin varmasti saat pysähtyä ruuhka-aikaan. Mutta siitähän tunnut tykkäävän. Outoa logiikkaa.

Kiitos todella hienosti toteutetusta kehätiestä, upeaa. Kannatti odottaa!

Uudelle kehätielle ohjaava kyltti Kouvolan suunnasta tuleville, vaikka tilapäinen kyltti sitä virallista odotellessa.

Donalt Trump koktail! Nyt on jo toinen riskiryhmäläinen parantunut koronasta Trump koktaililla USA:ssa! Siis parannuskeino on olemassa. Miksi ei julkaista kokonaan?

Liisu herättänyt keskustelua, hyvä niin. Lähtikö viestintä alun pitäen väärin: autot vs. pyörät? Tehtiinkö suunnitelmaa liian pitkään pimennossa? Tuliko taas kiire vaalien takia? Antti Pohja ja Mikael Hoikkala: loistavat artikkelit. Muutettiin vaimon kanssa näkökantaa.

Mainosvalotaulut häikäisevät ja sokaisevat pimeällä. Ne ovat vaarallisia varsinkin jalankulkijoille, jotka jäävät pimentoon.

Kyllä ympäristöä voi pilata monella tavalla, mutta yks ärsyttävimmistä ovat nuo vastenmieliset valomainostaulut.

On se kumma, kun autoilua vihataan, Antti Pohjan kirjotuksesta taas kumpuaa, että Lahden keskusta kuuluu vain siellä asuville. Me sivukylillä ei saada käyttää Lahden keskustan palveluja. Ilman autoa emme pääse keskustaan, julkinen liikenne ei toimi.

Terttu P. Keitä ovat nuo 50 asiantuntijaa? Joulun rauhaa sinulle.

Tanskalaiset estivät pakkorokotuslain toteutuksen. Milloin suomalaiset ajattelevat itse? Jälkiseurauksia rokotteesta ei tunneta.

Kiitos kiinalaisille koronasta joka pilasi länsimaiden joulun. Onko nyt hyvä mieli. Mitä?

Don Huonot laulaa riidankylväjistä, mutta kukaan ei laula harhaanjohtajista.

Milloin aletaan huomioimaan keskustan ajonopeuksien lasku ja lisääntyvä pysähdysten määrä ilmansaasteiden lisääjänä? Jos kerran ollaan niin vihreitä? Asiasta on kyllä tutkimuksia olemassa.

Uusi vuosi ja uudet kujeet, mutta ilman kunnon pommisäkkiä ei vuosi vaihdu. Jytinää ja pauketta tiedossa isolla rahalla. Osan jytkyistä tilasinkin jo ulkomailta. Kohta varisee!

Isomunaisia nuo norjalaiset ja saksalaiset mäkimiehet, puvuista päätellen.

Ihmeellistä, kylvetään hiton sepeliä pyöräteille, terävää, kyllä kumet paukkuu. Vaiko korvata suolauksella, normihiekalla.

Lahtelaisilla faktat hukassa. Itäradan Porvoo–Kouvola- linjan kustannus-hyötysuhde 0,37 ja Lahti-Mikkelin 0,17

Suomen hallitus ei osaa tehdä koronarajoituksia. Nyt pitäisi heti laittaa viina- ja kaljaravintolat kiinni. Jään odottelemaan, toivoo SV

Sulkekaa ne ravintolat, kyllä on tyhmää pitää ne auki yhtä ihmisryhmää varten. Menee yli ymmärryksen.

Lainaus THL:n sivuilta: Kasvomaski ei ole varsinainen hengityssuojain, eikä se suojaa tehokkaasti käyttäjäänsä.

Olipa typerä testi uuden kehätien vaikutuksesta matka-aikaan ja päästöihin. Kas kun ei lähtöpaikka ollut esim. Mytäjäinen olisi saatu vieläkin suurempi ero. Aikaa pitäisi verrata edeltäneeseen tilanteeseen, silloin tulos kääntyisi toisin päin ja lähtöpiste uudessa Soramäen liittymässä.

Ennen sanottiin nuorille, tee mitä muuta tahansa, mutta älä mene siivoojaksi. Tänään varmaan hoitoalalla on sama kaiku. Nyt korona-aikana näkee työn arvostuksen terveytensä uhallakin pienellä palkalla töihin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut