Näppis: Kun suunnittelette teitä keskustaan autoilijoille ja pyöräilijöille, älkää unohtako meitä vanhoja

Kun suunnittelette teitä keskustaan autoilijoille ja pyöräilijöille, älkää unohtako meitä vanhoja, jotka haluamme kävellä keskustassa ja lähialueilla, niin että niitä betoni-puupenkkejä meille, missä saa huilata. Kassikin voi olla painava. Ne penkit ei maksa miljoonia!

Olen vuosikymmeniä kuullut puhuttavan alkoholin väärinkäytöstä. Nyt tiedän, miten alkoholia käytetään oikein. Sillä huuhdotaan käsiä päivittäin.

Orjuuttava kuntouttava työtoiminta kannattaa lopettaa, olen samaa mieltä. Ihmisparka saa 9 e/pv. Lopetetaan myös työttömyyskorvaus, kyllä jokainen jotain töitä löytää, jos on pakko.

Nyt se Kehätie on avattu. Jatkuvasti jopa asiantuntijataholla siitä käytetään nimitystä Ohitie. Sitä olisi tarvittu, mutta saatiin Kehätie!

Lehdessä 10.12 juttu eläinsuojelurikoksesta, jossa lahtelaisnainen oli syyllistynyt koiran hoidon törkeään laiminlyöntiin. Miksi ihminen ottaa eläimen, jos sitä ei hoida. Miettikää tarkoin, kenelle lemmikin luovutatte, ja te, jotka suunnittelette lemmikin ottoa, harkitkaa tarkoin, sillä lemmikki voi elää 20 vuotta.

Arvajalta hyvä kirjoitus 9.12. Yritä nyt saada se Kisapuisto kuntoon -projekti liikkeelle! Nääthän sinä valtuustossa Skinnaria!

Koronarokotetta on odotettu keväästä asti. Tutkijat tekivät, mitä pyydettiin, ja koronasta on nyt mahdollisuus päästä eroon. Tietenkin rokote pitää ottaa, usko tiedettä äläkä naapuria.

Kannatan hallituksen rokottamista.

Visiiri ei ole hengityssuojain.

Haaviston jutussa on selittelyn maku. Kyllä ministerin pitää tietää, mikä on sallittua ja mikä ei. Vaihdetaan ministeri.

Onko niin, että koronarokotteita testataan vain terveille ihmisille?

Kun ei laita ikkunalle kynttilöitä, ei ainakaan ole tulipalon vaaraa.

Kateelliset suomalaiset ostavat mieluummin kasvottomalta myyjältä, kun veroja maksavalta pienkauppiaalta, vaikka saisivat tuotteen jopa halvemmalla. Näin lyhytnäköisiä me olemme ja näin yhteiskuntamme voi entistä huonommin.

Rokotevastainen on sama kuin kulkutautimyönteinen.

Kokemus kausiflunssarokotteesta, kolme vuorokautta hikoilin sitä lääkettä ulos kropasta, ei aikaisempia rokotuksia, omat vasta-aineet taitaa riittää näihin joka syksyisiin flunssiin. Seniori79

Bussien pitää kulkea torin kautta, mutta matkakeskuksen kierros on turha, siinä voi säästää kun jätetään se pois.

Lahden keskustan autioituminen alkoi sinä hetkenä, kun kolikkopysäköinti vaihdettiin älykännykällä hoidettavaan parkkimaksuun. Tuloksena tyhjät liikehuoneistot ja parkkiruudut.

ESS 10.12. maankäyttöjohtaja Petri Honkasen mukaan keskustan elinvoima kasvaa Liisu-suunnitelman voimasta 25–50 % ja liikekiinteistöjen arvo nousee! Olisi mukava tutustua kyseisiin laskelmiin!

Missä ne viherihmiset ovat, kun teitä suolataan että kura roiskuu. Autot ruostuu ja pitää ajaa alinopeudella, että auto pysyisi puhtaana. Äly hoi älä jätä.

Ajatuksia tosiaan herää: Joulun alla 21.12. nähdään jälleen kahden planeetan Iso "tähti" taivaalla ja kaikkien nimet otetaan rokotuslistoille, kuten oli jouluna ajanlaskumme alussa: "kaikki kansa laitettiin verolle" ison tähden loistaessa!

Vuotuisista kehitysavuista ja maahanmuuttajien tuista voisi leikata 500 milj. euroa hoitajille ja apua tarvitseville lapsiperheille ja vanhuksille.

Kyllä tulee sitten hyvälle tuulelle näin korona-aikaan tv:stä Hartwallin Jaffa -mainos, kun trio laulaa. On altto, basso, hauskin möree ääni, täydellistä kivaa.

Hoikkalalta loppuivat näköjään argumentit Liisu-mielipidekirjoituksessaan, kun piti turvautua Liisu-vastustajien, lue lehden tilaajien, nimittelyyn.

Suomella on nyt kielitaitoinen, peräänantamaton ja tiukka ulkoministeri!

Minkä tähden usein lehden jutut on jostain Kuopiosta, Kontiolahdesta, eikö aiheita löydy lähempää?

Vihreiden häikäilemätön toiminta vei uskottavuuden koko perustuslakivaliokunnalta!

Koronan uuvuttama eduskunta jää istuntotauolle 22. joulukuuta ja palaa takaisin 2. helmikuuta. Tuskin kaikki koronahoitajat ovat ennättäneet edes vielä kesälomallekaan.

Nyt korona-aikaan pitäisi lisätä roska-astioita ainakin kauppojen läheisyyteen. Teiden varsilla ja ojissa lojuu puolen metrin välein maskeja.

A-Talk 10.12. EU:n elvytyspaketista. Kahden puolueen edustajat osoittivat väittelyssä älykkyyttä ja kykyä johdonmukaiseen, seurauksia ennakoivaan ajatteluun. Kahden toisen ajatuksia hämmästelin. Kunpa päättäviin tehtäviin osattaisiin valita oikeat henkilöt. Näkemyksiä ja katsantokantojahan on tietysti monenlaisia.

PHKS, milloin johto puuttuu hoitajien työpahoinvointiin! Hoitajat raatavat itsensä sair.lomille tai irtisanoutuvat. Hoitajia vähennettiin talosta vuosi sitten. Nyt hoitajista pulaa! Johto ei kuuntele hoitajien viestejä tai heitä ei kiinnosta! Avi käynyt, mikään ei ole muuttunut!

Miten hoitajakin voi vaatia, että hoitaa vain koronarokotteen ottanutta potilasta. Missä hoitajan oikeudet? Miettikää asiaa hiukan laajemmin.

Ilon ja toivon valot loistavat aika kalliin pytingin lähellä. Sen taidemuseon hirvittävästä vuokrasta halutaan vaieta. En pysty iloitsemaan.

Sanattomaksi vetää, kuinka upeaa työtä aktivisti Petri Alastalo tekee taistellessa Liisu2030 vastaan. Suuret kiitokset valtavasta työstä, torilla palelee ja nimiä kerää. Näitä ihmisiä Lahti tarvitsee, eikä oman edun tavoittelijoita.

On todella hienoa, että niin moni pyöräilijä käyttää nykyään lamppua. Sillä ei kuitenkaan ole tarkoitus sokaista vastaantulijoita, vaan sen voisi suunnata hieman alaviistoon.

Nastolassa ajetaan koululaisia aivan järkyttävällä ympäristöpommilla. Kuka liikennöitsijä kehtaa greencapitalin kynnyksellä saastuttaa?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.