Näppis: Hienon, hyvän kehätien teitte Lahteen. Kyllä tykkään.

Hienon, hyvän kehätien teitte Lahteen. Kyllä tykkään.

Osta tuote tai palvelu paikalliselta. Käytä vain Suomalaisessa omistuksessa olevia firmoja, ettei verorahat valu ulkomaille. Näin tuet yhteistä hyvää.

Jos Liipolan tunnelissa onnettomuus, poistuuko vaaralliset palokaasut Liipolanmäen päälle asukkaiden hengitettäväksi?

Hyvä kirjoitus 8.12. Matti Annola. Täällä asuneena v. -55 lähtien Aleksi ollut läpiajoväylä aina mm. Jalkarantaan, Metsäkankaalle jne, ..llurallia ajetaan torin ympäri edelleen. Parkkipaikkoja löytyy toriparkista, jos autolla torille päästävä ja siihen ei Aleksia tarvita. Bussien vaihtopaikalle NonStop-kuljetus torille huonojalkaisille.

Hallituksen ministereillä o 82 valtiosihteeri ja erityisavustajaa, jotka siirtyivät puolueiden ja liittojen palveluksesta Valtioneuvoston palkoille. He ovat perustuslaissa määrittelemätön ulkoparlamentaarinen päättäjävoima. He toimivat ilman virkanimitystä ja virkavastuuta. Poliittinen parlamentaarinen vastuu puuttuu yhtälailla. Outo ja epäselvä järjestely, jonka oikeutus tulee virallisesti selvittää.

Itsenäisyyskynttilöistä. Kaikissa kerrostaloissa ei ikkunaremontin jälkeen ole ikkunalautoja. On oltava viitseliäs ja rakennettava esim. talousjakkarasta yms. taso kynttilöille.

Jalkarannassa oli huoltoasema, jossa baari, apteekki, pankki, kukkakauppa, baari, ravintola ja 2 ruokakauppaa. Miksi eivät jalkarantalaiset käyttäneet hyviä palvelujaan. "Turha on itkeä kaatunutta maitoa."

Eteläinen ohitie muutti heti liikennevirtaa. Stora Enson Hennalan rekat menevät Helsingintietä Nikulaan. Tapparakatu rauhoittuu.

Minusta on väärin, että vaaditte hoitohenkilöä rokotuksiin, moni heistä tulee rokotuksesta hyvin huonovointiseksi. Itse olen ottanu flunssarokotuksen 2 kertaa enkä enää ota. Ne oli 2 ikävintä talvea. Koko talvi meni piloille, ei vain viikko. Sitä huonoa oloa ja pientä lämpöä riitti ja saman koki poikani. Mikään rokotus ei saa olla pakollinen. Olen kyllä käynyt rokotuksissa, mutta en enää flunssarokotuksessa

Voisko Etlari julkaista phhykyn koronaan kuolleiden iätkin silloin tällöin?

Ovatkohan seitsemän kaupunginjohtajaa muistaneet kysyä kuntalaisilta; ovatko kaikki itäisen Suomen veronmaksajat valmiita veronkorotuksiin niin, että jotkut pendelöijät pääsevät Helsinkiin muutaman minuutin nopeammin? Ellei Sjöldvikin öljyjuna hidasta matkantekoa.

Paras tanssipari ja taitavin oli Jare ja Saana. Tuomaripeliä ja supatusta pisteiden suhteen. Yksi soitto eli ääni puhelimesta ja pistetaulu näyttöön kehityksestä tai kilpailun lopuksi. Miksi suosikkia saa soitella koko viikon, vaikka kisa on kesken. Onko tämä, äänestä Suomen suosituin pari äänestys. Tekisi hyvää vaihtaa kaikki ohjelman vetäjät ja tuomarit. Ohjelma kaipaa uudistamista. Paras voittakoon.

Hallitus ensin rokotettava ja sitten katsotaan vuosi, miten heidän kävi.

Aivan liian epävarma, sekava ja hätäinen on koko rokotetouhu. Kuka muka uskaltautuisi koekaniiniksi?

Joululahja toive hallitukselle: Muistakaa meitä työmarkkinatukilaisia korona-avustuksella. 724 e brutto kk tarkoittaa alle köyhyys-rajaa. Yli 55 v ei töitä saa.

Lämmön talteenotto meillä tehokasta, ei ehdi kämpässä viipyä, kun jo imaistaan katolle.

Uusi kehätie on upea! Kiitos päättäjille ja rakennuttajille.

Rokote auttaa estämään terveydenhuollon liikakuormittumista ja vähentää tartunnan saaneiden sairastumista ja kuolemia. Koronaepidemia laimenee vasta, kun riittävä laumasuoja saavutetaan.

Olettehan ymmärtäneet, että koronarokete suojaa tartunnan saaneita n. 90 %sti sairastumasta. Mutta se ei estä rokotettua saamasta tartuntaa eikä myöskään kokonaan tartuttamasta koronaa eteenpäin. Eli rokotetuista voi tulla oireeton tartuttaja. Joten turvatoimet ei lopu rokotusten alettua, et ole turvassa ennen kuin itse saat rokotuksen ja muut eivät ole sinulta turvassa ennen kuin heidät on rokotettu.

Työnantaja, jos pikkujoulut peruuntuivat, muista työntekijöitäsi pienyrittäjien lahjakortilla. Hyvä joulumieli!

Olisipa mukava joululahja, jos MTV palaisi TosiSuomi mainoksissa TV-katsojien iloksi – mainoksissa suomalaisnäköisten mallien ja esittelijöiden kuviin! Kauniita suomalaisia on!

En tajuu, miten nyt äkkiä muka oon sen erinomaisempi, vaikka omistan tän ison asunnon. Mulla on ollut vuodesta 1988 jo 9 omistusasuntoa, myös nyt 2 kpl.

Suositus meille huoltajille on käyttää maskia nyt myös pikaisestikin koululla tai päiväkodilla käydessä. Miksi työntekijöistä kuitenkin vain harva käyttää maskia? Maskisuositus myös koulujen ja päiväkotien henkilökunnalle! Paljon aikuisia töissä samoissa tiloissa, ei taida turvavälit toteutua.

Mainostajat hei. Pitäisikö teidän kalliiden lahjavinkkienne lisäksi toivottaa köyhille syviä kyykkyjä.

Tammikuussa joutuu eläkeläiset odottamaan rahaansa neljänteen päivään asti. Onkohan se todella mahdoton tehtävä, että eläke maksettaisiin viimeisenä arkipäivänä, jos maksupäivä on viikonloppuna.

Hienon, hyvän kehätien teitte Lahteen. Kyllä tykkään.

Ehkä on parempi, että keskusta ja sen kehittäjät ympäröidään muurilla ja tarvittavat yhteiskunnalliset toimipisteet rakennetaan sinne, missä on riittävästi tilaa toiminnoille, tarvittavalle liikenteelle ja paikoitukselle.

Koronan levinneisyys on hallituksen syy. Rajat auki ja tautia lisää. Turha selitellä.

Kyllä hirvittää nykyhallituksen lainarahan otto, rahanjako ja tunnin yms. ratahankkeet – EU-rahallako? Eikö päättäjillä todella ole tuottavampia kohteita ja joilla saadaan pidempijänteisesti työpaikkoja.

Hävetkää Lahden päättäjät. Rahaa on 1 milj. ylimääräistä älypyörätiehen, mutta ei alipalkattujen hoitajien ns. koronalisään.

Todellakin otan koronarokotteen, kun sen vaan saa. Enhän mä nyt tyhmäksi rupea. Tämä tästä lässytyksestä.

Don Huonot on julkaissut aivan mahtavan hyvän kappaleen taannoin, sen nimi on osuvasti Riidankylväjä! Hengessä mukana aina vuoden viimeisinä viikkoina!

Lintubongarit ovat alansa osaajia. Metsästäjille riittää riistalintujen tunnistus, toki tuntevat myös osan muista lajeista. Et sillee!

"Kuntouttavaan" työtoimintaan pakotettu ihmisparka saa 9 euroa päivässä. Kuvitelkaa itsenne tähän tilanteeseen tavalliset palkansaajat! Eikö hätkähdytä, eikö ole orjuuttamista. Kuinka tällaista tapahtuu Suomessa?

Kaikki valtaapitävät haluavat rakentaa oman "riemukaaren". Lahden nykyisille päättäjille se on Liisu 2030.

Suunnittelen auton vaihtoa. Ehkä sähköiseen. Onko kukaan selvittänyt, paljonko pitää varata aikaa matkaan Lahdesta Rovaniemelle?

Aleksin jouluvalot vaihtoon, rumat!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.