Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ohitie aukes ja kaaharit pääs baanalle

Ohitie aukes ja kaaharit pääs baanalle. 8.12. Tien 80 km/h ei tunnu riittävän, ajetaan yli 100 km/h ohittaen ja paniikkijarrutellaan kaistan loputtua.

Olisiko järkevää tehdä ohikulkutien urakka ihan valmiiksi. Avataan liikenteelle, kas kummaa 30 rajoitus. Tiekoneita tiellä.

Ensilumen latu maksulliseksi! Ympäri Etelä-Suomea tullaan hienoilla autoilla ja euroakaan ei tänne jää. Lumitykit toki jo valmiina.

Laittakaa pian sairaanhoitajien palkat oikealle tasalle ja työolosuhteet. Ammattinsa osaavat tulevat varmasti takaisin ja uusia pikaisesti täsmäkoulutukseen. Ei tämä ihmettelyllä parane. Hop, hop! Ei tarvi odottaa täyskaaosta.

Kuntavaalit tulossa. Haastan kanssa-asujat nyt jos koskaan paneutumaan vaaleihin ja puolueiden lupauksiin, äänestetään uudet tyypit kotikaupunkimme johtoon, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Olisiko aika asettaa max 2 kauden raja ja sitten olisi paikka luovutettava?

Joulu on pian. Muistathan, että vaara tartuttaa ei ole vain nuoremmista iäkkäisiin ja riskiryhmäläisiin, vaan myös toisinpäin. Suojataan heitä, joilla on työt hoidettavana, elanto ja vastuut perheiden elättämisestä. Siksi joulun viettoa tänä vuonna erityisellä varovaisuudella. Maskit mukaan kyläreissulle.

Sä tilaat, mä tuon. Kuulostaa ihan meidän talon viinatrokarilta.

En todellakaan ota noin äkkiä kehitettyä rokotetta, lähipiirissä vielä muistissa sikapiikin aiheuttama narkolepsia. Yleensä rokotteen kehittely kestää vuosia.

Jokohan ay-liike on saavuttanut kirkkaimman kruununsa, kun yritykset muuttavat tuotantoaan kohtuullisemman kustannustason maihin?

Minä, minä, minä heitän käytetyt maskit luontoon! Sellainen minä olen...

Itsenäisyyspäivänä välittömästi perinteisen Tuntematon sotilas -elokuvan jälkeen TV1 lähetti venäjänkieliset uutiset. Miksi?

VB 77 ei taida viihtyä formuloissa yhtä pitkään kuin Kimi, fillarointi oikeampi laji ?

Parhaat Linnan juhlat, mitä koskaan nähty. Jäi paljon hyviä muistikuvia. Kiitos.

Joku kysyy valtion verokertymän pienenemisestä sähköautokannan kasvaessa. Vastaus löytynee lähimmältä SDP-kansanedustajalta. Ei Hallituspuolue SDP:ltä keinot lopu verojen keräämisessä ja velkaantumisessa.

Hyvä Onerva Vartiainen, että puutuit tärkeään asiaan. Herää kysymys, että mitä kaupungin palkkaamien hienoilla ammattinimikkeillä varustettujen matkailun edistäjien toimenkuvaan oikeasti kuuluu, että mitä he tekevät päivät pitkät?

Enemmistö ei usko enää Zeuksen, Teutateksen saati luokkasodan voimaan. Tilalle on tullut intersubjektiivinen todellisuus: ilmastonmuutos, tasa-arvo ja ihmisarvo. DNA-nauhaamme venytetään. Mutta vielä elää vanhakantaisia, joille tallissa syntynyt hiiri ei ole hevonen. -ss-

Kiitos, iso kiitos, nyt näyttää siltä, että sepeli on vaihtunut hiekkaan t. Turre

Launeen Citymarket avattiin vasta 80-luvulla.

Totta, vain urakoitsija ja verottaja tienaa kotitalousvähennyksestä, ei työn teettäjä. Onneksi tekijöitä riittää ja hyviä ilman ktv:tä.

Mikä laki velvoittaa yksityishenkilöä teettämästä remontteja vaikka naapuria, jolla ei ole yritystä?

Kaupunkibulevardi on pitkä ja suora ja siellä kulkee jokunen vanha ihminen.

S-marketin tuulikaapissa joku kerää nimiä adressiin Ahtialan tk:n säästämisen puolesta, missä maski?

Pysy Oomissa. Pysy paikallisessa. Näin kirkuvat mainokset. Mutta miten se temppu tehdään? Vantaa, Pori, Oulu, Tornio ja Raahe eivät ole minulle paikallisia! Valtakunnalliselta vaikuttaa. Ja asiakaspalvelukin Lahdessa loppuu.

Milloinkahan noiden räkyttävien kerrostalokoirien omistajat saa kuulonsa takaisin? P..kele!!

Pitäisi lailla kieltää noi kirkkaanväriset neonvaatteet. Urheilijoilla sen kyllä ymmärtää.

Nyt lahtelaiset oikeesti! Perheet pois sieltä kaupoista, yksi kerrallaan ostoksille. Ja maskit naamalle busseissa ja kaupoissa. Ei tämä vielä ole ohi, nyt on vaan pysyttävä lujana, jotta saadaan korona aisoihin.

Olen metallimies ja haluan koronarokotteen. Haluan vapaaehtoiseksi koekaniiniksi!

Mikä on kaupungin kanta päiväkotien yhdistämiseen näin korona aikana? Aina Touhulan lapset yhdistetään joulupäivystyksen ajaksi.

Eiköhän ne mammutit ensin hukkuneet Raamatun vedenpaisumuksessa hautauduttuaan maamassojen sekaan valtavien vesimassojen muokatessa maanpintaa. Saman silloisen ilmastonmuutoksen seurauksena ihmisten elämä alkoi lyhenemään nykyisiin mittoihin.

Ylen itsenäisyyspäivän juhlat tv-ohjelma oli hauska Jenni & Sauli show. Voisiko ensi vuonna taas palata normaaliin.

Kaikki te koronarokotteen vastustajat, Ruotsiin pääsee turvaan laivalla tai pohjoisen kautta autolla. Tervemenoa.

EU pystyi nopeasti laatimaan direktiivin kurkkujen sallitusta käyryydestä, mutta ei selkeitä pelisääntöjä jonkun jäsenmaan irtisanoutumisesta. Jotenkin kuulostaa tutulta taloyhtiöiden päätöksenteosta...päätökset pikkuasioista ovat tärkeimmät !

Johan ilman nastoja ajaneita on mennyt pöpelikköön useita, ihan on ESS uutisoinut. Sen verran ollu jäätä, ettei heikommat kuskit pärjää nastoitta.

Työskentelen hoitoalalla enkä todellakaan aio ottaa koronarokotetta, en myöskään influenssarokotetta. Hoitajia ei tähän voi pakottaa! Kyse ei ole asiassa vastuun kantamisesta.

Jatkuvasta kasvatuksesta toivotaan eräänlaista ikiliikkujaa, Hakataan vain ja uskotaan metsän uudistuvan riittävästi itsestään. Kaikkihan näin olisivat tehneet jo pitkään, jos tämä toimisi.