Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Ylen itsenäisyyspäivä tv-lähetys olikin Sauli ja Jenni -show? Piti juhlia itsenäisyyttä, ei heitä?

Ylen itsenäisyyspäivä tv-lähetys olikin Sauli ja Jenni -show? Piti juhlia itsenäisyyttä, ei heitä?

Nyt oli hyvä itsenäisyyspäivän juhla presidentin linnasta, hyvin koskettava ja puhutteleva.

Oli hienot Linnnanjuhlat! Itsenäisyyspäivää voisi vastaisuudessakin viettää koko kansan juhlana ja "kenellä kaunein puku" kilpailut pitää vaikka uudenvuodenaattona tai vappuna!

Asun kerrostalossa ja olen kovin pettynyt etten näe yhdessäkään ikkunassa kahta kynttilää itsenäisyytemme kunniaksi.

Asuin nuorena Helsingissä. Siellä 1960-80 lukujen aikaan oli mahtavaa käydä iltakävelyllä itsenäisyyspäivän iltana sillä lähes kaikissa ikkunoissa oli kaksi kynttilää. Oli hieno tunne sydämessä.

Hoitaja joka ei ota koronarokoteta on vastuuntunnoton. Tällainen etu teille tarjotaan ja ei kelpaa. Et ole nähtävästi tarpeeksi tietoinen koronasta kaiken kaikkiaan. Itse otan rokotteen heti kun sen saa.

Voisiko hoitajat, jotka ei koronarokotetta halua, pitää suunsa kiinni. Hoitajien pitäis näyttää esimerkkiä. Rokottamalla on tästä maailmasta hävitetty monta tappavaa tautia, korona yksi niistä.

Tottakai jos olet hoitoalalla otat rokotteen, ei kahta sanaa!! Tämä on nyt meidän aikakautemme sota. Emme todellakaan halua että sairaita läheisiämme, ovat he minkä ikäisiä hyvänsä, hoitavat ihmiset, jotka eivät kanna vastuuta. Alan vaihto sitten vaan!! Työnantajalle nyt mahdollisuus valita ja vaikuttaa.

Miten on mahdollista YA:ssa pitää riittävät etäisyydet maskittomiin?

Koulut kiinni pariksi viikoksi, jotta edes joidenkin perheiden joulu olisi koronaton!

Joku varastaa kaupasta takin ja jäänyt varkaudesta kiinni 15 kertaa. Pitäisi laittaa kuva lehteen ja nettiin. Vois kauppiaat jo ovelta käännyttää ulos, turhaa vaivaa ja kuluja kauppiaille tuommosista.

6.12 hyvä ehdotus Esalainen: Peruskoululaiset joululomalle jo viikon kuluttua!

Hyvin on pilattu näköislehden toiminta. Ei viitsi kyllä paljon selailla kun tökkii. Eipä tarvitse uusia tilausta.

Miksi Lumo-taloissa on niin kylmä? Ei ole suhteessa isoon vuokraan. Itse ostetut sähköllä toimivat öljypatterit lisäävät vuokraa.

Länsipuolella Lahtea Jalkarannassa on onneksi kauppa, mutta auton tankkaus, kahvilla käynti ja Alko täytyy aina hakea muualta pohjois/itä/etelä -Lahdesta! Jalkarannan kehitys ja kasvu jumittaa.

Kuulun useaan yhdistykseen. Kaikki ovat peruneet joululounaat koronan vuoksi. Myös Upseerikerholla pidettäväksi tark. maski vaikeuttaa syömistä.

Kuka kaipaa neuvostoaikaisia leveitä paraatikatuja pieneen kaupunkiimme. Möysässä kavennettiin viihtyisämmäksi ja riittää hyvin. En ole Mukkulankadullakaan ruuhkia nähnyt. Ohitien käyttöönoton jälkeen liikennemäärät laskevat ja raskas liikenne vähenee. Ei tarvita rumaa leveätä väylää enää, vaan viihtyisä katuväylä pienen kaupunkimme omaan tarpeeseen. Siis Lahti on pikkukaupunki edelleen, ei mitään muuta, mutta rakas meille lahtelaisille.

Kyllä ne tien päällysteet rapautuvat eniten nastarenkaista ainakin täällä etelässä, missä ei jäätä eikä lunta ole näkynyt 6.12. mennessä.

Ymmärsinkö oikein, eli että Melanen kirjoituksessaan oivalluttaa ihmisiä välttelemään koronarokotetta?

Oli Jare ja Saana parempia tanssijoita kun Sarasvuo eli Kuitunen. Vai oliko tässäkin taas joku rahastus?

Lisää elätettäviä Suomeen! T: iloinen veronmaksaja

Erittäin hyvä ja asiallinen kirjoitus Kimmo Kiviniemeltä. Nimimerkki "Ainaiseen valittamiseen kyllästynyt"

Kun katselee keskustelua Lahden keskustan uudistamisesta, voin luvata yhden asian: en aio jatkossa enää liikkua siellä. Kaiken mitä siellä on, saa muualtakin.

Metsän jatkuvassa kasvatuksessa ei tosiaan tarvi istuttaa tainta kaadetun puun tilalle, metsä pysyy metsänä ja uusiutuu luonnostaan. Ja tuottaa loppupelissä omistajilleen enemmän euroja.

Kiitos Tapanilan näätäpuun tontun puolesta; ystävä ilahduttaa kovin yksinäisen tontun eloa! Ja postia saa tulla lisää ; )

Vanhusten asioilla käynti ja lenkkeily on tehty hankalammaksi, kun kaikki levähdyspaikat ja tuolit on poistettu.

Vau, miten söpöö. Siivosin, ja yhden vanhan kansion avaus toi päällimmäisenä Kiuruveden paikallissairaalan synnytystodistuksen. Äiti, opettajan vaimo.

Mihin "unohtui" toimittajilta Skinnarin ja Nurmen ratkaiseva osuus ohitie-kuhnailuissa?

Olipa huono aihe juhlapuhuja Bruneaulla Sibeliustalossa.

Kimmo Kiviniemelle. En pysty itse hak. kodinkoneita Launeelta. Käytän kauppojen edullista kulj.palv. Muutin keskustaan kun autot lakkasi kulkemasta.

Onhan hallitus kunnostautunut työllisyystoimissa. Heti kaksinkertaisti avustajiensa määrän.

Täysin samaa mieltä. Autolla on päästävä tarpeen tullen Suomi päästä päähän, yhdellä tankkauksella. Ei kaikilla aikaa olla piuhan päässä jatkuvasti.

Mietin, että mitä tarkoittaa sanonta "pääsi haudan lepoon", ja "nukkui pois". Eikö voi sanoa vaan että kuoli?