Näppikset: Tervetuloa Suomeen, maahan jossa kansa äänesti hiihtäjän tanssikilpailun voittajaksi. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla kuntavaalien tuloksia, pääsevätkö kaikkien lajien urheilijat tasapuolisesti valtuustoihin.

Tervetuloa Suomeen, maahan jossa kansa äänesti hiihtäjän tanssikilpailun voittajaksi. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla kuntavaalien tuloksia, pääsevätkö kaikkien lajien urheilijat tasapuolisesti valtuustoihin.

Pari vuotta sitten penkkariautosta mollattiin rankasti Kannaksen oppilaita. Nyt Kannas on parempi! Toivottavasti ei enää kuulla huutelua. Lyseon oppilaille ei paljon jäänyt mieleen "kuuluisasta" Lyseon hengestä. Opit ja käytöstavat katosivat saman tien. Surkeita tyyppejä.

Kolmessa päivässä 58 960 Suomen kansalaista antoi äänen, että kansan täytyy äänestää antaako Suomi EU:lle järkyttävät 6 miljardia, "saa" takaisin 3 miljardia..!! Nyt sekoomus, (kokoomus) lähti vielä näiden ääliöiden, hallituksen tueksi, eivät osallistuneet eduskunnassa kukaan näistä keskusteluun mitä oma kansa haluaa! Kuka oikeesti näitä tolloja äänestää!! Kyllähän näiden jälkeen Suomen itsenäisyys on mennyttä.

Kaupungin pitää uudistua ja kehittyä koko ajan, siihen liittyy liikennejärjestelyt ym. Ei keskustan läpi tarvita liikenteen valtaväylää. Kysykää itseltänne näistä muutoksista, mikä on sinulta pois.

Sovituksen kirkon Hoosianna pihalla juu, mutta vielä ainakin ilmoittelevat konserteista. Muut ovat onneksi peruneet.

Ei ihme jos rotat juoksee torilla. Onhan se eristetty autoilta, ja kohta ihmisiltä.

Uskaltaako rokotteen ottaa, jos sössitään samoin kun keväällä maskien kanssa.

Veroilla tuotetaan julkiset palvelut, kuten koulut, sairaalat, katujen kunnossapito, vanhus- ja vammaisten palvelut. Jos eläkkeestä et maksaisi veroa, käyttäisitkö yhteisin verovaroin tuotettuja palveluja?

Ilotulitteiden järjetön paukuttelu on hullua rahan tuhlausta, ja luonnon sotkemista. Kyllä meillä suomalaisilla on asiat hyvin, rahaa on heittää kymmeniä miljoonia taivaan tuuliin.

Sinä Eveä moittiva, jos kaikki olisivat samaa mieltä, ei olisi näppistä. Ja se ei ole demokratiaa!

Kaikki huuhaa-miehet ne pääsee esittelemään itseään telkkaan, että töitä on, vaikka ovat eläkkeellä.

Yllätys yllätys: lakkautettu Nastopoli Nastolassa on Päijät-Hämeen paras lukio! Eikö teitä yhtään hävetä, päättäjät?

Sähköautojen ja ladattavien hybridien kanssa saa olla tarkkana mistä tolpasta lataa. Sähkö normaalisti (koti) maksaa 0,15 senttiä, joten 100 km puolitoista euroa, mutta nuo huoltoasemien latauksen aikaveloituksen tuntimaksut ovat ihan poskettomia. Kalliimpaa kuin parkkipaikat. Sähköautoilu on muuten ihan ok.

Hiilidioksiidipäästöjä parhaimmillaan? Nuori mies tyhjäkäyttää autoaan vähintään 15 minuuttia kaksi kertaa päivässä jokaisena viikonpäivänä. Entäs kun tulee pakkaset?

Jee - tupakka on myrkkyä, alkoholi on myrkkyä...

Kehäteiden pitää olla 2+2 kaistaisia. Onko suunnittelijat käyneet paikan päällä toteamassa, että Saimaankadulle Aleksanterinkadun ja Hämeenkadun välille mahtuu nuo kaistat?

Jäin ihmettelemään Orionin mainosta, jossa kehotetaan ostamaan kuusi Orionin tuotetta saadakseen keräilylahjan. Jäin miettimään, mikä se semmoinen lahja on, joka edellyttää tietyn suuruisia ostoksia. Eikös se ole kylkiäinen. Ja jos se on kylkiäinen sen käyttöaiheen tulisi liittyä ostettuun tuotteeseen. Kiellettyäkö? Taitaa olla kun ei liity.

Joku vihreään vivahtava päättäjä perusteli Liisua keskustan viihtyisyyden lisäämisellä. Viihdykettähän siellä jo on, kun seuraa huumehemmojen rahan perintää toisiltaan linja-autoa odottavien veronmaksajien keskellä arki-iltana. Poliisille soitettu, muttei kuulunut eikä näkynyt. Halvaksi tulisi viihtyisyys poliisin jalkapartiolla iltaisin välillä Trio-Mascot. Rahat voi kerätä Aleksille miten sattuu pysäköityjen autojen omistajilta. PS. Pysäköinnin valvonta tulee laittaa kahteen vuoroon.

Yllättävän huonosti metsästäjät tunnistavat esimetkiksi linnut. Olen yllättynyt. Lintuharrastajilla on sata kertaa parempi tunnistus.

Miksi kaupungintalon julkisivuvaloja puiston suuntaan ei ole korjattu vuoteen. Tulossa juhla-aika !

Ke 2.12 Leena Vilponen kirjoitti täyttä asiaa Lahden liikennesuunnitelmasta. Torilta voisivat muutkin bussit kuin linja 5, jatkaa suorinta reittiä, kiertämättä matkakeskuksen kautta. Tässä taloudellisessa tilanteessa kannattaa todella harkita asioiden tarpeellisuutta.

Miksi Aquan henkilökunta sanoo, että älä juo vettä suoraan, vaan laske ainakin puoli minuuttia?

Ensin LE antaa ruokalayrittäjän lopettaa ruokalan ja sitten tukee häntä henkilökunnan joululahjarahoilla, että näin toimii uusi yhtiön johto.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.