Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppikset | Lahden mahtavat liikennesuunnittelijat suunnittelemaan Salpausselän metsiin omat väylät eri liikuntamuotojen harrastajille. Onnistuu varmasti äly-, tunneli- tai kansiratkaisuin.

Lahden mahtavat liikennesuunnittelijat suunnittelemaan Salpausselän metsiin omat väylät eri liikuntamuotojen harrastajille. Onnistuu varmasti äly-, tunneli- tai kansiratkaisuin.

Paavolan Citymarket ja Launeen Citymarket avattiin samana vuonna 1971. Konsepti vain oli erilainen.

Miten ihmeessä vanki voi Suomen vankilassa pukeutua mopojengin väreihin?Liian lepsuksi mennyt.

Pliisun Liisun puuhastelijat saavat maksaa seuraukset teoistaan kevään kunnallisvaaleissa. Pienempi vahinko syntyisi jos hankkeen rahat poltettaisiin nuotiossa kaupungintalon edessä kuin että niillä toteutettaisiin kyseinen täysin järjetön ja vahingollinen hanke!

Yläkoululaiset lähetetään tet-harjoitteluihin ensi viikolla, vaikka korona jyllää. Mitä Kilponen nyt tekee? Ei mitään.

Miksi ohitien tunneliin on tehty mutka? Eikö suora olisi halvempi ratkaisu?

Ei ollut ennen veroluonteisia maksuja jätevedestä ja ekomaksua. Oli pilattu Vesijärvi ja ympäristö. Maksuilla huolehditaan puhtaan veden saannista ja hieman edes hillitään ympäristökriisiä.

Eläkeputki tarkoittaa sitä, että työnantaja voi "paremmalla omallatunnolla" sanoa työntekijän irti. Jos putki poistetaan, tilalle on saatava työntekijälle parempi irtisanomissuoja. Tätä ei EK halua, siksi neuvottelut kariutuivat.

Lapsilaumat pois pienistä lähikaupoista. Ohjeeksi vain yksi kerrallaan.

Varasin ajan verikokeisiin kaupungin käyttämään Fimlabiin 4.12. ja sain ajan 1,5 kk päähän. On kuulemma ruuhkaa toiminnoissa. Tähän terveydenhoidon palvelutasoonko on päästy Vihreä pääkaupunki Lahdessa? Kalliisiin kokeisiin yksityiselle puolelle pääsisin omalla rahalla muutamassa päivässä.

Miten Liisussa liikenne siirtyy Uudenmaankadulta Mannerheimintien kautta Saimaankadulle ja sama toiseen suuntaan? Aika monta mutkaa matkassa.

Nastopolin lukiossa taas parhaat tulokset. Silti se lopetetaan ja Lahden tusinalukiot saavat jatkaa.

Kenen valinta Aira Samulin vuoden lotta ?

Itse en kyllä hoitajana todellakaan aio ottaa mitään nopeasti kyhättyä rokotetta.

Toimiva linjasto perustuu toimivaan johdostoon. Lähtövirta ( voltit tahi ajatus) ovat välttämätöntä ja vastuullista energiaa. Johdoton/virraton toiminta on elävä ihme.

Metsän avohakkuu jäljittelee luontaisen metsäpalon dynamiikkaa. Jatkuvan kasvatuksen malli perustuu vihreiden trollien romanttisiin mielikuviin.

Ei o ihme jos sähkökaapelointi maksaa, Kalkkistentiellä kolme kaivuria huutoetäisyydellä penkkoja tasaamassa.

Onneksi ensilumenladulla suurin osa ymmärtää :) keskittyä sivakoimiseen eikä kaverin kanssa pulisemiseen. Ja myös osataan enimmäkseen mennä peräkkäin eikä rinnakkain tukkimatta vastaan tulevaa, vasemmalta vierestä tai oikealta ladulla ohi -liikennettä. Ne kuulumiset voi hyvin vaihtaa hiihtobaanan ulkopuolella.

Luettuani Even asiallisen selkeän kirjoituksen tajusin, että puuhastelut ja omien monumenttien kyhääminen pois ja reippaasti Liisut yms kehittämis -tekeleet roskakoriin. En halua asua missään kuoliaaksi verotetussa ja tyhjennetyssä Näivettylässä.

Eikö lahtelaisilla ole muuta valituskanavaa kuin Näppis? Tylsää luettavaa reunakuntien asukkaille.

Huomio! Länsi- ja pohjoislahtelaiset ovat käyneet vuosikymmenien ajan avoterveydenhuollon vastaanotolla sekä laboratorion tutkimuksissa Lahden keskustassa

Eikö Salpausselän pohjavettä H2O olisi tarkoitus suojella???

Miksei Karistoon saada S-markettia tai Lidliä?

Persujen kannatus nousee ihan itsestään, kun vihervassarit suojelevat hanhia, susia, hiiriä ja samalla suosivat matuja, huumeita ja verojen korotuksia.

Jyrki, Jutta, Alexander, Petteri, Li, Ville, Maria,Sanna, jne. Politiikon pitää olla nuori ja kaunis. Osaamista ja vastuuta ei enää arvosteta.

Sähköauton tankkaus 15 e /80 km se on sitä tätä päivää ja hinta se kun nousee. Keltäpä muilta nyt polttoaineveroja maksavien verot korvattaisiin.

Sähköautot eivät koskaan tule kehittymään niin että niillä voisi ajaa Helsingistä Ivaloon ja takaisin lataamatta. Eipä tarvi koskaan sellaista hommata.

Jos sosiaaliavun saannin ehtona olisi avun saajan päihteettömyys, niin sossun luukku kävisi harvakseltaan.

No nyt "bemari" pennut: kuka kerkiää ensimmäisenä ajamaan kunnon kolarin uudella ohitustiellä? Kunnon sakot heti alussa siellä kilpa-ajoa pitäville.

Hienosti mainostetaan lehdessä uusia merkattuja maastoreittejä hyvä. Mutta laittakaa selkeä osoite,mistä ne kartat löytyy....ei löydy sitte millään...

Lahden keskusta ei enää kestänyt niskalaukauksia vaan kuoli niihin. Eikö Herra kaupunginjohtaja voinut keskeyttää ns. Älysuunnittelijoiden keskustan tuhoamisen. Nyt on uusi keskusta. Se on Hölmölä nimeltään.

Yhdistetty jalankulku-/polkupyörä tie. Siinä tule polkupyörällä liikkua hitaampien ehdolla, kulkevat he vasenta tai oikeaa puolta tai jopa keskellä. Älypyörätie on eri juttu! Älkää pyöräilijät "puputtako" ja mutristelko kasvojanne. Hymyillään!

Immeiset kun ovat melkein lopettaneet niinku sillee totattamisen. Ovat sitten aloittaneet juurikin näinättimisen. Tulee töllöstä ja raadiosta. Missä rikas suomenkielemme? Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille.

Taas nuori hölösuu neitonen ja yhtä hölösuu puolisonsa (tuntomerkki: tosi pitkä) häiriköivät pikku-Veskussa ulkoilevaa tätiä. Ei ole äiti kasvattanut?

By the way: tosi kiva kun kukaan ei tahtoisi olla se joka kertoo muutoksesta aina urputtavalle, nimimerkillä 'voisitte oikeesti hoitaa ton ite!'

Missä viipyy julkiset listat vastikkeettoman tulonsiirron saajista? Nyt on julkaistu tulonsiirtojen rahoittajien palkka- ja pääomatulot. Business Finlandin yritystukien saajat ja määrät on nyt julkaistu jopa toistuvasti.

Ei Lahdessa Mannerheimintietä kavenneta, vaan Mannerheiminkatu.

Ensimmäinen joulukortti ilahdutti! Kiitos postinkantajani!

Vähintä mitä hallitus voisi tehdä, on poistaa se 0,2 prosentin leikkaus työeläkkeistä, se pudottaa eläkkeitä pidemmän päälle.