Näppikset: Tankkasin sähköautoa 4 tuntia huoltoasemalla, 15 euroa ja voin ajaa jopa 80 kilometriä. Siihen loppui sähköautoiluni.

Tankkasin sähköautoa 4 tuntia huoltoasemalla, 15 euroa ja voin ajaa jopa 80 kilometriä. Siihen loppui sähköautoiluni.

Käyttävätköhän eskimot kaamosaikaan kirkasvalolamppuja masennuksen hoitoon, vai riittääkö siihen viina?

Huonekaluklusteri on melkein OUT, viljaklusteri vahvasti IN. Kaikki Suomessa viljelty täyttää luomuehdot. Koska syntyy luomuklusteri?

Eduskunnan jäsenille ensimmäisenä korona-rokote. Hehän sitä haluavatkin.

Nyt pitää tehdä kattavia tutkimuksia eri rajoitustoimien hyödyistä ja haitoista.

Et ole unohtanut suomen kieltä vaikka oletkin käynyt ulkomailla joten nou finglish

Ollaan aikoihin eletty, kun Lahden radion tärkein puheenaihe on takapuoli eli p...e!

Suuhun ei PANNA sanoja, se on eri hommaa

Hyvä Matti E. Lahden kaupungin keskustaa ei saa tehdä tarkoituksella ruuhkaiseksi ja läpimenon tiet pitää olla sujuvia ja selkeitä. Silloin sinne myös tullaan asioimaan kun on helppoa ja nopeaa. Suuri osa Suomen kaupungeista on tämän ymmärtänyt ja keskustat toimii.

Jos eläkkeet maksettaisi verottomina, niin eläkevakuutusmaksut, eli henkilösivukulut pienenesivät, ihmisten palkkaaminen tulisi halvemmaksi ja kilpailukyky paranisi.

Miksi Suomen alasajajan, Halosen kuvaa näytetään Etlarissa?

Miksi Etlari julkaisee toisia tarkoituksella ärsyttäviä näppiksiä, esim. Koirat laduille.

Kop, Kop kop, onko joulupukki? Ei ole. On Lahden Talojen lattioitten korjausprojekti. Senioritalo on noin 2 vuotta vanha.

Ei Suomessa enää mitään metsiä ole, ne on kaadettu moneen kertaan. On vain puupeltoja hakkuuraiskioita ja ryteikköja. Syy on tämä typerä tapa hoitaa metsiä. Siellä ei viihdy eläimet, ei ihmiset. Olemme täysin vieraantuneet oikeasta luonnosta.

Onko siinä Teivaan kaavassa otettu huomioon hanhet? Erityisesti kojujen kohdalla ja Pikku-Vesijärven ranta-alueilla. Ne kaikki ovat kyseisen kaavan sisällä.

Voisiko Petri Honkanen kertoa älypyörätien täydellisestä epäonnistumisesta kustannuksieen ja aikatauluineen totuuden. Yksityisellä puolella olisi irtisanomiset tosiasia.

Hollolan Hyvinvointijohtaja lähti Kemiin. Talousjohtaja lähti keväällä Heinolaan. Nyt on kunnanjohtaja Rahkosen esikunta hajonnut. Hollola voi nyt kehittyä!

Miksi apteekeissa ei vaadita asiakkailta maskia?

Etlarin näppis 2.12. Mopoautojen kiihdytysajot. Buahahaa !

Eiköhän myös riskiryhmäläiset rokoteta ekojen joukossa!!

Ei Vääksyssä kaikkea pureta. Asikkalantiellä on edelleen purkamatta punainen puurötiskä, joka on ollut vuosikymmeniä kuntalaisten ihailtavana.

Sellainen lakialoite, joka ei astu minkään puolueen intressiryhmän varpaille, menee pikavauhdilla läpi eduskunnassa. Mutta jos lakialoite niistää jonkin tukiryhmän pussista vähän kohtuuttomia tuloja, vaikka väärällä lailla ansaittuja, ei lain oikaisuesitys etene eduskunnassa. Ja kun esitys nipistäisi vielä valtioltakin pikku summan, niin turha toivoa. Tarkoitan sähkön siirtomaksua.

Hollolan seurakunta toimii koronaohjeistuksen mukaan, kuten muutkin evankelis-luterilaiset seurakunnat. Hoosianna laulettiin Sovituksenkirkon pihalla.

Niin kuinka moni maksaa vuokransa itse...ei niistä kukaan, Kela maksaa kaiken luusereille!

Rokote suojaa rokotteen saajaa ei sitä lähimmäistä! Joten toivottavasti rokotteen saaneet pitävät hygienia, turvavälit, maskit edelleen. Eivätkä toimi niinkuin jotkut "kuolemattomat" välittämättä toisista. Toivon uutisoinnissa huolellisuutta. ESS pääkirjoitus 3.12.20!

Ajatus, jossa ongelma toteutuu tai toistuu, ei ole sama jolla vastuu jaetaan, korjataan tahi kehitytään.

Työeläkeläiset eivät saaneet pientä indeksikorotusta joka olisi maksettu työeläkevaroista. Olisi hyödyttänyt yhteiskuntaa verotuloina.Valtio otti velkaa tuleville sukupolville 20 miljardia eli 200 kertaisesti sen määrän minkä Rinne esitti pieniin työeläkkeisiin .

Lahdessa koronatilanne pahenee ja on muka hyvin hoidettu.

Lahtelaisfirmat herätys! Nyt kun ei voi viettää pikkujouluja niin osallistukaa Pelicansin pelastamiseen ostamalla osakkeita! Me eläkeläisetkin ollaan jo homma hyvillä mielin hoidettu! T mummelit 71 v

Vaikka te nyt kuinka siellä toimituksessa yritätte saada itäradan rakentumatta niin ei onnistu. Menee jo väärään tietoon perustuvan uutisoinnin piiriin. Ei se Lahti mihinkään kartalta häviä!

Unohtuiko Juha Honkoselta Uutissuomalaisessa vaateteollisuus kokonaan? Tuottaa paljon enemmän päästöjä kuin liikenne. Vai oliko kyse propagandasta??

Tehometsätalous on tuhometsätaloutta tarkastelee asiaa miltä kantilta tahansa.

1- 3 luokat pysyy koulussa. Muut etäkouluun. Hop hop!!!

Venäjä rokottaa ensimmäisenä 10 000 henkilön riskiryhmän, poliittiset vangit. Eiköhän sputnik tehoa.

Avataan kaikki Lahden kadut, että voidaan ajaa taas *illurallia. Eikö kukaan Lahdessa halua viihtyisää ja turvallista keskustaa? Luulin Eveäkin fiksummaksi, lähti mukaan mokomaan väittelyyn. Lahden etsikkoaika meni ohi jo 30 vuotta sitten, paras unohtaa kaikenlainen kehitys.

Lahden Mr. positiivisuus Matti Eve iski jälleen ESS torstaina. On se kumma kun kaikki muut on aina väärässä ja hän oikeassa.

Kotitalousvähennys pyrkii olemaan erilaisia pienehköjä hommia teettävien kansalaisten kustannusten apuna. Olisikin, ellei em vähennysten piiriin kuuluvien töiden hinnat nousisi tukien verran. Vähennys ei siis loppujen lopuksi jää maksavien hyväksi vaan menee suoraan urakoitsijoiden pussiin.

Tulihan se aurausvalitus sieltä. Hiekoitus valittajat ehtivät ensin.

Saako Lahdessa sakset ja veitset teroitetuiksi?

Jukra! Pelastin 7 juuriselleriä kasvimaalta ja toin ne juuripaakuissa parvekkeelle. Pilkoin äsken yhden kastikkeeseen. Ihanaa makealta tuoksuvaa juurta

Taas kuultiin demareilta hall. kyselytunnilla, että suomalaiset on liian oppimattomia kansanäänestyksiin. Jos näin on, epäonistuiko peruskoulu?

Hallitus kehuu työllisyysohjelmiaan. Onko valtionyhtiöiden irtisanomiset osa tätä?

No niin Älypäät suunnittelijat. Viimeinenkin pala entistä Lähteä pyyhitään pois. Keksikää Lahdelle uusi nimi. Kyllä te sen osaatte suunnitella.

Emme hyväksy ryöstelyä, raiskauksia ja väkivaltaa. Siis ei keltään. Näistä voi ja pitää puhua. En ole ns. Persu. Ainakin Lahdessa nämä ovat "leipäpappeja".

Työttömyys, paha koronatilanne, huumeet. Ei puutu kuin heinäsirkkaparvet ja hiekkamyrskyt. Onneksi huonoimmatkaan kunnallispoliitikot eivät pysty noita kahta jälkimmäistä saamaan Lahteen aikaiseksi. Olisko aika vaihtaa kunnalliset päättäjät. Vaalit tarjoavat siihen mahdollisuuden.

Metsämaan huoltomies vaihtoon.

Liemi vasan kaulasta, oman maan juuriselleriä ja sipulia, nippu tuoreena ryöpättyjä erilaisia papuja eli todella pehmeän makuinen pata. Kyllä kannatti.

Ethän jää kertomaan kauppojen kassoille elämäntarinaasi ym, ei ketään kiinnosta lähetätkö yhtään korttia ym...maksat vain ja ulos sukkelasti, kiitos! T:Riitta

Kokoomus on ainoa puolue joka puhui verotuksesta. Suomessa palkkatuloa verotetaan kovasti. Hyvä Kokoomus.

Saako kansalainen eduskunnan laskenta toimistosta vaikuttavuus arviot? Jos ei niin miksi? Kansa sen kuitenkin maksaa. Jone H

Lahessa on uusi liukkaan kelin harjoitusrata. Suurhallin parkkipaikalla ajettiin rinkiä 3.12. iltana. Kovasti siellä renkaat savusivat.

Loistava kirjoitus Ilkka Kaivolalta.. niin totta joka sana.. niin surullista!!

Ihmettelen miksei kaikista Suomessa syntyvistä oteta DNA tunnistetta jo heti syntymän yhteydessä?!

Korotuskatto ei ratkaise sähkönsiirron ongelmaa. Ainoa ratkaisu on sallia vapaa kilpailu sähkönsiirrossa, nythän markkinoita hallitsevat alueelliset monopolit.

Tiedämme kaiken mitä Trump tekee, mutta mitä tiedämme muiden suurvaltojen johtajista?

Metsien jaksollisessa kasvatuksessa kaadetun puun tilalle istutetaan uusi. Jatkuvassa kasvatuksessa vain hakataan.

Vetyautot ovat tulevaisuutta.

Liisu toimiva kuin lahtelainen robottiparkki. Samat fiksut päättäjät kantamassa poliittista vastuuta uhratuista veromiljoonista.

Kuka on virittänyt vaarallisen narukeinun kunnan alueelle Nikkilässä? Lapseni on satuttanut siinä itsensä jo kaksi kertaa! Siirräpä äkkiä omalle tontillesi!

Missä on Lahen tori? Lahden torilla olen kyllä käynyt.

Meinaako ne kuivattaa koko Porvoonjoen tuolla vedenmyyntikiimallaan? Mehän ollaan kuin joku kehitysmaa!

Tässä vaikeutuu nyt kaikkien lahtelaisten elämä kun terveyspalvelut keskitetään keskustaan. On siirryttävä Nastolaan tai Kalliolaan asiakkaaksi. Onneksi on on auto. Kiitos joululahjasta Hyky!

Oli synkeä harmaa ilma, korona infoa joka tuutista. Sitten tuli Hartwallin Jaffa mainos. Johan suupielet meni hymyyn ja tuli aivan ihana olo ja joulumieli.

Lopettakaa hössötys maskeista.1. turvaväli.2. käsienpesu.3. maski. T.maskiton.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.