Näppikset: Rati Riti Ralla. Pienhiukkasia ilmassa...ehdotan nastarenkaiden käyttökieltoa Lahden keskustaan. Green City.

Rati Riti Ralla. Pienhiukkasia ilmassa...ehdotan nastarenkaiden käyttökieltoa Lahden keskustaan. Green City.

"Vuoksenkadulle ehdotettu kansiratkaisu, joka maksaisi muutaman miljoonan", voi Vili, mikään Lahdessa suunniteltu muutaman miljoonan juttu ei ole pysynyt budjetissaan, ei tule myöskään tämä pysymään! "Muutaman" onkin venyvä käsite.

Luettuani Vilin asiallisen selkeän kirjoituksen tajusin, että hälinäpulinat pois ja reippaasti Liisua kehittämään ja muitakin tärkeitä kaupunki-infran parantamishankkeita. En halua asua missään kapeakatseisten populistien Näivettylässä.

Minkä ihmeen takia liikenne pitäisi ohjata Vesijärvenkadulta Saimaankadulle, ja edelleen Mannerheiminkadulle. Ja mihin sieltä? Eikö todellakaan ole muuta tekemistä?

Vai on Lahteen tulossa ratikka "duoraitiotie", hehe!

Voisikohan liikennesuunnittelijalle saada viivottimen ja apuriksi ammattiautoilija? Harppi roskiin, kiitos.

Nesteellä on biopolttoaineiden valmistuksessa monopoliasema. Ulkomaille myynnistä saa paremmat rahat kuin kotimaan myynnistä. Valtio on omistajana Nesteessä, mutta kompensaatiota ei anneta kuin sähköautoihin.

Haluaako Pekka Rusila, että nyt niin hienosta ensilumenladusta tulisi koronalinko?

Ensilumen ladun varteen ei tarvita mitään palveluja, ilmainen latu on paljon se. Jokainen voi ottaa korona-aikana omat eväät mukaan. Grillipaikka on kaikkien käytössä.

Vaih makkarah ja nokipannkohviii ens lumeh hiihtäjill, siithän myö vast "viruslinko" saahaa.

Rusila makkaroineen. Mikkelissä maksaa 9 e pelkkä ladunkäyttö. Hoida makkaranpaistosi muualla!

Sanna Mäkiselle! Saimaankatu alkaa 4-kaistaisena vasta Aleksanterinkadun risteyksen jälkeen

Köyhää elämää ja surkeaa henkistäkin antia tarjolla siltä, jolla kaikki jutut pyörivät navan alapuolella.

Kyllä ensimmäinen Citymarket Lahteen Paavolaan tuli jo aivan 70-luvun alussa. Launeen pelloille marketit joskus 90-luvulla.

Esko! 1970-71 avattiin Paavolaan Citymarket ja EKA market.Niistä Lahden järjetön market-rakentaminen alkoi .

Ensin 55v lomautettiin, sitten irtisanottiin ja juuri kun on pääsemässä "eläkeputkeen", niin taas aiotaan vetää matto alta. Töitä on tehty 36v.

Nyt vaikeutuu etelälahtelaisten sairaiden elämä, labra muuttaa keskustaan, taitaa olla sata kertaa vaikeampaa saada auto kävelymatkan päähän. Jos tässä tuetaankin taksiyrittäjä?

No nyt on demareilla oikein aatteen mies. Harkitsi alkaa itsekeskeiseksi, pahaksi, laskelmoivaksi. Päätti sitten olevansa hyvä, yhteisvastuullinen ja sosiaalinen. Eli demari. Nyt menee lujaa.

Maskipakko avantokoppeihin, ihmiset puhua räiskivät eikä älyä kunnioittaa toisia..

Ensimmäisen kannabis sätkän sai poikani koulun läheisessä tunnelissa siitä se alkoi siihen loppui koulunkäynti nyt 7 v elämä yhtä Helvettiä

En jaksa ymmärtää sitä, että jatkuvasti vouhotetaan, miten selvitään korona sta. Se on tosiasia, meillä on säännöt, meillä on tilaa Suomessa. Eri asia on taloudelliset ongelmat, mutta miettikää sota-aikaa, siitäkin on selvitty vaikka puolisot kuolivat ja kodit menetettiin.

Helmarit voitti Skotlannin A. Rantasen maalilla. Minkään lehden urheilu-uutisissa ei kerrota, kuka antoi upean syötön! Missä on urheilutoimittajien ammattiosaaminen?

Ei voi olla totta! Illalla 1.12. jättiauratraktori "höylää" vesisateista, paljasta katua Sarvikadulla!

Oletpa utelias kun haluat tietää toisten verot..Ei ole minulta pois jos joku tienaa enemmän...elä vain omaa elämääsi.

Kuka uskaltaa ottaa rokotteen joltakin mode rna:lta? Mitä siinä tapahtuukaan?

Ihminen ja ahneus, hupaisaa, ämpärit kahvit ym kelpaa mutta ilmainen käsidesi ei "kelpaa".

Ei muuta kuin poikki tuo Kariniemenkatu hallin nurkalalta ja jatketaan Kisapuistoa pikku-Veskun rantaan. Tulisi hieno ulkoilu ja virkistysalue. Liikenne sujuu noita uusia väyliä myöden ihan riittävästi.

Hei, eikö mene perille, maskit naamaan kun mennään kauppaan ja kulkuvälineisiin. Muissa maissa pakko ja sakko jos ei käytä. Sitäkö odotellaan?

Lahden keskustan kaupat kiinni la klo 15 ja auki su klo 12. Näin päästöt vähenee ja ravintolat ja kahvilat täynnä jo alkuillasta.

Kyllä sähkömonopolit laskuttavat meitä kilpailun puuttuessa aivan turhasta ja nyt alkaa myyntipuolikin fuusioitumaan.

Lahti on oikoratansa saanut. Se tekee tehtävänsä hyvin. Viisaus, jolla nyt uutta valtakunnallista oikohanketta Helsingistä idän suuntaan suunnitellaan, ei sijaitse Lahdessa.

Pekka Lappalainen vaatii valtiota velvoittamaan sähköyhtiöitä eli kaikkia sähkönkäyttäjiä sähköautojen latausinfran maksajiksi! Kaikki sähkön käyttävätkö ml. autottomat ja vähävaraisetkin maksaisivat leikin korotettuina siirtomaksuina! Ei! Vaan maksakoot sähköautoilijat latauslaitteensa! Toivottavasti päättäjistä löytyy riittävästi tolkun kansalaisia.

Miksi Lahen torilla vilistää niin paljon rottia? Kenelle asia kuuluu?

Toivottavasti tuleva talvi on yhtä lumeton kuin edellinenkin. Saa nauttia luontoreiteistä koiran kanssa, eikä tarvitse siirtyä hiihtäjien tieltä maanteiden reunoille.

Maskipakko busseihin sekä kuljettajille. Bussipysäkille lisää roskiksia maskeja varten.

Orimattilan K-Supermarket antaa maskialennuksen. Kannattaa toistenkin kauppojen kokeilla.

Menossa on ennennäkemätön koiravillitys. Vauvat vähenee mutta koirien määrät kasvaa. Medioissa koirat sylissä kaikissa haastatteluissa. Alkaa olla pakkosyöttöä.

Anniskeluravintoloihin pitää määrätä tunnistautumispakko ja näkyvillä oleva nimikyltti. Olisivat edes lähes samoissa muiden kanssa!

Hyvät maskia käyttämättömät ihmiset, älkää ängetkö kaupoissa ja busseissa maskia käyttävien ihmisten lähelle. Pysykää omissa porukoissanne, kiitos.

Pyöriin on lakimuutoksen myötä ilmestynyt punaisia takavaloja, mutta missä on etuvalo, joka on ollut tieliikennelaissa jo vuosikymmeniä. Vai kuvitteleeko joku näkyvänsä, kun tulee autoa vastaan tummissa vaatteissa ja se punainen tuikku palaa jossain siellä takamuksen alla?

Kauppakamarin Eerikäinen pyllistää koko miljoonan asukkaan Itä-Suomelle ja Porvoolle Itärataa vähätellessään. Ei kannattaisi

Kuka antaa kotona olevalle koronaan sairastuneelle kotihoito- ja toimintaohjeet, samoin karanteenissa oleville omaisille. T. ei tietoa saanut!!

Hienoa Fazer/ksylitolitehdas! Löytäköön palkinto oikeat kohteet ja tuottakoon iloa lapsiperheille.

Korona on lääketehtaiden unelma.

Miten Erhola kehtaa mennä A-studioon kehumaan toimiansa, kun Päijät-Häme joutui perusvaiheesta suoraan leviämisvaiheeseen. Vitkuttelu johti hurjaan leviämiseen.

Edellisessä hallituksessa oli 5 sinistä ministeriä joita ei ollut vaaleilla valittu. Tämäkö on oikeusvaltiotoimintaa? Suomi oli silloin demokratian irvikuva!

Eristäydytään nyt kuukaudeksi joulurauhaan, niin Covid 19 virus kuolee, kun se ei löydä uusia suomalaisia. Ulkomaille lähtijät voi sitten tammikuussa rokottaa.

Eräs kuudesluokkalainen kertoi mulle, mitä tupakka-aski maksaa, mutta jos joku hankkii, sitten kympi! Kokemusta on, hän lisäsi. Surullista...

Nyt vasta tuli mieleen: älytöntä korona-aikana päästää ulkopuolisia huoltomiehiä kotiinsa 'palovaroittimen paristoja vaihtamaan'. Osakkaan vastuulla!

Kiitos Tiirismaan Latu ja muut tahot ohjatusta tutustumisesta Salpausselän uusiin maastoliikuntareitteihin! Innostuneina menimme viikkoa myöhemmin uudelleen huomioiden toiset liikkujat. Silti nuoren hiihtäjättären laturaivo pilasi ulkoilun. Missä liikkumisen ilo ja hyvät tavat?

Olen hoitaja enkä halua koronarokotetta. Älkää pakottaako meitä koekaniineiksi.

Erno Laisin Kimi Uosukaisesta koskevat kirjoitukset hakuammuntaa. Kertoo tämä eräs demariaktiivi. Terveisin Sami Korkiakoski.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.