Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Pitääkö ensilumella hiihtäjiä rajoittaa?

Ensilumenladulla voi hiihtää luisteluhiihtoa tai diagonaalia, eli sitä perinteistä tyyliä. Ladun läheisyydessä on mainio grillauspaikka, jossa voi grillata vaikka makkaraa ja nauttia mehua tai kahvia.

On hyvä ottaa kotoa mukaan evästä, niin saa mitä haluaa. Eikös niin?

Annettaisiko ulkopaikkantalaisille nyt parin viikon latukielto Lahteen?

Raviradan lähtöpaikalla on useasti myös suksiesittelyä ja suksien huoltoa sitä tarvitseville. Omat sukset on hyvä kuitenkin voidella kelin mukaan jo kotona, niin hiihtäminen on kivaa. Voitelu ei kuitenkaan aina ensiyrittämällä onnistu, joten kannattaa ottaa vaihtoehtoinen voidepurkki mukaan ja sipaista kelin mukaista pohjaan. Helppoa.

Karvapohjasuksilla ei vielä ole ensilumenladulle kannattanut lähteä, kun hiihtäjiä on ollut valtavasti ja latu on sliippautunut muhkuraiseksi ja "karvat" tökkivät.

Luisteluhiihtäjillä on ollut mainiot olosuhteet.

Lopuksi: Onko vakavasti pohdittava, annettaisiinko ulkopaikkakuntalaisille nyt parin viikon latukielto Lahteen, jotta korona ei ensilumenladulla leviä hiihtoväen mukana ympäriinsä? Varsinkin Uudeltamaalta tuleville?