Näppis: Ymmärrän hyvin hesalaisten innon itärataan kohti Venäjää. Onhan se heille nopein reitti päästä oikeaan metropoliin!

Ymmärrän hyvin hesalaisten innon itärataan kohti Venäjää. Onhan se heille nopein reitti päästä oikeaan metropoliin!

Ei näy enään poliisia kävellen keskustassa, sen jälkeen kun muuttivat Hennalaan. Eihän autoa voi parkkiin jättää. Kyllä tarvis Triossa näkyä. Muut ostarit ei hyväksy tällästä touhua. Ei vartijat näille mitään mahda, silittävät päätä.

Kiinteistöneuvos uskalsi nostaa kissan pöydälle. Miksi valtuutetut vaikenevat Lahden Talojen yli rakentamisesta? Yhteiskunnan varoilla tehdään ja Kelan maksaa vuokrat. Lahden väestörakenne vääristyy pahasti. Anttonen voisi kertoa kuinka monta prosenttia asukeista maksaa vuokransa omilla rahoillaan?

Hiihtolatu pitäisi ehdottomasti sulkea, se on koronalinko. Odotellaan rokotetta ja talvea, hiihdetään sitten peräsuolipitkällä menemään.

Ihanaa kun on latu jo avattu. Taas voi mennä koiran kanssa metsään lenkille. Ladut kuuluu myös koirille.

Vihreät vievät maamme perikatoon. Turvetta ei saa käyttää, metsiä ei saa hakata eikä kaivoksia perustaa.

Aika ovelasti oli jätetty Etlarin jutusta pois nimet, jotka kannattavat Liisua! Siis demarit, vihreät ja keskusta kannattavat saasteiden siirtämisen lähemmäksi koululaisia. Ja kuinka moni hallituksen jäsenistä onkaan jättämässä paikkansa?

Ei CM Mailinkan liputus mennyt oikein. Suomen lipun kanssa mainosliput pois tangosta.

Ihanaa, uusi normaali elämä introvertilla hamaan tulevaisuuteen.

Missä on kaikki Pelsujen hyvät kokit, jotka osasivat tehdä maukasta ruokaa hallilla. Vaihtui lounaspaikka nyt.

Ei ole ihme, jos ruoat maistuu miedoilta kun ainoat mausteet jota nykykokit käyttävät, ovat chili ja mustapippuri. Kaikki miedotkin kala ja liha ruoat maistuvat samalta.

Lieneekö kyse inhimillisestä erehdyksestä, kun Lahden kaupunginvaltuuston tarkastajiksi on valittu inhimillisiä erehtyjiä eikä asioiden tarkastajia? Aina poliitikoilta löytyy kaikenlaisia selityksiä.

Miksi uutisten lukijat pitää ryntäille ylettyvää tukkaa, joka enemmän ärsyttää kun kaunistaa. On huono merkkituote!!

Ei ollut ennen tosiaan sähkönsiirtomaksua, ei jätevesimaksua eikä ekomaksua. Mikähän maksu seuraavaksi keksitään. Saapasvero?

Se maski ei suojaa coronalta, ymmärtäkää jo. Sinä saat sen taudin oli maski tai ei.

Säätietelijät osaavat asiansa, ei tarvitse uutistenlukijan sohlata vieressä.

THL:n mukaan ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuina koronatartuntatilastoissa. Rokotteita saadaan Suomeen aluksi vain rajoitetusti. Pitäisikö nyt sitten rokottaa ulkomaalaistaustaiset ensin?

Rva Joensuu kertoi maahanm. niin positiivisia asioita – mitenköhän nämä Lahden maahanm. miehet ja kotona olevat kielitaidottomat naiset saataisiin lähihoitajan töihin?

Hei oletko kuullut kylmästä sähköstä? Miten luulet pakastimien toimivan?

YGV valkohiuksinen harmaan auton 'pomomies' ajoi Malskin työmaalle: valmista baanaa on leveesti, sun piti koukata lähitalon täti sivuun. Mikä vaivas?

Hollola tasoittaa hirveen kauniit maisemansa ja myy arvokkaat pohjavetensä hukaten valttinsa.

Kyllä näppis julkaisee herkästi perussuomalaisia morkkaavia juttuja.

Kyllä minä ymmärrän että porvareita harmittaa kun demarit on valtapuolue.

Ensilumenlatu eriarvoistaa lahtelaisia, kun kaikki eivät pääse nauttimaan hiihdon terveysvaikutuksista!

Kyllä 80-luvulla opetettiin että kun mennään liikenneympyrään pyörimään niin vilkku vasemmalla niin kauan että poistuu sieltä ja sit vasta oikealle. Helpottaa huomattavasti havannointia eikä turhaan odoteta. Toiset pyörii kolmekin kiekkaa. Minä ainakin käytän vasenta vilkkua kun menen ympyrään pyörimään. Toiset eivät vilkuta edes poistuttaessa. Paha mulkaisu auttaa kummasti.

Ei saa olla niin, että vanhusten terveyslaskut tulevat perintätoimistoilta ympäri maan eri nimillä, eikä käy ilmi mistä asiasta kyse ja mikä summa alunperin oli ja järjettömän suureksi painunut summa maksettavaksi heti. Ja jokainen tietää mitä puh. jonotus merkitsee. Rahan menoa ja nuoren innokkaan miehen naulan lyöntiä seniorin ruumisarkkuun.

"Kuten katsot toista, siten näet itsesi".

Ennen kommunistisissa Neuvostoliiton osavaltioissa tartuntataudit levisivät. Mitä siihen sanotte te, joiden mielestä kirkon nettiläh. levittää koronaa?

Ruvetkaa nyt rakentamaan sitä uutta koulua. Valittajat muuttakoon Asikkalasta muualle. Rajua poliittista leikkiä, nuorten ja koulun väen terveydellä. Meni kyllä kunnioitus vanhan Vääksyn toimintaan. Taitaa jotkut olla lähdössä vaaleihin mukaan.

Miljoonat kiitokset huippu hyvästä ja ystävällisestä hoidosta Launeen hammashoitolan Suvi S. + hoitaja. Homma oli haastava ja hoiditte sen silti upeasti.

Voisiko osa LSL:än vuoroista varata vain maskia käyttäville? Finnairkin tekee niin.

Onko koronakin seksitauti?

Hyväveli-halliyhdistys leipoo nakki-Salosesta halliyhdistykselle toimitusjohtajaa! Menestystä!

Maksaako kaupunki tuntitaksan mukaan lumen aurauksesta? Auraaja ajelevat Jalkarannassa edestakaisin hirveällä kolinalla. Lunta ei ole. Täysin turhaa. Kuka on heidät ohjeistanut? Kuka maksaa turhasta?

Suosituksia maskin käyttöön ja liikkumiseen, miksi ei määräystä? Eli selkokielellä Älä vaaranna itsesi ja muiden terveyttä. Eikö siten lievät ylinopeusrajoituksetkin voisi laittaa vaan suosituksiksi.

Suomalaiset sotilaat olivat sitkeitä ja sisukkaita Venäjää vastaan sotiessa ilman heitä Suomen itäraja olisi Siperian takana.

Valtaosa Suomen vieraskielisistä on venäläisiä ja virolaisia pitkälti toistasataa tuhatta.

Päijät-Hämeen uusien koronatapuksien taustasta saatu vain 43 prosenttia jäljitet- tyä. Silti joillain pokkaa väittää etteihän nyt kapakassa tartu.

Ohjelmaehdotus riiteleville poliitikoille: Kunnanvaltuusto kuntoon hans väliliha

Onko Asikkalasta terve maalaisjärki lähtenyt pilveen? City-keskustan komein rakennus OP-pankkipalatsi pannaan maan tasalle. Vanha yhteiskoulu samoin ja isompi tilalle. Mistä löytyy lapset sinne, kun lastentekotaito on päässyt ruostumaan.

Sinä joka kysyit autovetosta, millä korvataan ko. autovero, kun sähköautoja saadaan riittävästi liikenteeseen. Valtion taholta tullaan sähköautoille asettamaan sähkövero, kun niitä katsotaan olevan liikenteessä riittävä määrä. Itse en usko sähköauton tulevaisuuteen Suomessa nopealla aikataululla. MB D:llä matka taittuu puhtaasti 1 tankilla n. 1 000km.

Vihreät vaativat metsätalouden hoitoon ideologisia muutoksiaan ymmärtämättä mitään metsän kasvusta ja sen edistämiseen tarvittavista toimenpiteistä. Raivaukset ja harvennukset oikein ja oikea-aikaisesti suoritettuna auttavat puuston ja metsän kasvua. Vihreiden tavoittet ohjaavat sekalaisiin ryteikköihin, joihin eivät marjastajat ja sienestäjätkään halua tunkeutua. "Suomi elää metsistä" on vihreille tuntematon käsite.

Miksi Postin kuskit ei käytä kasvomaskeja? Kolmas kerta viikon sisään kun kuljettaja on tuomassa tai noutamassa paketteja yleisissä tiloissa mm. sairaalassa. Jotain rajaa nyt!

Jee vitonen tuli web-julkaisemisen harkasta. Nyt sitten vääntämään harkkaa videointiteknologiasta ja sitten pikavauhtia tietoliikenteeseen. Ei o tylsää

Iso määrä tartuntaketjuja selvittämättä! Veikkaanpa, että tietämättään aika moni koulussa oleva levittää virusta. Turvavälejä mahdoton pitää, virus kiittää!

Onnea Matti Ruotsalainen ja Kemi! Nyt voidaan vielä saada Hälvälän koulu pelastettua! Tarttukaamme toimeen!

Elä nyt hihojas polta siirtomaksujen kannattaja. Ei täällä ole linjoille mitään tehty kymmenien kilometrien säteellä kymmeniin vuosiin. Keskity vaan omiisi.

Eräät ostelevat, edullisen autoveron takia, isoja, tehokkaita hybridejä ja ajavat sitten bensalla. Elvistellä vielä kehtaavat tällä kieroudella!

EU:n piti olla hyvä juttu, mutta siitä tulikin velkaantumista, sosialisointia, haitallista monikulttuurisuutta ja pandemiaa levittävä läntinen versio pakkovaltaisesta kommunismista.

Ei mitään järkeä. Iso aura etsii epätoivoisesti kolattavaa lunta. Jota ei enää kohta ole. Voihan toki aurata sitä levitettyä hiekkaa. Lämmintä 3 astetta ja vettä sataa.

Piti olla markkinat kielletty Lahdessa koronan takia, silti ne pidetään. Ei mikään ihme että tauti ei helpota kun suosituksia ei noudateta.

"Kun pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden." Hah, hah! Ilmainen 1,5 km latu. Vielä pitäs olla palvelut. Eihän sitä "tollaista taivalta" jaksa ilman makkaraa ja lettuja hiihdellä!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.