Näppikset: Ei kannata laittaa nettihakuun sanaa: testamentti. Tulee apajille haluavia linkkejä ja ns. neuvoja liian paljon. Ole varovainen.

Ei kannata laittaa nettihakuun sanaa: testamentti. Tulee apajille haluavia linkkejä ja ns. neuvoja liian paljon. Ole varovainen.

Lehden pääkirjoitustoimittaja hehkuttaa kehätietä. Lahden valtuusto äänesti kolme kertaa nimenomaan ohitien puolesta, jota kehätie ei suinkaan ole.

Ei se kauppojen Black Friday "vouhotus" vaan se ihmisten tarjousten perässä vouhottamaan lähteminen tällaisena aikana. Hyvin monet ostokset on mahdollista toteuttaa netin kautta. Oma ja muiden terveys huomioon!

YLE näyttää mallia kansalaisille. Toimittaja riisuu kasvomaskinsa ja siirtyy sohvalle kaulailemaan työkaveriaan!

Kuuluuko sinun lapsesi/nuoresi siihen porukkaan, joka ennen ja jälkeen koulupäivän kokoontuu tupakalle ja roskaamaan Terveystien sillan alle? Kuka älytön näille sitä tupakkaa hankkii? Oma ikä ei riitä vielä vuosikausiin.

Miten työllisten määrän lisääminen lisää työllisyyttä, kun kaikille ei ole töitä nytkään? Joskus oli suunnitelma pakottaa jokainen yritys palkkaamaan yksi työtön. Niinkö nytkin?

Kyllä minulle on suomalainen metsuri moninverroin arvokkaampi kuin muun maalainen jalkapalloilija.

Itella "Paras työpaikka v. 2020" -projekti alkaa olla lopuillaan. Kuinkahan meni niinkuin omasta mielestä...

Jos et voi käyttää maskia, hommaa visiiri. Sen takana voi hengittää.

Toimittaja Erno Laisin kirjoitus Lahden Sos.dem Ty:n puheenjohtajavalinnousta oli napakymppi. Puolueita arponut nuorimies yhdistyksen pj:ksi? Taitaa mennä karille!

Kiitokset Etlarin uudesta Päivän Lehti -sovelluksesta. Nyt toimii niinkuin digijuttujen pitääkin. Ei tule ikävä vanhaa sovellusta. Toivottavasti sen kehittäjää rangaistiin riittävän ankarasti.

Hyvät näppisläiset on hyvä muistaa tänä aikana fakta: "Ken on turva Jumalassa turvassa on paremmassa" Koettu on.

Liikenneympyrää lähestyttäessä on nimenomaan hyvä laittaa vilkku ajoissa oikealle, jos ympyrässä kääntyy 1. risteyksestä heti oikealle. Ei tietenkään muutoin. Se edistää muiden ajamista ympyrään ja on toisten huomioon ottamista jouhevan, ei "minä sarvikuono olen aina oikeassa" liikenteen tae. Valitettavan vähän Lahen liikenteessä edelleen katsotaan omaa sarvea edemmäksi.

Ajoissa ympyrää lähestyttäessä vilkku oikealle kun tiedät että poistut, ympyrässä on jo myöhäistä kun oikealta tuleva odottaa.

Äkkiä joku perustamaan Nastolaan omakotitalo-talkkari ennen lumia. Paljon iäkkäitä omakotiasujia, jotka eivät jaksa huolehtia talosta ja pihasta.

Sinä, jonka mökkiin tulevaa sähkölinjaa ei ole kunnostettu 50 vuoteen: Luuletko, että sähköyhtiön koko ylläpidettävä verkko on siinä sinun kaapelissasi?

Mistä asti kuvittelet sähkön tulleen mökillesi 50 vuotta? Lähimmästä tolpastako vai jopa seuraavasta?

Täytyy toivoa, että ilmastotuho ei taas kiihdy massaturismi-ilmailun muodossa uudelleen ja lapsillekin jäisi vielä elåmän edellytyksiä.

Mukkukan kirkon televisio Jumalan palvelus 29.11 oli niinkuin Jumalan palveluksen kuuluukin olla. Kiitos.

Eiköhän olisi aika palkankorotuksiin niille jotka hoitavat COVID-19 sairastuneita niin tehohoidossa kuin vuodeos. olevia.

Ketkä tarjoavat ja/tai myyvät nuorille suomalaistytöille huumeita ja siten tekevät heistä narkomaaneja? Miksei huumeilla rikastujien toimintaa estetä?

Uskaltaisitko matkustaa maahan, jossa väestöä ei ole laajasti rokotettu koronaa vastaan? Pelottaa, että Suomesta tulossa sellainen maa.

Olis hyvät sakkorysät Nastolan stoppiristeykset, Kukkastien 40 ja Villähteentien aamuliikenne!

Nyt kaikilla ihmisillä on vastuu toimia koronaohjeistusten mukaisesti, muuten emme saa tätä virusta voitettua. Älä ole itsekäs vaan ajattele muitakin.

Miksi vihreä hallitus tukee verottomia sähköautoja, muttei kotimaisia biopolttoaineita Matti Meikäläiselle? EU:ko tässäkin sanelee, kuten hanhiasiassa.

Monissa kaupungeissa käydään yt neuvotteluja. Koska aloitetaan Lahdessa?

Laittakaa ne kuntosalien ovet nyt kiinni pariksi viikkoa ja painukaa ulos lenkille raittiiseen ilmaan.

Monella on pätevä syy kieltää mediassa verotietojensa julkaiseminen. Esim. rikollinen tarkkailu, oma sairaus, ikä, kerran elämässä yli 100000 e tulot, aina muulloin tulot vähän yli 20000 e vuodessa. Ja media odottaa että milloin saa julkaista "häpeälistan" kieltäjistä. Julkaiskaa lista veropinnareista!

Maksaako hyky Padasjoen kunnanjohtajan palkan kun hänen mielestään kuntalaiset ajattelee vaan itseään vastustaessaan vanhusten sijoittamista ympäri maakuntaa ja hoitajien irtisanomisia?

Hallituksen ja THL:n korona viestintä herätti taas ärsytystä. Eikö koko sivun kasvoksi löytynyt ketään poliittisesti neutraalia, kaikki eivät jaa vihervasemmiston arvoja.

Oli ovela veto Lahen kaupungilta houkutella bussien avulla kahvilayrittäjiä torille ja sen ympärille.

Phhyky paasaa ettei pitäisi olla tekemisissä muitten kanssa, korona leviää lähipiiristäkin. Kyllä teini tuo koronan koulusta kotiin. Kaikki etäopiskeluun nyt.

Paljossa palvelija sekä mahdollistaja on ihmisyyden, vastavuoroisuuden ja kiitollisuudenkyvyn mitta ja peili.

Hyvää asiakaspalvelua kauppakeskus Triolta. Kuuluttivat että ilmaisia maskeja saa info tiskiltä. Kiitos, hienosti toimittu. Mutta! Tästä huolimatta ei näkynyt maskeja keskuksessa oleskelevilla kanta-asiakkailla. Olisiko nyt maskipakon paikka?

Outo suhtautuminen asiantuntijoilla miesten eturauhasen seulontaan, väittävät, että hoidetaan turhaan. Eikös seulonnan perusteella tehdä vasta mahdolliset havainnot, ja vasta sitten diagnoosi, kuten esim. rintasyöpäseulonnassa ?

Muualta juuri muuttaneena ehdotan, että Saimaankatu ja Vesijärvenkatu muutetaan yksisuuntaisiksi, kävelykatuja lisätään ja nopeusrajoituksia lasketaan. Keskustaa pitää rauhoittaa autoilta. Lahdenkadulla ajetaan aivan liian lujaa.

Mitä ihmettä? Pari senttiä ja jo iso auranrohjake hioo Kuhilaankatua.

K-kyläkauppa meillekin tänne Tapanilaan kun meillä ei ole mitään palveluja.

Olisko joku kansanjohtajista hiihdellyt taas eläkeyhtiön majan laduilla? Eläkeyhtiöiden toiveko eläkeputken poisto. Pidetään vanhat eläkeikään ja viimeeksi tulleet ensin töitä hakee. Näinhän on ollutkin. Ei vaikeeta.

Eikö koronan pitäis pistää ajattelemaan minne olen matkalla jos kuolema tulee. Olis aika pysähtyä synnin juoksussa.

On tuo pikku Kiuru rohkea! Ei kunnioita demokratiaa!

Jälleen nollatutkimus vuokratasoista Euroopassa. Euroopan maissa vuokralainen maksaa itse asunnon lämmityksen, hankkii keittiöön kodinkoneet ja kalusteet kun siellä on vain vesihana ja tiskiallas, asunnoissa ei ole komeroita jne. Saksassa jopa oli rappukäytävän siivousvuorot.

Kiurun touhuja seuratessa joutuu tervekin ihminen vähintään kiihtymisvaiheeseen.

Yksityisenä vuokranantajana luen lehdestä kuinka Lahden Talot ym suuret toimijat nostavat vuokria vuosittain, me olemme nostaneet viimeksi neljä vuotta sitten. Me maksamme myös veroa 32%, Lahden Talot ja muut säätiöt eivät maksa veroja vuokratuloistaan.

Vuodesta toiseen toistuu samaan aikaan tämä selittely. Mistähän mahtaisi johtua? Ettei vaan olisi k_k_ syy jos yritetään nostaa itseä ja painaa muita?

Liisun ja monen muun ison asian suhteen kepun kaup. hall. jäsenen mielipide liikkuu tuuliviirin tasolla, koska hän voi olla täysin toista mieltä kaup.valtuustossa itsensä kanssa, kuin mitä hän oli kaup.hallituksessa!

Sähköntuotannossa pitäisi enemmän tukea pientuotantoa ja sallia vapaa sähkönsiirto eri kiinteistöjen välillä. Nyt joudut kysymään luvan paikalliselta monopolilta!

Metsäpalot eri puolella maailmaa eivät ole lisääntyneet niinkään ilmaston muuttumisen vuoksi vaan siksi, että maapallon väestömäärä on kasvanut jatkuvasti. Sytyttäjiä aina vain enemmän.

Metsien jatkuva kasvatus lisäisi yksipuolisia havuupuumetsiä sillä koivu ei menesty muiden puiden varjossa.

Ketä media sitten mollaa, kun Trump ei ole enää presidentti?

Uusia kaivoksia tarvitaan aina vaan enemmän lisääntyvän sähköautoilun vuoksi.

Kuinka paljon enemmän hengitämme hiilidioksidia maski päällä?

Opetetaan oravat levitoimaan, niin ei Salppurin laduille jää jälkiä! Hiihtoniilojen laturaivo saattaa hiukan helpottaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.