Näppikset: Suomalaisten käskijöinä ja hallitsijoina ovat nuoret naiset. Missä ovat miehet?

Suomalaisten käskijöinä ja hallitsijoina ovat nuoret naiset. Missä ovat miehet?

Kyllä on Kärköläkin kohta korona kartalla,jos oppilaat parveilee S-marketissa,pitää pyytää siirtymään että pääsee asioimaan!kassalla ei turvaväleistä tietoakaan!ikävää asioida!

Eikö meistä 70 v. olla enää huolissaan? Keväällä oltiin!

Sanoisin sille desifaineen lutraajalle että mitä se paskanhaju tekee ihmiselle joka pvä kiitos

Isossa lahtelaisessa marketissa nyt lähes kaikilla oli koronamaski, vain äänekäs miesporukka vietti aikaa kaupalla maskittomina, vailla huolen häivää.

Teppo Koskinen (ESS 27.11.) Jos verotietojen julkaiseminen ei olekaan tirkistelyä vaan avoimuutta, miksi sitten ESS ei julkaise eniten tulonsiirtoja saavan ja vähiten veroja maksavien nimiä ja kuvia? Tehkääpä sellainen TOP 100-lista. Keskustellaan sitten epäreilusta kohtelusta uudestaan.

Hyvä P. Alastalo, mutta miksi et kerännyt älypyörätien vastustuksen nimilistaa?

Ensilumen latu vihdoinkin avattu. Nyt päästään karvakaverin kanssa taas lenkkeilemään ladulle.

Käyttävätkö maskia sellaiset, jotka sairastavat koronaa vai sellaiset, jotka pelkäävät saavansa sen?

Miten kemppiläiset liittyvät linja-autoreitteihin: vain muutama käyttää busseja, vaikka niitä kulkee 20 min. välein? Täysi parkkipaikkakin sen kertoo.

En ole koskaan Lahden kuntosaleilla henkilökuntaa nähnyt kuin joskus vastaanotossa. Ennen luulin, että niissä on ohjausta. Jos pyytää, voi joku tulla vähäksi aikaa. Eri maksusta kyllä saa PT:n.

Reppupappa seuraa huoltomiestä... kuin hai laivaa.

Punavihreän utopian kannattaja. Lue sinäkin Juha Ahvion kirja Vaarallinen vihreä valhe. Ajatuksella. Saatat hämmästyä.

Pidätkö Raamattua järjettömänä? Mitäpä jos lataisit älypuhelimeesi RKK Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen? Suosittelen lämpimästi. Itse olen alkanut ymmärtää.

Luisteluhiihtäjä, vältäthän hiihtämistä perinteisen ladun päältä.

Lahtelaiset päättäneet ettei maskeja käytetä! Max 10 prossalla kaupassa suoja. Kyllä on juntteja!

Ei tästä niin kauaa ole, kun ei ollut koko sähkönsiirtomaksua. Hyvin saivat pidettyä linjat kunnossa ja rakennettua uusia, kohtuullisella sähkönhinnalla. Nyt kyse rahastuksesta. Ymmärtääkseen nykypäivää, pitää tuntea historiaa.

Iloinen yllätys Kruunuasunnoilta: vuokra laskee ensi vuoden alusta 5 %.

Perussuomalaisia paheksuttiin kun he yrittivät hillitä maahanmuuttoa. Nyt annetuista ohjeista piittaamattomat maahanmuuttajat levittävät eniten koronavirustartuntoja.

Heittäkää käyt. maskit roskikseen, ei kadulle tai metsään. Jos näet käytetyn maskin, älä ota. Ammattiväki käsitelköön niitä tartuntavaaran vuoksi.

Kun 70 luvulla lähdin töihin sanottiin, että työeläke on palkan jatke. Palkanjatketta on kerätty 215 miljardia tähän mennessä. Koko ikänsä työssä käyneet (varsinkin naiset) on sossun luukulla. Mikä mättää?

Black Friday humpuukia. Kk ennen hinnat ylös ja b.f-päivänä mukamas reilut alennukset. Ihmiset juoksevat kaupoissa koronasta huolimatta. Minä säästän rahani ja olen kotona.

Kaikkien bussien ei tarvitse poiketa torilla eikä matkakeskuksessa. Bussinvaihto ei ole kohtuutonta. Hätäisimmät käyttäköön taksia. Hiukan mukaillen: Rahalla saa ja autolla pääsee tai hevosella.

Kauppiaat! Black friday edesvastuuton koronalinko yksinkertaisille kuluttajille, jotka juoksevat ei-todellisten alennusten perässä.

Voi teitä päijäthämäläisiä, ette pidä kasvosuojia edes sairaalassa, kaupoissa, busseissa. ette ole immuuneita, olette välinpitämätöntä sakkia. korona on kamala tauti uskokaa. t. uusmaalainen

Jenni Lukaisisinko ei taas tajuu. Maskia voi käyttää oikein tai väärin. Voi tätä ahdasmielisyyttä!

Ei varmaan muilla ole isännöitsijän numeroa kun yhdellä asunnolla. Soittelevat joka asiasta. T. Hössö

Renksussa limpsa oli limpsa 1960-luvulla. Myöhemmin etukirjain vaihtui, mutta mielenkiinto säilyi.

Adventtikirkon piha 26.11, klo 11.30. Satakunta ihmistä ruoan haussa, odottelivat yhdessä läjässä. Eipä montaa maskia näkynyt. Voisikohan kirkko jakaa maskeja ruoan lisäksi ja opastaa niiden käyttöä?

Kuka tietää montako päivää koronavirus säilyy hengissä siinä maskissa, jos sitä ei heti pese? Jos vaikka tuulettaa parvekkeella, kun en käy ulkona kuin kerran viikossa.

Kauppiaat! Oliskohan jo aika laittaa taas irtokarkit ja paistopisteet kiinni? Itse en uskalla niihin koskea.

Toivon hartaasti, että S-market Ankkurissakin olisi toimiva käsidesilaite sisään tultaessa. Ehkä siinä tapauksessa asiakkaat myös sitä käyttäisivät!

Toimittaja Laisi jätti kertomatta että Itäradan Porvoo-Kouvola linjauksen takana ovat kaikki Itä-Suomen maakunnat ja Porvoon kaupunki

On sanonta: jatkosota käytiin että hämäläisetkin ehtivät mukaan. Nyt näyttää maskien/etäisyyksien pitämisessä olevan aika pitkälti samaa mietiskelyä. Terv.Maskia kaupoissa käyttävä hämäläinen

Jibii, Kotini Lahdessa on nyt Museoviraston suojelema kohde! Eli Lahdessa ainutlaatuinen 1960 tiilestä paikalla rakennettu kerrostalo. Sopii Malskiin!

Suojellussa kohteessa on hienoa omistaa iso huoneisto, koska sen arvo säilyy ihan eri tavalla kuin saman aikakauden elementtitalossa. Ja remppa alkaa!

Kyllä ne piilottelevat asukkaat tai kuuluisat "vieraat", jotka ei kirjoilla taloyhtiöissä ole, huomataan.

Lahtelainen jalankulkija, miksi kävelet päin punaisia?

Näin ulkoa katsottuna ja entisenä lahtelaisena ihmettelen lahtelaisten päättäjien sekoilua, joka jatkuu loputtomiin. Rahat laitetaan katuihin, kun pitäisi laittaa ne ihmisten hyvinvointiin.

Ei olekaan tämä jantteri käyny Etelä-Euroopassa tauteja hakemassa ja käyttäytymistapoihin tutustumassa. Maski hyödytön, silti käytän.

Järki kaukana jos sama ihmispaljous ängetään kadun väliin. Ja pyörätkin??? Ei Vesijärvenkadulle mitään bussipysäkkiä!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.