Näppis: Minkä värinen rusetti olisi paikallaan?

Jos et voi käyttää maskia sairauden vuoksi, millä todennat sen kanssaihmisille? Minkä värinen rusetti olisi paikallaan?

Mitä, jos on onkin niin, että mitä enemmän eristäydyt, sen arempi olet ulkopuolelta tuleville pöpöille.

Ti 24.11. Akuutissa asiantunteva, nopea ja ystävällinen toiminta. Lämmin kiitos.

Taas yks neropatti, sepeliä ei koskaan käytetä ajoradalla. Sehän rikkois takana ajavien lasit ja lamput. Sepeli on vain pyörien riesa.

Todella edesvastuutonta järjestää pandemian aikana synttäreitä, tupareita yms. juhlia. Kyllä ne voi siirtää ensi kesäänkin kun toiv. pandemia ohi. Jotkut vaan ei välitä. On teilläkin riski-ryhmiin kuuluvia lähi-piirissä.

Koska valtiolta korona-apua työmarkkinatukea saaville. Ei 550–600 e/kk netto pitkälle pötkitä. Rahat on loppu ja laskut maksamatta eikä töitä ole.

Kyllä se on limska.

Miksi ihmeessä piti kevään jälkeen saada elää kuin elopellossa tämän koronan suhteen. Nyt taas sama kaaos päällä. Se on täällä ja pysyy. Ei muuttaman kk:n rajoitukset auta.

Taas pelotellaan koronakuolemilla. Kertoisiko joku, kuinka monta on vuosien aikana kuollut kausi-influenssaan, johon on ollut rokote.

Uuden digisovelluksen zoomausta parannettava, kahden napsutuksen suurennus ei riitä! Varsinkin pienemmät fontit vaativat melkein suurennuslasin käyttöä. [Toimitus vastaa: Zoomaustasoa voi säätää. Apua löytyy sovellustuesta, osoitteesta Tilaukset@media.fi]

Sehän voi olla myös limppari, limonaati, limukka.

Mitä teki opettaja oppilaineen korona aikana Hollolan Prisman aulassa tukkien kassojen edustan ja infon. Opettajalla maski, mikä oli niin tärkeää, et näin tehtiin korona aikana? Näinkö koulussa menetellään, eikö opettajilla ole vastuuta?

Lettukahvilaa kaipailevalle: Lahdessa oli laadukas lettukahvila, et sitten kai käynyt siellä kuten ei moni muukaan, joten lopetti kannattomana. Olisi ilmeisesti pitänyt eurolla myydä letut, no millä maksat keskustan vuokrat? Ollaan ilman ja juodaan kahvit ja letut kotona vaan. Säästyy rahat eikä tarvitse tavata muita ihmisiä.

Sotilasarvoja näkyy muisto- ja merkkipäiväkirjoituksissa. Tänään 100 v res ylil sai onnittelut (hs). Ovatko ikärajat edell. miehistö 50 v, ups 60 v. Nostoväki 1–3 lk? Kysyy 69 v nostov alik? Sot kiv 1. Lk

Miten Erhola kehtaa mennä A-studioon kehumaan toimiansa, kun Päijät-Häme joutui perusvaiheesta suoraan leviämisvaiheeseen? Vitkuttelu johti hurjaan leviämiseen.

Tilanne Suomessa vakava. Korona lisääntyy. Vieläkö te, jotka ette huoli mitään suojausta, jäätte odottelemaan uusia tartuntoja. Se on välinpitämättömyyttä muita ihmisiä kohtaan.

Kouvolasta pääsee pois 13 min nopeammin.

Höh. Se on limpsa, eikä limsa. Eihän ole olemassa pimsa, vaan pimp..

Suomessa on vaikeat ajat. Nyt on aika yhteiseen rukoukseen kuten sota-aikana. Muuten emme selviä.

Lsl voisi perustaa "mummo-vuoroja"? Mummot ja muut rollaattori-ihmiset täyttää aamuisin bussit, ei meinaa kyytiin mahtua!

Asikkalan kannattaa vielä kerran miettiä, sitooko kuntalaisten verovaroja liian suureen ja kalliiseen kouluun. Nykyisellä pärjää hyvin kriisiajan yli.

Eipäs muuten olekaan. 60-luvulla se oli jo alkujaan limpsa. Sama pätee Lahesta, eikä Lahest. Käytän itse Lahen kieltä, mutta näkisin mieluummin ihan suomenkielellä kirjoitettuna.

Lemmikkieläinten palvonta on saanut jo suorastaan irvokkaita muotoja: tuhansilla suomalaisvanhuksilla ja työttömillä ei aina ole rahaa edes tarjousmakkaraan, mutta rikkaiden lemmikeille tehdään ja ostetaan monenlaisia täyslihaherkkuja.

Siksi kun nykyisin on nais- ja miespariskuntia, sitten viel kaveriporukat. Millä erotella?

No niin, nyt keikutaan kärkisijoilla, ei ihan huono suoritus hitaassa Hämeessä, laji olisi voinut tietysti olla joku muu kuin tappava virus!

Eikö nyt, jos koskaan, olisi oikea aika saada valoa pimeyteen. Runsaat valot torin kuuseen, eikö Lahdesta löydy hankkeeseen rahoittajia? Valojen suunnitteluun löytyy varmaan osaajia. Harvat valot lisäävät vain masennusta!

Mies 70–80 v. ilman maskia sanoi: "On se kun ihminen pelkää ihmistä. " Nainen maskin kanssa vastasi: "Ei pelätä ihmistä vaan tautia."

Se on tietysti limska.

Onko aihetta jo jakaa oikeusministerin tehtäviä, ettei koronapandemian sääntely vie aikaa muulta lainsäädännön tarkistamiselta jopa ensi vuoden syksyyn asti?

Nyt Näppis-viestinä ESS:n etusivun kokoisena info, että nekin, jotka eivät lue ESS:a tai muita lehtiä tai tv-infoja eivätkä tiedä tai osaa koronan estämistoimenpiteitä eivätkä käytä maskia eikä käsidesiä marketeissa.

Viiden jälkeen tv- ohjelma. Kuka on tuo käsillään huitova, kuin lentoon lähtevä räpistelevä juontaja? Nyt alkaa jo uuvuttamaan.

Voisiko kauppojen oville laittaa suosituksen koronamaskin käytöstä, sekä symbolein että usealla kielellä? Ehkä joku voisi ohjeistaa käsidesin käyttöön?

Nyt pitää sulkea kirkot ja kaikki uskonnolliset tapaamiset. Siellä se korona leviää. Miksi ne ovat auki? Sen veisuun ja rukouksen voi tehdä paikoissa, joissa ei ole lähikontaktissa muihin ihmisiin.

Voi miten kauan kestikään saada liikennevalot pois käytöstä Uudenmaankadulla älypyörätien varrella. Nyt autoliikenne toimii sujuvasti ja sivukatujen risteykset pysyvät vapaina.

Liikenneympyrää lähestyttäessä ei laiteta vilkkua päälle. Vasta, kun sieltä poistutaan liittymästä oikealle, niin vilkku päälle oikealle. Vasemmalle ei vilkuteta, kuten joskus näkee.

Lahden Talot ja phhyky. Jos asuntoon tulee tupakansavu parveketupakoinnista, tuleeko myös koronavirus savun mukana.

Kenen moka rouva phhyky? Ei ainakaan niiden, jotka ei elä digimaailmassa!

Kiitos, ensilumenlatu on, onko muita aiheita?

Ihanaa! Korona teki sen, rauhallista joulunaikaa kaikille! Nauttikaa, saatte hyvällä omalla tunnolla olla kotonanne.

Korona vaan lisääntyy. Osa teistä ihmisistä ei vieläkään noudata annettuja ohjeita. Haluatteko ehdoin tahdoin vaikeuttaa tätä tilannetta. Mikä teitä vaivaa?

Vaan kun meikäläisen mökkiin tulevalla sähkölinjalla ei ole tapahtunut mitään kunnostusta 50 vuoteen. Samat tolpat ja kaapeli! Turha selitellä.

Siis onko vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys lähtenyt leikkimään isojen poikien kanssa. Menkää nyt hyvät ihmiset itseenne, ja ottakaa järki käteen. VYK:n oppilaan vanhempi.

Opettajat käyvät äärirajoilla kouluissa. Turvavälejä ei voi noudattaa. Luokat ääriään myöten täynnä. Lukion pienessä luokassa voi olla lähes 40 opiskelijaa. Päättäjät herätkää.

Uskomatonta! Jopa kuraisella maastopyörällä pitää ylittää tykkilumilatu. Luulisi kunnon kestävän muutaman sadan metrin kiertämiseen likaamatta latua.

Valtiollisten hölmöilyjen terminologiassa rökäletappio on torjuntavoitto ja pakko tosiasioiden tunnustamista.

Hienoa K. J. Kauko! Taidat olla ainoa kauppias Lahdessa, joka osaa vielä mainostaa suomeksi: musta marraskuu! Omituisia tuulia, nämä black-haloweet! "Se on selvä ku pläkki"!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut