Näppis: Voisiko edes osan lsl:n vuoroista varata vain maskia käyttäville?

Voisiko edes osan lsl:n vuoroista varata vain maskia käyttäville?

Kaunein joulunajan avaus koskaan. Kiitos Launeen srk ja esiintyjät. Rauhaa Jouluun 22.11 klo 16. Kiitos!

Se on limu tai limsa. Ei limpsa eikä limpska.

Heinolalaiset pistivät markkinoinnissaan kartan uusiksi ja sijoittivat Lahden Hollolan paikalle. Todellisuudessa tiet johtavat Lahdesta käytännössä jokaiseen ilmansuuntaan. Te olette syrjässä siellä.

Minkä takia Lahden kaupunkiliikenteessä ajetaan vanhoilla Kabus-linja-autoilla? Niin pieniä, että varmasti tarttuu korona ja eivät todellakaan ole mitään vähäpäästöisiä!

Kelan toiminnasta. Minkä lain mukaan Kela sanoo asuinkumppania puolisoksi? Hakemuksen hylky siksi, että en antanut hänen tietojaan. Ei niitä minulta pyydettykään, eivätkä ne minulle kuulu. Kelalla nähtävästi ihan omat lait ja asetukset. Jos asuinkump. olisi samaa sukupuolta kanssani, niin olisiko hänkin "puoliso"? Ihmettelen suuresti!

Ennen puhuttiin ns. päiväkahviseurasta. Nyt meillä on yökahvilat!

Huomaa, että on Hämeessä. Linja-autossa laskin 18 maskitonta tällasena aikana.

Sinä, joka kaipaat lettukahviloita, mikset perusta niitä itse? Tuolla "voisko joku"-asenteella ei synny mitään.

Näytetääs Lahtelaiset koronalle, mitä on suomalainen sisu! Maskit, turvavälit jne. Saadaan se pirulainen nujerrettua Lahest!

Vierumäen Matkakeitaalta poistuttaessa tien risteyksessä on stop-merkki. Saako tähän liikennevalvontaa joskus poliisilta.

Jos työskentelet asiakaspalvelualalla, sinun toimenkuvaasi kuuluu sanoa vähintäänkin sanat kiitos ja ole hyvä, jos haluat, että asiakas tulee uudelleen.

Nyt korona kuriin. Kaikki muu tulevaisuuden suunnittelu on muutoin turhaa.

Laittakaa heti kättelyssä älytiehen lämmitysputket, ettei tarvitse parin vuoden päästä avata uudestaan. Säästyisi miljoona euroa heti!

Puusaaren mukaan Liisun tarkoitus on keskustan asumisterveyden lisääminen. Jos Liisu toteutetaan, voidaan keskustan muistosanoiksi laittaa: Kuoli terveenä

Sepeli on hyvä liukkauden estoon, hiekka tekee tiet kuraisiksi, laittakaa pistosuojatut renkaat pyöriin, niin ei puhkea.

Kyllä mieleni iloitsi. Vaihteeksi B .Virtanen sarjis oli mukava itse B:lle.

Miksi taksinkuljettajilla ei ole suusuojia. Tänäänkin kuljettajalla näytti olevan melkoinen yskä. voiko kyydistä kieltäytyä, jos tällainen sattuu kohdalle? Tuntuu, että bussissa on turvallisempaa. Kokemusta on viikon sisällä kolmesta taksikyydistä.

Pekingin olympialaiset olis -22, menee kuka uskaltaa, vai?

Miksi ei käytetä kunnon hengityssuojaimia? Maski ei suojaa kunnolla.

Tiedoksi Esperin johtajalle Launeella: Kohortti on kymmenesosa roomalaislegioonasta. Kohortointi ei siis tarkoita 10 ihmistä!

Ihmettelenpä kuinka ruuasta, syömisestä, ruuanlaitosta ja ruoanlaitto-ohjelmista on tullut elämää suurempia asioita! Ruoka on välttämätön ihmisille ja eläimille, mutta ei mikään kultti nyt kuitenkaan! Ja kulinarismi koskee vain länsimaisia pullukoita! Ei afrikkalaisia tai muita kolmannen maailman ihmisiä! Ruokaohjelmia joka kanavalta kyllästymiseen asti!

Roomalaislegioonan koko oli 4 000–6 000 soturia, kohortti oli legioonan kymmenys. Kohortointi = 400–600 legioonalaista. Turha tuputtaa suomen kieleen mitään uutta, joka tarkoittaa 10 ihmistä!

Naapuria kohtaan voisi olla vähän ystävällisempi, kun on etätöissä kotona koronan takia. Eikä lukea lakia ja tapella vuodesta toiseen.

Pesäkallion metsät kuului ennen Holman maatilalle.

Kasvomaskin käyttäjät tietysti laittavat käyttämättömän maskin päälle oikeaoppisesti. Myös maski riisutaan niin, ettei kädet osu kuin reunoille. Maskia ei pistetä taskuun. Muuten ne ovat koronalinkoja.

Vesku ja Mannerheiminkatu suunnitteilla yksikaistaisiksi. Miten pelastusajoneuvojen kulun on ajateltu jatkossa toimivan?

Neljä koronamaskia 50 m:n matkalla Takamaantien varressa!

Tulipa hetki seurattua valtuuston kokousta livenä ja sama toistui kuten edellisessäkin kokouksessa. Puhujakorokkeella maski pöydälle, puheenvuoro ja sama maski takaisin. Jos ei osaa käyttää oikein, kannattaako käyttää ollenkaan. Ohjeita on kyllä toistettu joka paikassa.

Ottakaa päivä vapaata töistä ja tehkää remonttinne kerralla arkipäivänä. Ei tarvi häiritä naapureita iltaisin ja viikonloppuisin.

Liisun otto-oikeus, kaupunkikehitysjohtaja pelaa kaksoisroolia. Lautakunnassa hän esittelijänä on lautakunnan alainen ja otto-oikeutta käyttäessä asettuu lautakunnan yläpuolelle. Toivottavasti kh pistää virkamiehen ruotuun.

Hengitys vaikeaa ahistaa, ei jaksa, ei se ainakaan tupakasta johdu.

Frane pääsi kahdesti pälkähästä. Vaikea tajuta.

Älkää luulko, että maskin takana olette suojassa koronalta, kun ette pidä turvavälejä ettekä huolehdi käsihygieniasta. Eivät kaikki voi pitää maskia, joten vihaiset tuijottelut pois.

Haluaisin vertauksen. Mistä valtio ottaa ne rahat, jotka nyt kerää polttoaineveroina, sitten kun sähköllä ajetaan? Ehdotuksia!

Turha syyllistää maskittomia ihmisiä. Ottakaa selvää maskeista ja hyödyistä, tulkaa sitten suutanne aukomaan.

Ravintolat pitäisi olla yöaikaan kiinni, koska humalapäissään läheisyydenkaipuu lisääntyy ilman kontrollia.

Miksi naisvaltaisten työpaikkojen aktiivit yrittävät väkisin järjestää pikkujouluja korona-aikana? Ja ihmettelevät, kun kieltäydytään. Järki käteen!

Dila haloo! Mikä tai mitä on Walkers? Onko rakennus, robotti vai mikä? En löydä sanakirjasta. Asun Suomessa, olen suomalainen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.