Näppis: Väitän, että tartuntaketjut, jotka jää hämäriksi, ovat tulleet baareista

Täysin vastuutonta toimintaa mennä baareihin istumaan nyt, kun korona pahenee. Väitän, että tartuntaketjut, jotka jää hämäriksi, ovat tulleet baareista. Ihmiset ei vaan myönnä, että ovat ottaneet riskin. Missä aivot? Narikassako?

Haloo! Nyt lahtelaiset maskit ja turvavälit käyttöön. Uusimaa kohta sulkuun ja täällä painetaan vaan kuin elopellossa. Keväällä oltiin huomattavasti tarkempia, miksi ei nyt?

Mistä Yle löytää nuo kaikki surkeat laulut aamuradioonsa?

Olli Vuorelle Heinolan lintutalolle myös minulta suuret kiitokset suuriarvoisesta eläinsuojelutyöstä lintujen hyväksi.

Aamun pyöräsaldo: 5 pelkällä takavalolla, 3 ilman mitään valoa, 1 etu- ja takavalolla. Uskomatonta!

Sähkön siirto pitäis suhteuttaa kulutukseen. Ei voi ymmärtää, että siirto esim. yli 100 e, kun kulutus on vain yli 10e. Minkä laskuopin mukaan?

Hyvä ehdotus! Kannatan, että Yle näyttäisi koosteen aikaisemmista Linnan juhlista.

Lahdessa on lähes 10 000 työtöntä, suurin osa puhuu sujuvaa suomea ja heillä on asuntokin valmiina. Mutta Hykyn hoitajat haetaan filippiineiltä?

Olen ymmärtänyt, että kun henkilö valitaan korkeaa tehtävään tulee hänellä olla nuhteeton menneisyys. No muutaman vuoden kuluttua pyritään presidentiksi. K. S.

Näin koronan kiihtymisvaiheessa voisi lomauttaa kaupungin teatterin ja orkesterin 3 kuukaudeksi. Laitoshuolto ja ateriapalvelut on nyt ensisijalla.

Miten koronarokote käyttäytyy aikaisemmin Suomessa saadun influenssarokotteen kanssa? Onko tutkittu ja uskaltaako ottaa?

Lahtelaiset! Miks ette käytä maskeja edes kaupoissa ja ruuhkissa? Kohta leviämisvaiheen rajoitukset teidän takianne ja kaikki kärsivät. Jos kaikki käyttävät maskeja, selviämme ilman rajoituksia.

Mitä hotellin silta haittaa ihmisiä? Altahan kävelette ja nyt kaupunki niin autio, et se tartteekin jotain täydennystä.

En voi pitää maskia terv. syistä. Vältän massoja ja kaupassa käyn sulkemisaikaan. Aiotteko silti lynkata maskittomuuden vuoksi? Lääkärin todistuksellako kauppaan...

Lahdessa on nyt vain yksi oikea kosmetiikkakauppa ja sekin on ruotsalainen. Emotionin loppuminen sen vakituisille asiakkaille oli järkytys. Marketit ovat marketteja. Ilman palveluja.

Nyt hulvaton baarimatkustelu suurennuslasin alle! Ei mitään järkeä; toiset suojautuu eristäytyy. Toiset vastuuttomasti levittää baarista toiseen ja muualle tiedätte kyllä, mitä.

Nuoret, innokkaat suunnittelijat leikittelevät ja haluavat muuttaa Lahen ilmeen trendikkäämmäksi. Älkää hyvät asukkaat olko koko aikaa tyrmäämässä heitä !

Puolustusvoimissa ei kovin paljoa ole koronaa esiintynyt, vaikka porukkaa on. Oiskohan siviilipuolella opittavaa sieltä päin?

Akuutin lääkäri Markolle ja sh Timolle jne kiitos hyvästä hoidosta. Eero

Otathan pyöräilyn säännöistä ja velvollisuuksista selvää. Hyvin yleisessä suoran tien ylityksessä pyörä on väistämisvelvollinen.

Tiukennuksia tähän koronaan ihmisille. Näkee niin paljon tuota hällä väliä -tyyliä, kun on seurannut. Mikä on, kun ei mikään mene sinne päähän, ennen kun on pakko.

Tommi Leirilaakso: Kuinka paljon Vesijärvenkadulla on sattunut onnettomuuksia?

Toivon edes muutamaa Mukkulan suunnasta suoraan matkakeskukseen ajavaa päivittäistä bussivuoroa ilman hidasta torikieppiä.

Sähkölaskussa perittävä siirto/vero ei ole suuri, vaan siihen liittyvä kiinteä kuukausimaksu! Pelkällä kuukausimaksulla voisi kesäasukas ostaa muutaman kuukauden sähköt siirtoineen. Ei kannusta sähkönsäästöön!

Mikä on sähköauton arvo, kun akut vanhenee ja paljonko maksaa kerrostalon latauspisteet ja riittäkö talojen syöttökaapelit?

Ei oo totta! Uskottelevat, että maskit suojaa koronalta! Voi tätä maata.

Nyt Hämeenlinnakin Lahden lisäksi polttaa jatkossa metsänhakkuiden sivuvirtoja. 200 kilometrin sisällä tulee kova kilpailu voimalaitosten välillä, kun on ja myös tulossa muitakin.

Homma hoidettava minun tavallani eli tiukat rajoitukset suojineen heti voimaan tai väärällä tavalla, jolla se tullaan tekemään.

Holman iso maatila enää muisto vain. Ennen oli karjaa ja lapsia ja Merrasjärvi ja pesäkallion peikkometsä. Kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Vahinko on jo tapahtunut Uudellamaalla ja tilanne on riistäytymässä käsistä. Tulevina kirkkopyhinä tapahtuu katastrofi iäkkäässä väestössä läpi Suomen.

Kirkkopyhät ja adventtijumalanpalvelukset alkavat, virsien veisuu ja iäkkäitten liikkuminen kasvaa. Ja matkat maakuntiin. Wuhanista levisi juhlapyhinä!

Ideat on loppu. Konkurssi edessä. Myydään Lahti kiinalaisille. Alkaa tapahtua! Kiinalaiset eivät näpertele, vaan panevat vauhtia saamattomiin tyhjän puhujiimme. Tuottavaan työhön joka tasolla.

Suunnittelijat, päättäjät, jotka pyritte toteuttamaan omia visioitanne = harhakuvia liikenneratkaisuissa, hoitakaa ensin perusasiat kuntoon. Launeella Alhonkadulla, menee Tokmannin ohi, ei ole edes jalkakäytävää, täytyy kulkea vilkkaalla ajoväylällä. Käykää katsomassa. Ihme touhua!

Lahden kaupunginvaltuustoon tarvitaan lisää Kalle Aaltosen kaltaisia valtuutettuja.

Näppiksellä kirjoitus 23.11.20 Sairaalaruoka mautonta, sanoi samoin palvelutaloissa. Olen töissä palvelutaloissa ja ainakin meillä on ruoka erinomaista, salaattikastiketta joka kerta salaatin kanssa ja makkarapaloille löytyy montakin kaveria, suolaa saa lisää jos sitä tarvitsee, kahvileivät ja jälkiruoat tekee talon taitava emäntä. Hyvää joulun odotusta kaikesta huolimatta sinulle.

Liikenneministeri Harakka ajaa uutta itärataa.

Olin viikon just sairaalassa. Ruoka oli hyvää, mutta annokset pieniä. Lisää mehua ei saanu, kun se on 1 dl / potilas. Ison työn tekee keittiö, että saadaan kaikille allergisille sopivat sapuskat.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.