Näppis: Ei muuta kuin Scanian jengi uudelleen koulutukseen ja juomahommiin

Scania irtisanoo 200 henkilöä, mutta Viking Malt ja Teerenpeli porskuttaa eteenpäin ja lisää työpaikkoja. Ei muuta kuin Scanian jengi uudelleen koulutukseen ja juomahommiin!

Kenelläkään opettajalla ei pitäisi olla syytä jättää merkitsemättä kokeita ja läksyjä Wilmaan. Valitettavasti näitäkin jääriä löytyy. Vaikeuttaa kaikkien arkea.

Ei keskustakehää vaadi poliitikot vaan liikennesuunnitelmista vastaavat virkamiehet. Poliitikot ovat kerran hylänneet suunnitelman. Nyt uudet virkamiehet ovat kaivaneet vanhat suunnitelmat esiin ja tuputtavat poliitikoille edistyksen ja elinvoiman sekä ympäristön nimissä, joilla ei ole mitään tekemistä kehähankkeen kanssa. Päinvastoin.

Ylä-astelaiset tuovat koronaviruksen kotiin ja tartuttaa vanhempansa. Bussit täynnä (25–35) teinejä ilman maskeja joka päivä muun väen joukossa!

Koronasta pitää puhua niin kauan, että näille viimeisillekin ymmärtämättömille saadaan maskit kasvoille ja pysymään heidät turvavälin päässä ja käsien pesu ja käsidesin käyttö rutiiniksi.

Miksiköhän Salpakankaalle rakennetaan isoa uutta tk:ta ku tuonne vanhaakaan tk:hon ei saa aikoja? Oli mitä tahansa vaivaa, ni aina saa mennä Akuuttiin, koska tk:ssa ei ole aikoja. Ei edes aamukasilta.

Viherunelman toiveuni saamelaisten alueille. Tuulimyllyjä, tuulimyllyjä, järkyttävän pöyristyttävää, tarkoitus usein pyhittää keinot.

Te innokkaat suunnittelijat. Nyt jäitä hattuun. Pelaatte Lahdesta senkin vähän, mitä on vielä jäljellä. Aleksanterink. on torso. Nyt suunnittelee ylikulkusiltaa Seurahuoneen asiakkaille Sokokseen. Kauppatori on vain jäännös entisestä. Keskustan liikennesuunnittelu vielä tulossa. Hellittäkää nyt ja miettikää mitä Lahdelle teette.

Turha valittaa sairaalaruuasta. Sitä paitsi kouluruoka on laadukasta. Kannattaa ottaa selvää ennen kuin arvostelee. Ei meillä sentää sisäfilettä tarjoilla.

PHhyvinvontiyhtymä, kirurgian osasto 42 henkilökunnalle sekä leikkaavalle lääkärille Arno Sipposelle kiitos hyvästä hoidosta.

SAK:n Eloranta syyttää työnantajia repijöiksi ja eripuran viljelijöiksi. Hänen pitäisi kai katsoa peiliin, sieltä ne löytyvät. Työmarkkina-asioissahan ay-liike ei halua mitään kehittää.

Ebola-verenvuotokuume leviää Kongossa. Onko täysin riskitöntä noutaa Suomeen uusia asukkaita Kongosta ja sen naapurimaista? Entä tuberkuloosi & korona?

Hieno asia, että koronalukuja päivitetään jatkuvasti. Moni haluaa olla selvillä tilanteesta ja elää sen mukaan. Tosin niitä, jotka haluavat kieltää koronan olemassaolon, raportointi häiritsee ja saakin häiritä.

Masked singerin raati kuin teinit festareilla. Kiikarit kuin aatelisilla naisilla teatterissa.

Iitin kotihoidossa ja varmasti koko Hykyn alueen kotihoidossa työskentelee upeita alansa ammattilaisia. Teette äärimmäisen tärkeää työtä vanhenevien päijäthämäläisten parissa. Kiitos!

Niistä turvaväleistä ei K Hyppyrissä ollut tietoakaan. Lohilaatikolla mäti meni koronan edelle. Digilehti 19.11.

Bussien torikierrokset on säilytettävä, me asukkaat tykätään niistä.

Ihmetyttää, kun puhutaan koronaviruksen leviämisen yleisyydestä kodeissa ja perhepiireissä. Mistä se on sinne tullut? Ei kai se ole siellä syntynyt?

Oletko sinä se välinpitämätön, joka uhmaat sääntöjä pandemiassa? Et välitä itsestäsi, et toisista ihmisiä, kun et käytä maskeja et käsidesiä kaupoissa, vaikka ne ovat sinulle ilmaisia. Mitä oikein ajattelet?

Nyt hiihtämään kaikki ilmaiselle ladulle. Säilötty lumi, yötä myöten laitetaan, halpaa kuin saippua, ei koronaa. Kaikki liikkumaan. Hyvä Lahti, liikuntakaupunki, ympäristökaupunki, kaikkien kaupunki.

Ei ne sairaanhoitajat niitä perushommia tee vaan lähihoitajat. Emme kaipaa filippiiniläisiä viemään meidän työpaikkoja ja polkemaan palkkoja tänne Suomeen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut