Näppis: Kuvitteleeko joku näkevänsä hyppyrimäet Seurahuoneen ja Sokoksen tienoilta?

Kuvitteleeko joku näkevänsä hyppyrimäet Seurahuoneen ja Sokoksen tienoilta? Eivät näy mistään kohdasta Aleksilta. Sillalta saattaisivat näkyä.

Maailmalla maskin käyttö sujuu luontevasti, Lahti-nimisessä tuppukylässä maskin käyttäjä kohtaa hämmästyneitä katseita ja huvittuneita ilmeitä. No, jos elämässä ei muuta ilon aihetta ole, niin siitä vaan.

Annetaan Hämeenmaan rakentaa silta Aleksin yli, ilman Hämeenmaata keskustassa ei ole paljon mitään muutakaan. Itsehän vielä maksavat sen.

Persut eivät rakasta holtitonta ja valehtelevaa Trumppia, mutta tämä ajoi monia tärkeitä asioita, joita demokraatit eivät.

Mahtava juttu tuo Seurahuoneen kulkusilta Sokokseen, kerrankin takapajuisessa Lahdessa jotain uudistusta katukuvaan.

Lahtelaiset, käyttäkää maskeja ja välttäkää turhia kokoontumisia. Joululaulukokoontumiset voi jättää väliin tänä vuonna, jos haluaa viettää mukavammin joulun pyhiä perheen parissa, vaihtoehto on viettää ydinperheissä ja siitä poru tulee. Turha valittaa rajoituksista, kyllä nyt kaikki on kiinni meistä itsestämme ja omasta käytöksestämme.

Venäjän ihannoijia riittää vieläkin. "Liitytään Venäjään." Näköjään peite on yhä silmillä.

Hyvä Päivi P! Minäkin lähtisin Lappiin, mutta ne hinnat! En ole köyhä, mut kiskonta väärin. Lapin yrittäjät, muistakaa ahneen loppu.

Eipä näy hyppyrimäet Aleksanterinkadun päässä nytkään Sokoksen tienoilta, vaikka kuinka tiirailisi. Joku kerrostalo siellä pilkottaa kadun ylle ripustettujen "jouluvalojen" takaa.

Ympäristöpääkaupunki, mutta valinnan vapauden vuoksi kaupungissamme ajaa 5 eri yrityksen jäteautot peräkkäin puolityhjänä. Dieseliä palaa ja paljon!

Lahden tori on Lahden kaupungin keskus. Bussit tulevat ja lähtevät sujuvasti torilta. Kummallista, kun änkyröiden pitäisi tämäkin päästä tuhoamaan.

Toimittaja Piiraiselle: Eivät Lapin matkailufirmat mitään rahasampoja ole. Kiitos ylikireän verotuksemme, meillä kaikki vain maksaa aivan tolkuttomasti. Toimittaja voi myös itse kokeilla töitä Kanarian palkkatasolla, minne lentäminen taitaa olla ainoa asia, mitä meillä ei veroteta riittävästi.

Hyvä kirjoitus Timo Lammelta ESS 16/11. Lahen keskusta on minunkin mielestäni pilattu enkä siksi siellä juuri käykkään.

Olen samaa mieltä sairaalaruuasta. On niitä koululaisten "kumiperunoita" ja epämääräinen kylmä kastike, ei tarvi olla ravintolaruokaa kunhan on laadultaan sellaista, jota sairas pystyy syömään, mut kun sitä ruokaa ei pysty syömään, vois päättäjät käydä itse kokeilemassa kuinka maistuu! Inhimillisyyttä Lahti edes johonkin säästämisvimmaan.

Kiitos ja lämpimiä ajatuksia teille kaikille, jotka olette virittäneet ihania valoja pihoille ja parvekkeille!

Miksi Hämeenmaan intresseissä katkoa pääväyliä Lahdessa ja Orimattilassa? Mikä seuraava kaupunki? Kustannukset tuotteiden hintoihinko?

Miksi EU ei laita Trumppia ja virkamiehiä boikottiin ja sulje heidän tilejä, niin kuin Putinille tehtiin?

Perussuomalaisten Tavio on juristi, jolla on ollut oma lakitoimisto, eiköhän riitä ministerin pätevyydeksi. Nykyisillä pätevyydeksi on riittänyt lähihoitaja, päihdetyöntekijä, ylioppilas, "lakiopintoja" ulkomailla jne.

Osuuskauppa Hämeenmaalla on kyllä varaa rakentaa tunneli Aleksin alitse hotellivieraiden tarpeisiin, ehkä sinne maan alle keksitään muutakin mukavaa?

Koskas Soramäen-Tiilikankaan suunnalla riittää uutta päällystettä hiekkapintaisille kävelyteille, kun sitä on luvattu metsäpoluillekin? Osa väylistä on melkoista kuravelliä sadekeleillä, kun pintaan on aikaa myöten maatunut lehtiä ja neulasia.

Lahtelainen autoilija, miksi ajat risteykset tukkoon?

Kunnallisvaalit lähestyvät. Nyt muutamat ns. leipäpapit kirjoittavat kolumnejaan ja mielipidekirjoituksia lehteen. Tarkoitan jo useamman kauden kansanedustajia.

Tänään oli lehdessä Lahden budjetin "leikkauksista". Muutamia satasia. Entä tämä tuhlauspuoli? Esim. Pyörätie 3,3 km/ yli 2 milj. e! Lisäksi joku viisas virkamies unohti kilpailuttamisen. Valtiolta jäi saamatta 600 000 e. Eikä ollut ensi kerta, kun kilpailuttaminen unohtui? Aatelkaa ja sitten supistakaa.

Mitäpä, jos Yle näyttäisi Itsenäisyyspäivänä jonkin Kekkosen aikaisen vastaanoton. Vanhoja urheiluohjelmiakin on saanut katsella tänä vuonna.

Eiks teillä ihmiset ole kavereiden yv-tietoja, puhelin numeroita tai muuta yksityistä kanavaa, kun pitää niitä omia salaisuuksia vaihtaa julkisilla fb-sivuilla.

Hämeenmaa on jo pitkään kertonut, että laajentaa hotellia Sokoksen yläkertaan. Lukekaa hyvät ihmiset lehdestä muutakin kuin sarjakuvat.

Olen tyytyväinen lahtelainen. En valita. Kehittyminen on pakollista ja kaikkien on saatava osansa. Liian paljon esiintyy asiasta tietämättömyyttä monen negatiivisen kommentoinnin takana. Miettikääpä ensin.

Ei keskustaan uutta pysäköintitaloa tarvita, Toriparkin toinen kerros on nyt koko ajan pois käytöstä. Vain Lahdessa pitäisi muka pysäköidä aina lähikortteliin.

Lahti ei tarvitse Itärataa, mutta Itä-Suomi tarvitsee, eikä Skinnarin mielipide siinä paljoa paina.

Persut eivät pitele rajoja kiinni. Toiveajattelua. 32 000 maahantulijaa persujen hallituskaudella v. 2015–19. Terveisin Sami Korkiakoski

PHhykyn pitäisi etsiä uusia johtajia, ei sairaanhoitajia.

Laskepa, Rauhala, tappiot, jos 25 filippiiniläis-sairaanhoitajista 15 jatkaa työssään? Ei kai meidän pidä huolehtia Filippiiniläisten statusten nostosta potilasturvallisuuden riskillä?

Olen innokas Pelicans-fani. Nyt joudun jättämään pelit vähiin. Katsomossa vieressä ei pidetä kasvomaskeja ja suojaetäisyydet ei toteudu. Pakko voimaan!

Vai teitte te oikein nettikyselyn kaupungin liikennesuunnittelusta. Ei taida vain kaikilla olla nettiä. Tehkää mitä tykkäätte, kunhan vaan bussien vaihtopysäkit pysyy torilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.