Näppis: Kyllä pitäisi muuttaa Tapparakatu nelikaista-Pelicans-väyläks

Kyllä pitäisi muuttaa Tapparakatu nelikaista-Pelicans-väyläks. Eipä T:reellakan Pelicans-katuu!

Mitä enemmän autoilijoita ajetaan pois keskustasta, sen autiommaksi se käy. Koittakaapa keksiä miten huumeenkäyttäjät saataisi siirrettyä kehätien ulkopuolella.

Vaikuttaa siltä, että Suomen TV:stä on tullut Ruotsin TV, sillä niin paljon tulee heidän ohjelmiaan, varsinkin viikonloppuaamuisin. Pois nämä tylsät ruotsalaiset, tanskalaiset ja norjalaiset.

Nyt pikaisesti valmistamaan uutta lakia. Maahanmuuttajat kolmannen rikoksen jälkeen poistetaan maasta, koska eivät halua kotiutua. Pysyvä maahantulokielto. Ei selityksiä vaan selvät säännöt. Kyllä lähtijöitä löytyy ja turvallisuus parantuu.

Jos ei ole maassaoleskelulupaa niin heti maasta pois. Ei mitään selityksiä. Voidaan sijoittaa turvasäilöön kunnes paluulento on valmis.

Vesijärvenkadun alkupään muutamilta suojateiltä puuttuu liikennevalot. Niihin muutamilla kymppitonneilla valot, ja turvallisuus nousee kohisten ja Veskun voi pitää nykykäytössä.

Nyt asiat järjestykseen. Ensin maassaololupa tai palautus. Sitten työlupa, koulutus ja kotoutus. Ei työpaikan saanti ole sama kuin maassaololupa, haloo!

Pitäkää vaan ne valot pyörissänne, mutta suunnatkaa ne niin, että eivät häikäise muita. Ja jos ei ehdi väistää muita tiellä/kadulla liikkuvia, niin pitäisikö hiljentää vauhtia? Ja turha autoilijoita on kaikesta syyttää, aika moni pyöräilijä ei tunnu tietävän pyöräilijöitä koskevista säännöistä mitään.

Ettekö te lahtelaiset ymmärrä. Keskustan kehä on taas jonkun virkamiehen/poliitikon pakkomielle saada itselleen joku muistomerkki. Onhan näitä entisiäkin, Ristinkirkko, matkakeskus ja monet muut. Kuinka paljon on tässäkin kaupungissa purettu ja pilattu, kun on ollut pakko jonkun "hieno" suunnitelma saada toteutettua. Paasikivenaukio viimeisimpänä. Ja lisää tulee.

Upeeta, että saadaan Lahti-maamerkki Vesijärven rantaan. Miten hoidetaan, että se pysyy puhtaana lokkien ja hanhien jätteistä.

Sami Korkiakoski, sinäpä sen sanoit. Sinä voisit rohkeana poikana mennä näille jengiläisten kulmille tarjoamaan rahaa ja etenkin niitä psykiatrisia palveluita. Voisit hoitaa pois Malmönkin ongelman. T. Yks persu

Onkohan Lahden keskustan suunnittelijat miettineet, miten turistit ja vieraat ajavat autoillaan joskus rakennettavaan kylpylään. Keskustan kadut ollaan pääosin sulkemassa autoilta, eipä taida paljon kävijöitä päästä kylpylään saakka. Tosin sen sijoituspaikkakin on täysin väärä.

Voi Sami pieni. Suomi on jo pitkällä Ruotsin tiellä kohti tuhoa. Ei sivistys ole sitä, että ollaan suvaitsevia ja sinisilmäisiä.

Mahtaa kaupungilla olla paljon ylityörahoja käyttämättä, kun täytyy sunnuntaiaamuna klo 6 puhdistuttaa katuja, ainakin täällä Jalkarannassa, vähän outoa touhua, luulisi arkipäivien riittävän työn tekemiseen.

Maahanmuuton ongelmiin näillä korkiakoskilla ei ole koskaan muuta ratkaisua kuin "lisää rahaa maahanmuuttoon" tätä ovat jankanneet jo vuosikymmeniä. Eikö mikään riitä?

Sami Korkiakoski (vas.), sosiaalityö hoitaa vain rikollisen nuorison oiretta – persuilu auttaa itse ongelmaan. Iso ero, jota ei pieni ihminen saata ymmärtää.

Sitä saa, mitä tilaa eli äänestää. Kyllästyttää nykyisten valtuutettujen riitely ja tuomarointi. Korjataan Lahden tilanne kevään vaaleissa.

Aleksin ylikulkusilta hotelliasiakkaiden käyttöön. Miljoona euroa, 50 huonetta. Autopaikat kuitenkin ahtaassa Sokos-parkissako? Tuleepa Aleksin ylittämisestä ja huoneille hintaa.

Ei ole ihme, että hoitajat vaihtavat alaa, niin huono palkka työn vaativuuteen nähden. Tästä saamme syyttää Tehyn ja Superin edustajia, jotka tekivät huonon palkkasopimuksen keväällä.

Aikoinaan Suomi rakensi traktoritehtaan Tansaniaan ja 2 valtameri troolaria. Mikähän mahtoi näiden projektien toimivuus olla? Ministerin olisi tutkittava historiaa!

Mikä ihmeen juttu on, että koiran omistaja seisoo koiran kanssa kadunkulmassa joka päivä. Ei vie koiraa lenkille eikä mitään. Sääliksi käy koiraa.

Lahtelaiset hei! Nyt yhdessä pelastetaan meidän ikioma upea Pelicans! T mummelit 71 v.

Tehkääpä siihen keskustan kehälle kunnon "Berliinin muuri" vartiotorneineen. On meinaan rauhallista sen jälkeen, ei pääse sisälle eikä ulos. Täällä naapureissa nauretaan vatsat kippurassa Lahelaisten toimia!

Hyvä kirjoitus lehdessä, Rami Lehto! Toivottavasti toisetkin edustajat olisivat samaa mieltä! Vaalit?

Synkkänä syysiltana on niin lohdullista, kun Pekka sytyttää valot kaupungintalon ullakolle, värivalot syttyy radiomastoihin ja hyppyrimäkiin syttyy valot. Ei siinä kaivata lokasäiliöitä mastojen väliin roikkumaan eikä siltoja Aleksille.

"Alaikäisten henkirikokset ovat moninkertaistuneet viime vuodesta". Koronarajoituksista huolimatta maahan on tullut huumeita. Huumeet ovat nyt kalliita, nuorisolla on vieroitusoireita; päreet palaa ja harkintakyky pettää.

Rami Lehto ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Mitähän Lahessa pitäisi tehdä väkivaltaisille narkkareille? Hyökkäilevät keskustassa keskellä päivää, mutta siitä kun ei saa populistista agendaa, niin ketä kiinnostaa.

Liisu siellä ja liisu täällä, muttei Malskin kävelykadulla, siellä on autot. Ja jossakin piilossa lymyää silmänsä asialta tehokkaasti sulkien kaupungin liisuporras ja muut virkamiehet, poliisi mukaan lukien.

Ylikulkusilta Sokokseen pilaisi koko katunäkymän kausivaloineen. Kuka haluaisi edes siihen akvaarioon? Kallis ja tyhjä.

Kaupungin keskusta autioituu sitä mukaa, kun kulku autolla sinne hankaloituu. Emme kävele sinne laidalta.

Korona-virus-epidemia on osoittanut, että harva asutus, pienet hoito-, koulu-, matkustus- ja kauppayksiköt ovat turvallisempia.

Jalkapallon mestaruussarja on ohi ja maajoukkue menestyy. Poliisi voi vihdoin nukkua yönsä rauhassa.

Kiitos, Jari Hartman mielipidekirjoituksestasi 16.11. koskien Liisua. Ensimmäinen lahtelaisen poliitikon järjen ääni asiaan.

Hyvin moni Liisun valittaja ei ole tutustunut aiheeseen. Perusasiat on hukassa.

Jos mies on niin hullu, että ajaa kaupunkialueella 160 km/h, niin kortti pois 5 vuotta ja auto valtiolle!

Miksi phhyky ei kouluta jo maassa olevia työttömiä maahanmuuttajia Afrikasta ja Lähi-idästä?

Autoton keskusta, ei kiitos! Keskustaan tullaan muualtakin kuin joukkoliikenteen vaikutusalueelta, esim lähikunnista, myöskään ihminen ei halua lenkkeillä kaupunkivaatteissa pitkältä kauppaan /raahata ostoksia! Itse ostan sieltä, mihin pääsen autolla lähelle, toistaiseksi on päässyt!

Partiolaiset jättivät valastaan jumalan nimeen vannomisen pois, miksei myös sotilasvalassa riitä juhlallinen vakuutus? Olis pakanoille ja muille uskontokunnille mieleen.

Ei saa myydä Lahti Energiaa! Se olisi hulluutta!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut