Näppis: Kyllä on kiva, kun tyhjyyttään kumiseva suurmäki täydessä valaistuksessa.

Kyllä on kiva, kun tyhjyyttään kumiseva suurmäki täydessä valaistuksessa. Ledisähkö ei maksa mitään ja valosaaste ei ole vaarallista. En vaan millään pysty ymmärtämään, että vähäisistä liikuntaan ja urheiluun tarkoitetuista rahoista on varaa tämmöseen. En millään!

Luin uutisen kaupungin ydinkeskustan liikennesuunnittelusta. Se on poliittista kääpiöintiä. Surkeaa.

Kohtuullista olisi myös kertoa 5 000 eniten vastikkeetonta tulonsiirtoa saanutta ja verrata työssä käyviin alle 21 vuotiaisiin.

Ess julkaisi joskus artikkelin mopoilijoita kiusaavista autoilijoista. Kirjoittakaapa asuinalueita ja luontoa terrorisoivista mopo- ja mönkkärikuskeista.

Sairaanhoitajia Filippiineiltä. Heitä on ennenkin rekrytoitu. Ensin koulutus Suomessa väh vuoden, kielitaitoon ei riitä sekään. Kaikki kustannukset maksetaan. He viihtyvät n. vuoden ihailtuaan maamme eksotiikkaa, sitten lähtevät vedoten perhesyihin. Voisiko nämä tuhlatut rahat käyttää omille hoitajillemme?

Hannu Mäkisen kirjoitus 10.11. Asikkalan koulurakentamisesta oli syöttö Lahen lapaan kuntaliitokselle!

Kehitysyhteistyömäärärahat nousemassa ensi vuonna 1,2 miljardiin. Se tietää lisää velkarahaa 220 euroa per jokainen suomalainen. Björn Wahlroos oli oikeassa sanoessaan, että yli 50 vuotta työnnetty rahaa kehitysapuun mutta se ei ole auttanut mitään. Pahentaa korruptiota.

Jokohan ensi vuonna saadaan pöytään Martin hanhea vai tyydytäänkö lihakarjan palattua etelän reissulta hautaamaan muutama lintu maamonttuun?

Suomessa Euroopan paras pandemiatilanne. Hyvä THL, hyvä hallitus!

Eläköön ahneus! Sähköyhtiöiden johtajien palkat maksetaan meidän 10–15 vuotta samaa palkkaa saavien ja talvella kotonamme palvelevien rahalla. Jos rahat riittäisi, niin ei mitään ongelmaa olisi maksaa näille ahneille sähköyhtiöille.

On se hyvä, että sähköyhtiöiden johtajat saa makkaraa leivälle. Kiitos meidän 10–15 vuotta samalla palkalla sinnittelevien. Eläköön ahneus!

Carunan omistajat esiin, onko Fortumin vanhaa johtoa. Myyjät vastuuseen ja linnaan.

Pihlajalinna ilmoittaa koronatestausmainoksessaan puhelun hinnan, muttei testauksen hintaa. Kiva netittömän tietää, mitä hinnan kysyminen maksaa.

Ismo Alankoa mitenkään väheksymättä eiköhän nyt ala jo riittää. Tv:ssä toitotettu viikkokausia lukemattomia kertoja eri ohjelmissa, että Ismo täyttää 60 v. Eiköhän tämä suuri uutinen ole jo saavuttanut kaikki. Riittää jo.

Vesikansan terveysaseman henkilökunta olette asiakkaan hyvin huomioon ottavia ja palvelevia. Kiitos siitä ja teille kaikkea hyvää ja työn iloa toivoen.

Eihän turvap. hakijoiden ja maahanmuuttajien ole tarkoitus tulla rikollisuutta tänne Suomeen tekemään.

Toivottavasti ensi eduskuntavaalien jälkeen pääministeri olisi Halla-aho, ulkoministeri olisi Ville Tavio ja sisäministeri Riikka Purra.

9.11. ESS. Liisu2030: "Lahden ydinkeskustaa aiotaan kehittää kävelypainotteiseksi". Siis ei edes pyöräilylle!

Onkohan älykkään pyörätien kustannusarvioon laskettu pitkäkestoinen kallioleikkaus – voi voi tuskinpa sekään.

Olen pohtinut, että mitähän erikoista ja kustannuksia säästävää noin yksinkertaiseen asiaan – älypyörätie on saatu sisältymään. Kohta nähtäneen?

Yle joutaisi lakkauttaa. Sen uutisointi aivan samanlaista viihdettä kuin kaupallisten kanavienkin.

Yhteisyritys Harju näytti tavoitteensa ennen aloittamista. Säästötavoitteita ja halpatyövoimaa ulkomailta. Kiitos kokoomus, kuntavaaleissa tavataan.

Miksi Suomen kaltaisessa maassa pedofiilit mellastaa ja kulkevat vapaana keskuudessamme? 11.11. lehdessä oleva uutinen on järkyttävää pahuuden ilmentymää.

Jos työskentelet asiakaspalvelualalla, sinun toimenkuvaasi kuuluu sanoa vähintäänkin sanat kiitos ja ole hyvä, jos haluat, että asiakas tulee uudelleen.

Nyt pöyristytään ja kauhistellaan, kun mamujengit riehuu Helsingin kaduilla, mutta kenelle tämä muka tuli yllätyksenä kun asiasta varoiteltu jo vuosia?

Pitää maksaa hoitajille enemmän palkkaa, jotta saadaan suomalaisia hakeutumaan enemmän alalle. Väärin tuoda ulkomailta pienellä palkalla työvoimaa, ennen pitkään hekin uupuvat ja hakeutuvat muille aloille.

Valitetaan, että keikkahoitajat eivät tee töitä samassa määrin kuin vakituiset. Odottakaa, kun Suomeen tulee joukko hoitajia Filippiineiltä, joilla "huono suomi". Ehkä suomalaiset keikkahoitajat nousevat arvoon arvaamattomaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut